Hayırlı olsun cnm bi önceki mesaJimda hamile olduğunu bilmiyorum ondan sormuştum maşallah ne güzel darısı bizeEvet canım bende yeni öğrendim 4 haftalik yarın tekrar kan tahlili yapıcam çok korkuyorum sağlıksız bi gebeliktir die
Dün gece ve bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı. Bugün 3. Gün gecikti reglim bilemedim vallahi . Bebiş yok mu şimdi :/hadi bakalım inşallah tutunmuştur bebişin canım mübarek gecede bol bol dua et
Cnm moral bozmak gibi olmasın ama agrikar hapin etkisinden bende de oldu ama belki senin hamileliktenedir inşallah tabi peki sende kabızlık yaptimi bende yapmıştı klomenLutfen yardim edin benim adetlerim duzensiz bu ay klomen kullandm gecen ay 29 unda adet olmustum suan sancim yok ama boyle hastalanacakmisim gibi bi hasaasiyet var ve ara kasiklarimda batmalar oluyor sizce hamilemiyim
Pazartesi yaptım 5,9 çıktı ama faha teglime vardı baya. Hala ilaç etkisi olabilirdi. Bugün artık 3 gün reglim gecikti ama evde test tek çizgi çıktı.Canım hayırlısı olsun inşallah. Bence var. Çünkü erken gitmene rağmen 18 çıkmış bu süper bi rakam bence. 6. Günü gitmişsin daha yerleşmemş ble yada daha yeni yerleşicek bilemiyorum ama ben hamiş olduğunu düşünüyorum. Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah pazartesi. Mutlaka bizi de haberdar et.. Çok dua edicem inşallah inşallah
Aa adına çok üzüldüm bende test alıp yapcam bugün ama içimde bi üzüntü var olmicak sanki çünkü göğsümde ağrı yok adetime 9 gün kalmasına rağmenDün gece ve bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı. Bugün 3. Gün gecikti reglim bilemedim vallahi . Bebiş yok mu şimdi :/
Aa ama daha 9 gün varmış regline bişecik kesin değil ki dahaAa adına çok üzüldüm bende test alıp yapcam bugün ama içimde bi üzüntü var olmicak sanki çünkü göğsümde ağrı yok adetime 9 gün kalmasına rağmen
Evet yaptiiiCnm moral bozmak gibi olmasın ama agrikar hapin etkisinden bende de oldu ama belki senin hamileliktenedir inşallah tabi peki sende kabızlık yaptimi bende yapmıştı klomen
Ama catlatma iğnesi etkisini göstermesi gerekmiyomuydu hiç bi belirti yok artık ilk zamanlar vardı az da olsa bi belirti olması gerekmiyomuAa ama daha 9 gün varmış regline bişecik kesin değil ki daha
Senin kacinci klomen kullanisin catlatma ignesi oldnmuEvet yaptiii(
kistim vardi yok olmuş bitmis doktor dedi kist yoksa da acaba neden adetim duzensizlesti yoksa gebelikmi var :) kan ve horman testi istedi isallahkotu bişey cikmaz:)evet geçti adet günüm 8 gün ama 3 gün öncesine kadar test negatifti sanırım gec döllenme oldu ve testi yapacağım gün kahverengi akıntım oldu biraz snra geçti, umarım seninde öledir
Yaptım bile ve negatif çıktı umudum bitti hamilelik psikolojisi sona erdiAa ama daha 9 gün varmış regline bişecik kesin değil ki daha
Lütfen banada yorum yapinMerhaba kizlar benimde adetime son 5 gün var.son 3 ay boyunca adete 10 gün kala kahve reng akintim ve karnimda şişlik olurdu.bu sefer hiç biri yok.Sadece sol tarafta kramplar oluyor.birde vücut isim 21 günümde 36.2 şimdi ise 36.8.Birde ara bir midemden ağzima aci su geliyor.Sizde böyle belirtileri olan varmi.
Daha 9 gun var diyorsan daha çok erken belki geç dinlenme olur yada daha kana geçmemiştir belki daha yeni bekle benceYaptım bile ve negatif çıktı umudum bitti hamilelik psikolojisi sona erdi
Catlatma ignesinin etkisinden belki pozitif çıkar diyordum ama olmadı silik bile cikmadi iğne olalı 9 gün oldu ve bende fiziksel hiç bi değişim yok kasik agrisi hariç o da çok ağrımiyo zaten ara ara
İnsallah cnm ya adet günümü beklicem artikDaha 9 gun var diyorsan daha çok erken belki geç dinlenme olur yada daha kana geçmemiştir belki daha yeni bekle bence
HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN KÖTÜ DÜŞÜNME GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :)kistim vardi yok olmuş bitmis doktor dedi kist yoksa da acaba neden adetim duzensizlesti yoksa gebelikmi var :) kan ve horman testi istedi isallahkotu bişey cikmaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?