Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Evet canım bende yeni öğrendim 4 haftalik yarın tekrar kan tahlili yapıcam çok korkuyorum sağlıksız bi gebeliktir die
Hayırlı olsun cnm bi önceki mesaJimda hamile olduğunu bilmiyorum ondan sormuştum maşallah ne güzel darısı bize

Lutfen yardim edin benim adetlerim duzensiz bu ay klomen kullandm gecen ay 29 unda adet olmustum suan sancim yok ama boyle hastalanacakmisim gibi bi hasaasiyet var ve ara kasiklarimda batmalar oluyor sizce hamilemiyim
Cnm moral bozmak gibi olmasın ama agrikar hapin etkisinden bende de oldu ama belki senin hamileliktenedir inşallah tabi peki sende kabızlık yaptimi bende yapmıştı klomen

Pazartesi yaptım 5,9 çıktı ama faha teglime vardı baya. Hala ilaç etkisi olabilirdi. Bugün artık 3 gün reglim gecikti ama evde test tek çizgi çıktı.

Dün gece ve bu sabah test yaptım tek çizgi çıktı. Bugün 3. Gün gecikti reglim bilemedim vallahi . Bebiş yok mu şimdi :/
Aa adına çok üzüldüm bende test alıp yapcam bugün ama içimde bi üzüntü var olmicak sanki çünkü göğsümde ağrı yok adetime 9 gün kalmasına rağmen

Arkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ındaoldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye

Bende bekliyorum ama inşallah olur bakalım normalde prolaktin tedavisi görüyorum yüksek çıkıyordu üç ay ilaç kullan dedi doktor şuan bir ay oldu ben hasta olmadım uç gün geciktim kasıklamda batma var ama hala hasta olmadım acaba hamilemiyim test yapsam çıkarmı yoksa erkenmi bide hiç gecikmezdi

Distinex kullanıyordum bu arada kızlar bir ayda hotmonlarımın normale dönmüş olabilir mi hamile olabilir miyim lütfen bişiler soylen kızlar stresten ölcem

evet geçti adet günüm 8 gün ama 3 gün öncesine kadar test negatifti sanırım gec döllenme oldu ve testi yapacağım gün kahverengi akıntım oldu biraz snra geçti, umarım seninde öledir
kistim vardi yok olmuş bitmis doktor dedi kist yoksa da acaba neden adetim duzensizlesti yoksa gebelikmi var :) kan ve horman testi istedi isallahkotu bişey cikmaz:)

Aa ama daha 9 gün varmış regline bişecik kesin değil ki daha
Yaptım bile ve negatif çıktı umudum bitti hamilelik psikolojisi sona erdi
Catlatma ignesinin etkisinden belki pozitif çıkar diyordum ama olmadı silik bile cikmadi iğne olalı 9 gün oldu ve bende fiziksel hiç bi değişim yok kasik agrisi hariç o da çok ağrımiyo zaten ara ara

Lütfen banada yorum yapin

Daha 9 gun var diyorsan daha çok erken belki geç dinlenme olur yada daha kana geçmemiştir belki daha yeni bekle bence

kistim vardi yok olmuş bitmis doktor dedi kist yoksa da acaba neden adetim duzensizlesti yoksa gebelikmi var :) kan ve horman testi istedi isallahkotu bişey cikmaz:)
HADİ BAKALIM HAYIRLISI OLSUN KÖTÜ DÜŞÜNME GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUZ :)

Amin canim adet duzensizligimi kiste yormustum kistte olmadigina gore acaba niye genede allaha sukur allah baska sıkıntı vermesin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…