Canm o hiç belli olmaz kırmızıyı görmeden ümidi kesmek yoookOffffff benim adet sanilarim basladi yaaaaaa goguslerimdeki acimalarda azaldi cok moralim bozuk sali kan testi yaptiricaktim hic umudum kalmadi ustelik asilama yaptirmistim.
Offf bilmiyorum canim yaaaa cok umitliydim bu aydan,yarin sabah idrar testi yapicam o zaman bakalim ne olucak.ama ogle cekiniyorumki test yapmaya tek cizgi gormekten nefrettttttt ediyorum.Canm o hiç belli olmaz kırmızıyı görmeden ümidi kesmek yoook
Yarın bende test yapmak istiyorum umarım çıkar ama daha igne vurulali 9 gün olmuş OlcakOfff bilmiyorum canim yaaaa cok umitliydim bu aydan,yarin sabah idrar testi yapicam o zaman bakalim ne olucak.ama ogle cekiniyorumki test yapmaya tek cizgi gormekten nefrettttttt ediyorum.
8 gün mü gecikti Bence hemen bi testt :)Kaç gün gecikti ki benimde bugün 8 gün oldu bende bi test yapsammiki çok tirsiyorum
2 gün geciktiKaç gün gecikti ki benimde bugün 8 gün oldu bende bi test yapsammiki çok tirsiyorum
Yok cnm keşke öyle olsaydı iğne olalı 8 gün oldu malesef8 gün mü gecikti Bence hemen bi testt :)
Cnm bence sen test yap ama yine de erken olabiliyor bazilanda bazılarında da çıkıyo hemen senin yerinde olsam hemen yapmıştım2 gün gecikti
Canim ignenin etkisinden pozitif gorme sansin yuksek olucak 14 gune anca geciyoYarın bende test yapmak istiyorum umarım çıkar ama daha igne vurulali 9 gün olmuş Olcak
Uzulme desekte bosuna biliyorum Rabbim yardimcin olsun.iki gune bende kirmizi kart gorurum buyuk ihtimal.regl olmaya nefretttt ediyorum artik.Adet oldum :-( belirtiler fos cikti ovulasyon testi yalan oldu teste gore 23-24 bat
HayirlisiUzulme desekte bosuna biliyorum Rabbim yardimcin olsun.iki gune bende kirmizi kart gorurum buyuk ihtimal.regl olmaya nefretttt ediyorum artik.
Benim göğüslerm acayip şişti ve çok acıyoorr. Tabi.göğüslerle birlikte bende şiş ve gerginiim.. Son 9Belirtiler ne peki kizlarr
9 gün yeterli değilmiCanim ignenin etkisinden pozitif gorme sansin yuksek olucak 14 gune anca geciyoInsAllah hepimiz guzel haber veririz yaaaa InsAllah.
Benim göğüslerm acayip şişti ve çok acıyoorr. Tabi.göğüslerle birlikte bende şiş ve gerginiim.. Son 9:)
Benimde kasiklarim çok fena normalde adet olduğumda hiç ağrım olmazdı şimdi çok fena belim ve kasiklarimİnsallah ama beklemek çok zormuş şimdi pazara gittim geldim çok fena kasik ağrım var uzaniyorum hava da soğuktu ya havadan ya igneden artık bu ağrılardan da bıktım hamile kalmış olsam bu ağrılar sorun değil ama böyle olunca sinir oluyorum bostan yere ağrı cekiyorum
Canım benim adetim e 15 gün kala göğüs ağrım başlamıştı adet günüme kadar sürdü şimdi çok şükür geçti göğüs ağrımOffffff benim adet sanilarim basladi yaaaaaa goguslerimdeki acimalarda azaldi cok moralim bozuk sali kan testi yaptiricaktim hic umudum kalmadi ustelik asilama yaptirmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?