Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Offffff benim adet sanilarim basladi yaaaaaa goguslerimdeki acimalarda azaldi cok moralim bozuk sali kan testi yaptiricaktim hic umudum kalmadi ustelik asilama yaptirmistim.

Offffff benim adet sanilarim basladi yaaaaaa goguslerimdeki acimalarda azaldi cok moralim bozuk sali kan testi yaptiricaktim hic umudum kalmadi ustelik asilama yaptirmistim.
Canm o hiç belli olmaz kırmızıyı görmeden ümidi kesmek yoook

Canm o hiç belli olmaz kırmızıyı görmeden ümidi kesmek yoook
Offf bilmiyorum canim yaaaa cok umitliydim bu aydan,yarin sabah idrar testi yapicam o zaman bakalim ne olucak.ama ogle cekiniyorumki test yapmaya tek cizgi gormekten nefrettttttt ediyorum.

Offf bilmiyorum canim yaaaa cok umitliydim bu aydan,yarin sabah idrar testi yapicam o zaman bakalim ne olucak.ama ogle cekiniyorumki test yapmaya tek cizgi gormekten nefrettttttt ediyorum.
Yarın bende test yapmak istiyorum umarım çıkar ama daha igne vurulali 9 gün olmuş Olcak

Negatif görmek çok kötü gerçekten.
Haberlerinizi bekliyorum o zaman yarın :)

Kızlar benim normalde 45 gün sürer döngüm..12. Günü inofolic kullanmaya başladım halen yumurtlama akıntım olmadı..12 gün kaldı adetme bu işte bir terslik oldu sanki..

Yarın bende test yapmak istiyorum umarım çıkar ama daha igne vurulali 9 gün olmuş Olcak
Canim ignenin etkisinden pozitif gorme sansin yuksek olucak 14 gune anca geciyo InsAllah hepimiz guzel haber veririz yaaaa InsAllah.

Adet oldum :-( belirtiler fos cikti ovulasyon testi yalan oldu teste gore 23-24 bat
Uzulme desekte bosuna biliyorum Rabbim yardimcin olsun.iki gune bende kirmizi kart gorurum buyuk ihtimal.regl olmaya nefretttt ediyorum artik.

Benimde kasiklarim çok fena normalde adet olduğumda hiç ağrım olmazdı şimdi çok fena belim ve kasiklarim

Canım benim adetim e 15 gün kala göğüs ağrım başlamıştı adet günüme kadar sürdü şimdi çok şükür geçti göğüs ağrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…