Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Insallah hamilesindir canim . Ben adet oldum bugun son gunum bitti yni. Haziran basligina yazdim zwten durumumun
Hadi yaaa görmedim btnem hadi o zaman bu ay değerlendir güzelce :)
Ovulasyon kullancak mısın bu au

Hadi yaaa görmedim btnem hadi o zaman bu ay değerlendir güzelce :)
Ovulasyon kullancak mısın bu au

Canim test almadim.yarindan itibaren güm asiri yapsam olmaz mi ki illaki denk gelir diye dusundum. Bide hayit otu ve adacayi iciyorum beslenmeme de dikkat edecem bu ay

Canim test almadim.yarindan itibaren güm asiri yapsam olmaz mi ki illaki denk gelir diye dusundum. Bide hayit otu ve adacayi iciyorum beslenmeme de dikkat edecem bu ay
Canım öyle çok yorucu oluyor insan stres oluyor diye dedm ben. Olur tabikide neden olmasın rabbm izin versin yeter ki..

Evet canım bende yeni öğrendim 4 haftalik yarın tekrar kan tahlili yapıcam çok korkuyorum sağlıksız bi gebeliktir die
Gözün aydın btnem. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur.. Belirtilerin ne zaman başladı hayatm ne gbi belirti vardı

Gözün aydın btnem. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur.. Belirtilerin ne zaman başladı hayatm ne gbi belirti vardı
Allah razı olsun canım Rabbim öncelikle herkese isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu biz 9 aydır istiyoduk çok şükür dualarla hamile olduğumu öğrendim çok şükür benim ilk belirtim adetim e 10 15 gün kala göğüsumde ağrı olmuştu ben adet günüme kadar sürdü ilk defa olmuştu ve sürekli uyku hali vardı

Sürekli meryem suresini okuduk eşimle ve Hacet namazı kıldık 41 gün boyunca çok şükür Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu inşallah sağlıkla kucağımiza almayida nasip eder Rabbim

Sürekli meryem suresini okuduk eşimle ve Hacet namazı kıldık 41 gün boyunca çok şükür Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu inşallah sağlıkla kucağımiza almayida nasip eder Rabbim
Amin canm benm rabbim dualarınızı kabul etmiş ne kadar güzel..
Göğüs ağrısı demişsin bende de aşırı var şuan acayipte şişknlik var.. Sendeki nasıldı cnm

Merhaba kizlar benimde adetime son 5 gün var.son 3 ay boyunca adete 10 gün kala kahve reng akintim ve karnimda şişlik olurdu.bu sefer hiç biri yok.Sadece sol tarafta kramplar oluyor.birde vücut isim 21 günümde 36.2 şimdi ise 36.8.Birde ara bir midemden ağzima aci su geliyor.Sizde böyle belirtileri olan varmi.

Arkadaslar sabah test yaptim kocaman bir negativle karsilastim bir iki saatdi adet sancim basladi iki gun var aslinda adetime ben asilama olundugum icin her halede erken adet olucam.sabah testi gorunce cok agladim sonra sakinlestim kabullendim Onumuzdeki Ay Mubarek Ramazan ayi geliyor guzelce oruclarimi tutarim o arada sogan kutu falan yaparim enerji toplarim sonra yine asilama yaparim herhalde

Lutfen yardim edin benim adetlerim duzensiz bu ay klomen kullandm gecen ay 29 unda adet olmustum suan sancim yok ama boyle hastalanacakmisim gibi bi hasaasiyet var ve ara kasiklarimda batmalar oluyor sizce hamilemiyim

Inşallah canm olabilir ama psikolojide olabilir regline kaç gün var kan testi yap istersen

Arkadaşlar merhaba lütfen ama lütfen bana cevap yazın çok stresliyim şu an benim normal adet tarihim 29 mayıs ama çatlatma iğnemi 11 mayısta yaptı doktor yani bir gün sonrası çatlamışsa eğer ovulasın günüm normalden 3 gün önce gerçekleşmiş oldu. Bu durumda 29 değil 26 sonda adet tarihim oluyor değiş mi ? Ben maalesef yüne dayanamayıp bu cuma test yaptım ve gayet bariz ikinci çizgi çıktı Bi yandan çok sevindim bi yandan da etken değil mi diye düşünüyordum ve bugün yine tekrarladım testi ve negatif adete 3 gün var çatlama Zaman'ında oldursa eğer. Sizce neden önce pozitif gözükmüş olabilir çok korkuyorum yine mi kimyasal diye lütfen cevap verin biraz uzun oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…