Ay canım böyle sorunca çok heyecanlandım şuanda. :)Hamilemisin zeliha
Ay canım böyle sorunca çok heyecanlandım şuanda. :)
Yok canım 9 gün var daha bata. Ama belirtiler başladı gibi..
Sende varmı bi belirti :)
Hadi yaaaInsallah hamilesindir canim . Ben adet oldum bugun son gunum bitti yni. Haziran basligina yazdim zwten durumumun
Canım benim belirtim göğüslerimde aşırı bi ağrıydiHadi yaaagörmedim btnem hadi o zaman bu ay değerlendir güzelce :)
Ovulasyon kullancak mısın bu au
Hadi yaaagörmedim btnem hadi o zaman bu ay değerlendir güzelce :)
Ovulasyon kullancak mısın bu au
Hamile misin canm şuan :)Can
Canım benim belirtim göğüslerimde aşırı bi ağrıydi
Canım öyle çok yorucu oluyor insan stres oluyor diye dedm ben. Olur tabikide neden olmasın rabbm izin versin yeter ki..Canim test almadim.yarindan itibaren güm asiri yapsam olmaz mi ki illaki denk gelir diye dusundum. Bide hayit otu ve adacayi iciyorum beslenmeme de dikkat edecem bu ay
Evet canım bende yeni öğrendim 4 haftalik yarın tekrar kan tahlili yapıcam çok korkuyorum sağlıksız bi gebeliktir dieHamile misin canm şuan :)
Gözün aydın btnem. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur.. Belirtilerin ne zaman başladı hayatm ne gbi belirti vardıEvet canım bende yeni öğrendim 4 haftalik yarın tekrar kan tahlili yapıcam çok korkuyorum sağlıksız bi gebeliktir die
Allah razı olsun canım Rabbim öncelikle herkese isteyen herkese tatdirsin bu duyguyu biz 9 aydır istiyoduk çok şükür dualarla hamile olduğumu öğrendim çok şükür benim ilk belirtim adetim e 10 15 gün kala göğüsumde ağrı olmuştu ben adet günüme kadar sürdü ilk defa olmuştu ve sürekli uyku hali vardıGözün aydın btnem. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur.. Belirtilerin ne zaman başladı hayatm ne gbi belirti vardı
Sürekli meryem suresini okuduk eşimle ve Hacet namazı kıldık 41 gün boyunca çok şükür Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu inşallah sağlıkla kucağımiza almayida nasip eder RabbimGözün aydın btnem. Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı bi gebelik olur.. Belirtilerin ne zaman başladı hayatm ne gbi belirti vardı
Amin canm benm rabbim dualarınızı kabul etmiş ne kadar güzel..Sürekli meryem suresini okuduk eşimle ve Hacet namazı kıldık 41 gün boyunca çok şükür Rabbim bize de nasip etti bu duyguyu inşallah sağlıkla kucağımiza almayida nasip eder Rabbim
Evet şişkinlik vardı ve sağ göğsüm de sürekli ağrı vardı dokunamiyordum ağrısındanAmin canm benm rabbim dualarınızı kabul etmiş ne kadar güzel..
Göğüs ağrısı demişsin bende de aşırı var şuan acayipte şişknlik var.. Sendeki nasıldı cnm
Cnm sen demi catlatma ignesi oldunBenimde kasiklarim çok fena normalde adet olduğumda hiç ağrım olmazdı şimdi çok fena belim ve kasiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?