Canım hayırlısı olsun inşallah. Bence var. Çünkü erken gitmene rağmen 18 çıkmış bu süper bi rakam bence. 6. Günü gitmişsin daha yerleşmemş ble yada daha yeni yerleşicek bilemiyorum ama ben hamiş olduğunu düşünüyorum. Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah pazartesi. Mutlaka bizi de haberdar et.. Çok dua edicem inşallah inşallahSelam arkadaşlar benimde geçtiğimiz cumarteai yani 8 gün önce iğne oldu. 6. Gün şiddetli kasık agrımdan dolayı şüphelendim idrar testi yaptım ve 2.çizgi göründü belirsiz de olsa. Hemen kan tahliline gittim beta 18.02 çıktı. İğnenin etkisi mi diye sevinemedik tani pazartesi yeniden yapılacak. Yani iğneden 9 gün sonra demek bu bakalım ne cıkacak. Ama ilk kez bir foruma katılacak kadar meraktan çatlıyorum sizin fikriniz nedir?
Ayy hadi hayırlısı :) inşallah vardır.. Haberdar et canm bizleri deee :)benim bat 13 mayıstı.. olmadım gelen giden de yok bakalım.. bekliyorum.. yarında olmazsam kan vereceğim
Ayy hadi hayırlısı :) inşallah vardır.. Haberdar et canm bizleri deee :)
İnşallah ta gelmez sevmiyoruz biz artık kırmızıları :)tabii canım :) inşallah vardır bekliyorum gelen giden yok :)
İnşallah ta gelmez sevmiyoruz biz artık kırmızıları :)
Doğru diyosun yaa negatif çıkınca bide neden gelmiyo şmdi bu derdi var. Benim geçen ay adetim 1 gün erken geldi nasıl bi umursamazlık içindeysemhamilelik yoksa gelsin kıızzz bir de onun o derdiyle uğraşması daha zor valla
Doğru diyosun yaa negatif çıkınca bide neden gelmiyo şmdi bu derdi var. Benim geçen ay adetim 1 gün erken geldi nasıl bi umursamazlık içindeysem
Erken geldiği için midir kullandığım ilaçtan mıdır bilmem bu ay erken ymurtladım :) bakalm neler olacak
İnşallah inşallah cümlemiz inşallah tüm isteyenlere verir rabbim. :) beklemek zor valla ya insanın kendne bi meşgale bulması lazm yoksa çok stres oluyor :)olabilir canım inşallah hamile kalırsın bu ay :))
İnşallah inşallah cümlemiz inşallah tüm isteyenlere verir rabbim. :) beklemek zor valla ya insanın kendne bi meşgale bulması lazm yoksa çok stres oluyor :)
Ohh senin ikinci yani :) maşallah bizde o günleri görürüz inşallah ikincileri üçüncüleri :) bizm ilk beklemek zor oluyor :)öyle canım zor valla.. benim meşgalem var :) oğlumla uğraşıp duruyorum okula git gel öyle yanii
Ohh senin ikinci yani :) maşallah bizde o günleri görürüz inşallah ikincileri üçüncüleri :) bizm ilk beklemek zor oluyor :)
Allah oğluna hayırlı uzun ömür nasip etsin canım :) inşallah sana da rabbm ikinciyi nasip eder. Kaç aydır deniyosun cnmevet ikinciyi istiyorum canım ben :) ilki kolay olmuştu.. enfeksiyon olmuştu tedavi oldum sonrasında hemen hamile kaldım ama bu ikinci daha zorinşallah sizlerde anne olursunuz canım :))
Allah oğluna hayırlı uzun ömür nasip etsin canım :) inşallah sana da rabbm ikinciyi nasip eder. Kaç aydır deniyosun cnm
Canım hayırlısı olsun inşallah. Bence var. Çünkü erken gitmene rağmen 18 çıkmış bu süper bi rakam bence. 6. Günü gitmişsin daha yerleşmemş ble yada daha yeni yerleşicek bilemiyorum ama ben hamiş olduğunu düşünüyorum. Hayırlısıyla öğrenirsin inşallah pazartesi. Mutlaka bizi de haberdar et.. Çok dua edicem in
Canım o karbonatlar falan doğru değil yaa. Ben ilk hamile kaldığımda köpürmüştü doğru çıktı zannetmiştim. Geçen ay yaptım o seferden daha fazla köprdü hatta çok heves etmiştim gittim kan verdm çkmadı. Onlar yanıltıcı yani. Adete de varmış daha ya :) bekle bence sen canm ne 21 inde mi batÇok teşekkür ederim. Yarın ya da dayanabilirsem salı günü tekrar deniycem testi bakalım . Reglime daha 5-6 gün var bekleyemem ki bu merakla:) bide şu evde yapılan eski çiş yöntemleriyle testlerin hepsini yaptım arkadaşlar negatif çıktı Eger betam pozitif olursa bu yüzden özellikle paylaşacağım
Neler yapıyosun denerken neler yiyosun ne içiyosun canım :) eşine yedirdiğin herhangi bişey varmı fikir olsun bize de. Bende ocak 22 de kürtaj oldm. 1 ay korundum o zamandan beri devam henüz bişicik yok inşallah bu ay ufak uğraşlar içindeym bakalmm olacakmı bu sefer :)amin canım :) henüz 3. ayım... 2 sene önce denedim 6 ay kadar olmadı bıraktım yeniden başladım :)
Neler yapıyosun denerken neler yiyosun ne içiyosun canım :) eşine yedirdiğin herhangi bişey varmı fikir olsun bize de. Bende ocak 22 de kürtaj oldm. 1 ay korundum o zamandan beri devam henüz bişicik yok inşallah bu ay ufak uğraşlar içindeym bakalmm olacakmı bu sefer :)
İnşallah canımm inşallah dualarını esirgeme lütfen :) bakalım inofolic yarayacak mı çok merak ediyorum gerçekten :)hiçbir şey yapmıyorum canım :)) akışına bıraktım... bu ay sadece inofolic kullandım bir tek o yani.. inşallah tutar canım bu ay senin bebişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?