Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Benimde belirti vardi şüpheleniyorum ama adetime bi hafta vardı doktora gittim kan testinde negatif çıktı şimdi iki gün kalmış keşke hamile olsaydım umudum vardı takı kan testini yapana kadar

Valla bebek yoksa adetim gecikti.. umarım bebektendir diyorum yoksa inofolicte biter benim için
Ay deme öyle ya.. Ben genelde geç yumurtlarım düşük yaptığımda geç döllenme olmuştu. Ama bu ay tam 4 gün erken yumurtladım. Bence inofolicin büyük etkisi var bu duruma :) inşallah gebişsindir ay çok merak ediyorum vallahi :)

C
Benimde belirti vardi şüpheleniyorum ama adetime bi hafta vardı doktora gittim kan testinde negatif çıktı şimdi iki gün kalmış keşke hamile olsaydım umudum vardı takı kan testini yapana kadar
Canım çok erken yaptırmışsn belki yerleşmemiştir bile daha. Ümidini kaybetme gecikirse tekrarla lütfen.. Gebe değilm diyede ağır işler yapma hiç belli olmaz bu işler :)

Ben aranizdan ayriliyorum arkadaslar adet oldum iki gun erken hem de
Üzülme btnem. Adet olduğuna emin misin? Bende geçen ay bir gün erken oldum. Bence hemen ovulasyon al bidahaki ayı şansa bırakma.. Dediğim gibi inofolici de deneyebilirsin canım. Üzülme rabbim hayırlı olanı bilir..

canım benim bat cuma günüydü.. pazartesi kan verdim yumurtlamanın 10. gününe denk geliyordu.. negatif çıktı.. ama ben hala adet olmadım.... kırmızı gelene kadar umut kaybetmek yok

kızlar batım salı ama mutlaka 2 3 gün önce kirli akıntım ara ara kanamam olurdu ama bu ay hiç bir belirti yok hasta olmakla ilgili ne kanamam ne karın ağrım szce bisiler olabilrmi sadece sol arka tarafım agrıo böbreğim sanki anlamadım hiç böyle olmazdım.

Bu defa eminim kirmizi geldi agrilarla birlikte. Alcam hemen canim cok sagol fikir icin . Inofolicin zarari var mi ki

Bu defa eminim kirmizi geldi agrilarla birlikte. Alcam hemen canim cok sagol fikir icin . Inofolicin zarari var mi ki
Rica ederm birbirimize yardımcı olmak içn burdayz btnem :) inofolic aksine bende erken yumurtlama yaptı :)) yararlı olduğunu düşünüyorum zaten reçeteyle satılmıyor

Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu

Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu
İki gün sonra iki katına çıktıysa hamilesin canım :)

Dualarım seninle umarım öyle bişey olmaz dua edicem sana bugün yüce rabbim duysun inşallah hamilesindir

Herkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ara sira oluyor ve gogus agrisi. Bir de son bir haftadir istahim cok acik 1 kilo aldim hatta. Sizce erken mi yapmisim testi? Adet gununde cikar miydi idrarda bebek olsaydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…