- 1 Mayıs 2015
- 617
- 335
- 103
- 39
Herkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ara sira oluyor ve gogus agrisi. Bir de son bir haftadir istahim cok acik 1 kilo aldim hatta. Sizce erken mi yapmisim testi? Adet gununde cikar miydi idrarda bebek olsaydi?
Hem test pozitif cikmis hem adetin gecikmis hayirli olsun demek duser doktora :)) testi kacinci gun yaptin? Belirgin cikti mi ikinci cizgi?Ben de yarin doktora gidiyorum inşallah.
Adetim 6 gun gecikti.bendeki tek belirti kasigimdaki batma hissi.
Evde test yaptim pozitif cikti ama doktordan duymadan rahat edemeyecegim..
Kesesi gorunur mu acaba,illa kan mi vermem lazimm ? Ultrasonda cikar mi ki ?
Geç döllenme oldu ise idrarda çıkmaz kan tahlili yaptır canımHerkese merhaba,
3 yillik evliyiz. Bu ay ilk kez korunmadik. Normalde adetim zamaninda gelir. 28-29 gunde bir oluyorum. Bu ay 10. 12. 14. 15. Ve 26. Gunlerde iliskiye girdik. Dun adet olmam lazimdi. Dun Sabah test yaptim negatif cikti. Bugun de gelen giden yok. Belirti olarak sadece birkac gundur adet olacak gibi hafif agrim var ara sira oluyor ve gogus agrisi. Bir de son bir haftadir istahim cok acik 1 kilo aldim hatta. Sizce erken mi yapmisim testi? Adet gununde cikar miydi idrarda bebek olsaydi?
Peki yazdigim gunlerde iliskiye girip gec dollenme olma ihtimali var midir?Geç döllenme oldu ise idrarda çıkmaz kan tahlili yaptır canım
Test bozuk olabilir bence tekrarlamerhaba arkadaşlar henüz bu sayfanın acemisiyim size bir sorum olacak lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum benim adetim 10 gün geçikti gebelik testi yaptım yalnız c ve t yazan yazılar varya C harfinin altında iki çizgi vardı bu ne anlama geliyor c nin altına bir çizgi birde onun sol tarafında bir çizgi vardı t olan bölümde hiç birşey yok cevap bekliyorum
Evet bozuk olduğunu düşündüm fakat olumlu mu değil mi çok düşündümTest bozuk olabilir bence tekrarla
Acaba testin kagit kismi icinde kaymis olabilir mi :)Evet bozuk olduğunu düşündüm fakat olumlu mu değil mi çok düşündüm
Nasıl oluyor anlamadımAcaba testin kagit kismi icinde kaymis olabilir mi :)
hatali mi uretildi acaba diye dusundum. Harflere gelen kisimlari dogru yerinde olmayabilir mi yana kaymis olabilir belki?Nasıl oluyor anlamadım
Resim atılıyor mu burdanhatali mi uretildi acaba diye dusundum. Harflere gelen kisimlari dogru yerinde olmayabilir mi yana kaymis olabilir belki?
Canım bence hamilesin çünkü o aletin içinde bi çubuk var ve o çubuğun üstünde hamile olmadığında tek çizgi çıkar oca c nin altında iki çizgi çıkarsa herhangi bi yer farketmez hamilesin sayılır önmli olan hangisinin altında olduğu değil iki çizgi olduğu. Hayırlısı olsun :)merhaba arkadaşlar henüz bu sayfanın acemisiyim size bir sorum olacak lütfen yardımcı olursanız çok memnun olurum benim adetim 10 gün geçikti gebelik testi yaptım yalnız c ve t yazan yazılar varya C harfinin altında iki çizgi vardı bu ne anlama geliyor c nin altına bir çizgi birde onun sol tarafında bir çizgi vardı t olan bölümde hiç birşey yok cevap bekliyorum
Hem test pozitif cikmis hem adetin gecikmis hayirli olsun demek duser doktora :)) testi kacinci gun yaptin? Belirgin cikti mi ikinci cizgi?
Canım bence ilk kan ver değerini öğren o değere kaç haftalık olduğu belli olsun. Sonra iki gün sonra tekrarla iki katına çıkmış mı bi bak. 1300 den sonraki değerlerde kese görünüyormş. Ona göre gidersin doktora. Hayırlısı olsun :)İnşallah canimm :) 6 gun gecikti.bugun yaptim hatta ogleden sonra yaptim ilk idrarla degil.cizgi once silik gibiydi sonra belirginleşti.ama direk cikti 2.çizgi.
Ben hala inanamadigim icin dr dan da duymam lazim :)
Kese görünür mu ki simdi 7 gun gecikmis olacak yarin.cok mu erken ultrasonda gorunmesi icin acaba...
Canım bence ilk kan ver değerini öğren o değere kaç haftalık olduğu belli olsun. Sonra iki gün sonra tekrarla iki katına çıkmış mı bi bak. 1300 den sonraki değerlerde kese görünüyormş. Ona göre gidersin doktora. Hayırlısı olsun :)
Tamam canım benim al tabiki. Hayırlısı olsun tekrar canm benim. Özelden de yazabilirsin. Haberlerini bekliyorum :)Eyvahh kan tutuyo beni ama dayanacagiz artik napalimaslinda bekleyebilsem de gitsem super olacak ama bekleyemeyecegim msjinin ekran goruntusunu aldim canim ,yol gostericim olsun.ilk olunca akil danismak ii oluyormus gercekten.cok teşekkürler cok cok hem de :*
Canım madem kan tutuyor, ilk önce bi kadın dogumcu seç ve ona git ona testini söyle ve kanda baktır ve bütün idrar kan tetkiklerini yaptır. Ayrıca toksoplazma, cmv elisa ve kızamıkçığına baktırt. Bunlar hamilelikte çok önemli.. Kan almak gerekmez hem birdaha :)Eyvahh kan tutuyo beni ama dayanacagiz artik napalimaslinda bekleyebilsem de gitsem super olacak ama bekleyemeyecegim msjinin ekran goruntusunu aldim canim ,yol gostericim olsun.ilk olunca akil danismak ii oluyormus gercekten.cok teşekkürler cok cok hem de :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?