Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Merhabalar.tedavi gorup çatlatma ignesi kullandiktan sonra hamileligini kac gunde ogrenen oldu acaba??.benim catlatma ignesinden sonra 14.gunum.kan vermelimiyim sizcee

kızlar merhaba bende artık bı anne adayım ıkı gun oldu ogrenelı sımdıde doktor arayısı ıcındeyım o yuzden yardımınıza ıhtıyacım war anadolu yakasında bıldıgınız ıyı kadın dogum doktoru warmı acaba

Gunaydin kizlar bana acil cevap verin lutfen. Biraz once test yaptim gecersiz cikti bende idrarima karbonat doktum kola gibi kopurdu bu benim hamile oldugumu mu gosteriyo bu yontemi deneyen var mi. Birde su hassas gebelik testleri her eczanede bulunur mu ucuz gebelik testleri hep bozuk cikti bende maalesefff. Cevaplarinizi bekliyorummm

Simdi daha iyiyim canim cok üzülmüştüm ama bence soylenmemesi gerekiyor sonucta

Kızlar 2 gün kaldı hamilelik belirtileri devam ediyor miĞde bulantısından halsizlikten yataktan çıkamıyorum

Gunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti

Canım karbonatı bende yaptım bende de çıktı adet gününü bekle bakalım 3 gün sonra tekrarla bende ölüyorum sol kasıkta çok ağrı miğde bulantısı hafif baş ağrısı ha bide haasas test her ecAnedd var 20 tl falan ama bekle

Benim adet gunum 3 gun gecti bebetime midir nedir hic iyi bir test degil galiba bildigin daha iyi markalar var mi

Clear blue iyidir. O ucuz olan testler bende de hep sorunlu çıkıyor. Çizgi dagilip gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…