- 16 Haziran 2016
- 222
- 101
- 13
- 30
Sen idrar mı yaptın adetten önceBen adete 4 gün kala öğrendim 6gün kala bembeyazdı test 4de çok silikti. beyazı görünce üZüldüm baya Zaman olmasına rağmen inşallah vardır Can'ım benim biliyorum beklemek çok Zor bu bir hafta bana bir ay gibi geldi geçmedi
merhaba canım 5 yaşında bi oğlum varKizlar 37.83 cikti ama dr düşük dedi(
bu arada canım kese görmeden hamilesin diyemeyiz demişti doktor bu sana has bi durum değil bende şaşırmıştım sormuştum değerlerim yüksek diye doktorda belki kimyasal yada dış gebelik olabilir demişti sıkma canınıKizlar 37.83 cikti ama dr düşük dedi(
Evet canim idrar testinde çıktıSen idrar mı yaptın adetten önce
Peki adetin gecikti öylemi yaptın yoksa öncemi yaptınEvet canim idrar testinde çıktı
Canm daha 2 gün varsa çok norml bu sonç. Bnce hç sıkma canını. Bnm 10 gün geckmeye 20 çıkmştı düşünebiliyomusunAdetime 2 Gün var daha erken gittim ben biraz
Simdi daha iyiyim canim cok üzülmüştüm ama bence soylenmemesi gerekiyor sonuctabu arada canım kese görmeden hamilesin diyemeyiz demişti doktor bu sana has bi durum değil bende şaşırmıştım sormuştum değerlerim yüksek diye doktorda belki kimyasal yada dış gebelik olabilir demişti sıkma canını
Stres hormonlari etkiliyorSimdi daha iyiyim canim cok üzülmüştüm ama bence soylenmemesi gerekiyor sonucta
Canım karbonatı bende yaptım bende de çıktı adet gününü bekle bakalım 3 gün sonra tekrarla bende ölüyorum sol kasıkta çok ağrı miğde bulantısı hafif baş ağrısı ha bide haasas test her ecAnedd var 20 tl falan ama bekleGunaydin kizlar bana acil cevap verin lutfen. Biraz once test yaptim gecersiz cikti bende idrarima karbonat doktum kola gibi kopurdu bu benim hamile oldugumu mu gosteriyo bu yontemi deneyen var mi. Birde su hassas gebelik testleri her eczanede bulunur mu ucuz gebelik testleri hep bozuk cikti bende maalesefff. Cevaplarinizi bekliyorummm
Benim adet gunum 3 gun gecti bebetime midir nedir hic iyi bir test degil galiba bildigin daha iyi markalar var miCanım karbonatı bende yaptım bende de çıktı adet gününü bekle bakalım 3 gün sonra tekrarla bende ölüyorum sol kasıkta çok ağrı miğde bulantısı hafif baş ağrısı ha bide haasas test her ecAnedd var 20 tl falan ama bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?