Kan testi icinde yarina kadar bekleyecegim artik. Idrar testinde cikmamasi korkuttu beni ben bu kadar eminken kanda cikmazsa cok cokkkkk üzülürümTest belki yanlştr canm en doğru sonç kan testnde. Ya başka bi idrar testi uygula yada kan ver. Ama tabii kan tahlili daha garanti
Acile gidip hemn vereblrsin aslnda.. Sen bilirsin tabiKan testi icinde yarina kadar bekleyecegim artik. Idrar testinde cikmamasi korkuttu beni ben bu kadar eminken kanda cikmazsa cok cokkkkk üzülürüm
Benim bulundugum ilcede aciller gebelik testi yapmiyor malesefffAcile gidip hemn vereblrsin aslnda.. Sen bilirsin tabi
Ben karbonati sabah idrari ile yaptim kopurdu ogleden sonraki idrarla yaptim kopurmedi bu arada benimde 5 gun oldu geceli idrar testi yaptim bu sabah yine negatif birde dis macununu deniyim bakim maviye donermi bebetime testinden iyidirMerhaba bugun reglimin 4. Gunu ve hala olmadim yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum biraz beklemek istedim hayal kırıklıgı olmasin diye evde dis macunu ve karbonat testi yaptim meraktanama kopurmedi ben mi beceremedim yoksa negatif mi bilemedim deneyen var mi bunlari
Canım benimde belirtilerim Var 1 gün gecikti test yaptım yanlış çıkıyorKizlar bana cevap verin lutfen adetim 5 gun gecikti test yapiyorum negatif cikiyor silik bile olsa 2. Cizgi yok ama butun hamilelik belirtilerim var. Ya cok moralimm bozulduu yaa niye cikmiyor ben bugun kesin cikar diyordumm
canım diş macunu testi nedir açıklarmısınMerhaba bugun reglimin 4. Gunu ve hala olmadim yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum biraz beklemek istedim hayal kırıklıgı olmasin diye evde dis macunu ve karbonat testi yaptim meraktanama kopurmedi ben mi beceremedim yoksa negatif mi bilemedim deneyen var mi bunlari
Diş macununun üzerine idrar ekliyorsun maviye dönerse idrarın hamilesincanım diş macunu testi nedir açıklarmısın
herhngi bir diş macunu olabilirmi bide idrarın miktrı varmıDiş macununun üzerine idrar ekliyorsun maviye dönerse idrarın hamilesin
Hayır yok herhangi olacak evet bak ben de denedim mavi oldu ama kanda da baktırscam yumoş beyaz kapağyla ben böyle denedim mavi oldu sabah idrarı ile macunu sıktım üzerine idrarı sml tüm sonra bekledim mavi rabbi kapağa cıktıherhngi bir diş macunu olabilirmi bide idrarın miktrı varmı
idrarın üzerine macunmu sıktın günün geciktimi ne zaman yapmış oldum kanı verdiğinde bizede haber ver merak ettimHayır yok herhangi olacak evet bak ben de denedim mavi oldu ama kanda da baktırscam yumoş beyaz kapağyla ben böyle denedim mavi oldu sabah idrarı ile macunu sıktım üzerine idrarı sml tüm sonra bekledim mavi rabbi kapağa cıktı
Ilginç ya yazdıklarinızı okudum da diş macununun içinde mavi yeşil çizgiler var onlar renk veriyo olabilirmi?sonucunu mutlaka yaz eczaneden test alip yaptinmi hiç?Hayır yok herhangi olacak evet bak ben de denedim mavi oldu ama kanda da baktırscam yumoş beyaz kapağyla ben böyle denedim mavi oldu sabah idrarı ile macunu sıktım üzerine idrarı sml tüm sonra bekledim mavi rabbi kapağa cıktı
Benim bildiğim macunun sade beyaz olması lazım. Ama tabi yanılma payı yüksektir bunlarinIlginç ya yazdıklarinızı okudum da diş macununun içinde mavi yeşil çizgiler var onlar renk veriyo olabilirmi?sonucunu mutlaka yaz eczaneden test alip yaptinmi hiç?
Benim diş maçının beyaz sensodyne günüm geldi bugün yada yarın olmam lazım benim belirtilerim var die yaptım onu mavi cıktı idrar testi yaptım negatif cıktı ama günüm geçmeden yaptım ve ondan sanırım yarın doktor kıdemlik var oraya gidecem ve inşallah hamileyimdir çok merak edyorum ama kendimi kasmıyorum eğer moral bozulur ve stres yapsrsan düşer dedi büyükler o yüzden aklıma gelince olsada olur olmasada olur diyorum ama hala bile migdem bulanıyorIlginç ya yazdıklarinızı okudum da diş macununun içinde mavi yeşil çizgiler var onlar renk veriyo olabilirmi?sonucunu mutlaka yaz eczaneden test alip yaptinmi hiç?
inşallah hayırlı sonuç alırsın hamilesindir canımKizlar ben biraz once kan verdim sonuc yarin cikacak dua edin de bosa umitlenmis olmiyim.
Ayyy insallah yaaaa. Bu ay hamile kalmam cok onemliiiinşallah hayırlı sonuç alırsın hamilesindir canım
kanda sonuç hemen belli oluyor mu? yani adetime daha 4 gün var kan versem cıkar mı 11 haziran 16 haziran 26 haziranda ilişkiye girdikKizlar ben biraz once kan verdim sonuc yarin cikacak dua edin de bosa umitlenmis olmiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?