Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Test belki yanlştr canm en doğru sonç kan testnde. Ya başka bi idrar testi uygula yada kan ver. Ama tabii kan tahlili daha garanti
Kan testi icinde yarina kadar bekleyecegim artik. Idrar testinde cikmamasi korkuttu beni ben bu kadar eminken kanda cikmazsa cok cokkkkk üzülürüm

Merhaba bugun reglimin 4. Gunu ve hala olmadim yarin kan testi yaptirmayi dusunuyorum biraz beklemek istedim hayal kırıklıgı olmasin diye evde dis macunu ve karbonat testi yaptim meraktan ama kopurmedi ben mi beceremedim yoksa negatif mi bilemedim deneyen var mi bunlari

Ben karbonati sabah idrari ile yaptim kopurdu ogleden sonraki idrarla yaptim kopurmedi bu arada benimde 5 gun oldu geceli idrar testi yaptim bu sabah yine negatif birde dis macununu deniyim bakim maviye donermi bebetime testinden iyidir

Kizlar bana cevap verin lutfen adetim 5 gun gecikti test yapiyorum negatif cikiyor silik bile olsa 2. Cizgi yok ama butun hamilelik belirtilerim var. Ya cok moralimm bozulduu yaa niye cikmiyor ben bugun kesin cikar diyordumm
Canım benimde belirtilerim Var 1 gün gecikti test yaptım yanlış çıkıyor

canım diş macunu testi nedir açıklarmısın

Kızlar bişey sormak istiorum cunku bu konuyla ilgili hiç tecrübem yok Mayıs ayında klomen ve iki kutu catlama ignesi oldum prengnly ve haziran 1 de adet oldum 3 gun sürdü normalde 6 gun suruo ve adet öncesi göğüslerim açırdi ve şişerdi ama suan hoc bir belirtim yok adet olucam gibi yani bu iyi bişey mi anlamayamadim

Adetim düzensizliğim var ve düzene girmesi için angucaston kullaniorum ayin başından beri acaba onunla ilgili mi ki onu kullanırsa hamile kalan kişi çok olmus ondan kullaniorum

herhngi bir diş macunu olabilirmi bide idrarın miktrı varmı
Hayır yok herhangi olacak evet bak ben de denedim mavi oldu ama kanda da baktırscam yumoş beyaz kapağyla ben böyle denedim mavi oldu sabah idrarı ile macunu sıktım üzerine idrarı sml tüm sonra bekledim mavi rabbi kapağa cıktı

idrarın üzerine macunmu sıktın günün geciktimi ne zaman yapmış oldum kanı verdiğinde bizede haber ver merak ettim

Ilginç ya yazdıklarinızı okudum da diş macununun içinde mavi yeşil çizgiler var onlar renk veriyo olabilirmi?sonucunu mutlaka yaz eczaneden test alip yaptinmi hiç?

Ilginç ya yazdıklarinızı okudum da diş macununun içinde mavi yeşil çizgiler var onlar renk veriyo olabilirmi?sonucunu mutlaka yaz eczaneden test alip yaptinmi hiç?
Benim bildiğim macunun sade beyaz olması lazım. Ama tabi yanılma payı yüksektir bunlarin

Benim diş maçının beyaz sensodyne günüm geldi bugün yada yarın olmam lazım benim belirtilerim var die yaptım onu mavi cıktı idrar testi yaptım negatif cıktı ama günüm geçmeden yaptım ve ondan sanırım yarın doktor kıdemlik var oraya gidecem ve inşallah hamileyimdir çok merak edyorum ama kendimi kasmıyorum eğer moral bozulur ve stres yapsrsan düşer dedi büyükler o yüzden aklıma gelince olsada olur olmasada olur diyorum ama hala bile migdem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…