Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Geçtiği halde çift çizgi görmeyip hamile olan var mı acaba. . Ben de çok merak ediyorum
Ben yuzde 100 hamile olduguma eminim ama testler hala negatif gosteriyor ucuz test maduruyum su anda pazartesi kan tahlili yaptiracagim cunku adetim 4 gun gecti mide yanmasi bulanti halsizlik kirpik karismasi sol kasik agrisi hepsi var ilk hamileligimde de boyle olmustu bir hafta 10 gun gecmesine ragmen test net birsey gostermemisti. Insallah sende hamilesindir canim yarin bir daha test alip deneyecegim

Kızlar iyi akşamlar ya bir sorum olcak sizlere yumurtlamanın ardından gelen akıntı daha sonra kasık agrılar devam ediyordu falan diyordum şu iki gündürlü ne agrı ne bişey bugunde hafif agrılar oldu sanki adet olucakmışım gibi ama daha regl 8 gün kaldı bugun akşama doğru böyle koyu akıntı geldi sizce ne oluyor anlamadım..?

Bende sağ kasığımda batma var mide yanmam oldu bugün ve aşırı gaz problemim vardı düne kadar başka da bişey yok.. inşallah canım ve inşallah sen de hamilesindir..

Kizlar merhaba ben yeni katildim bu siteye. Regl olmama 5 gun kaldi tahmin ediyorum. Bugun rahimde surekli bir agri hissediyorum hic boyle olmazdim. Gozlerim bulanik goruyo midemde yanma ve surekli su icesim var. Sag gogsum ucu daha belirgin ve hassas acaba hamilemiyim. Bu bizim dorduncu ay denememiz. Onceleri hic kafama takmiyordum ilk bu ay bu kadar ilgileniyorum acaba bebebgim gelecekmi diye

Bu evde yapilan testler yuzde 99 garantili testler degilmi. Bu gune kadar kimsede yanlis sonuc verdigini duymadim

Canım dün olmam gerekiyordu ama olmadım sabah idrarda gebelik testi yaptım negatif salı gününe kadar olmazsam kan testi yaptiricam
Bir hafta sonra bile cikmayabiliyor idrar testlerine hele şu ucuz olanlarda dedigim gibi ilk hamileligimde adetimden 10 gun sonra yaptim cokk silik bir cizgi cikti doktor kontrolunde kesin hamile oldugumu ogrendim 7 haftalik olmustu yani. Benimde 21 haziranda olmam gerrkuyordu testte hala negatif gosteriyor ama ben eminim hamile olduguma cunku butun belirtileri yasiyorum atesumde 36.7 lerde hic dusmedi yarin alabilirsem hassas test alacagim pazartesi de kan testi yapacagim hayirli haberler aliriz insallah

İnşallah ikimiz de hamileyizdir canim ateşin kaclarda olmasi gebelik belirtisi oluyor ki 3 gündür benim de 37 civari

İnşallah ikimiz de hamileyizdir canim ateşin kaclarda olmasi gebelik belirtisi oluyor ki 3 gündür benim de 37 civari
Ben gecen ay ates olcme yontemini kullandim 35 5 e dustugu gun adet oldum bu ay hic 36 5 in altina dusmedi tabi her sabah ayni saatte yataktan kalkmadan olcuyorsun 31. Gun de atesim yuksek cikinca tamam dedim hamileyim birde benim oglum dogduktan sonra hic adet gecikmesi yasamadim hep 30 gunde bir adet olurum. Ama yinede sonucu gormek istiyorum hayirlisi olsun bakalim tatlim

Hadi hayırlısı canım çok heyecanlandim haberdar et beni de ☺

Kizlar testlerinizin bozuk olduğunu sanmıyorum. Benim adetim 3 gün geçmişti silikti benimkide. Geç döllenme olabilir ki benim öyle olmuştu. Doktor korkutmuştu kesede çok geç göründü. İçinizi ferah tutun Allah deyin gerisini bırakın. Stres çok etkiliyor

Bu evde yapilan testler yuzde 99 garantili testler degilmi. Bu gune kadar kimsede yanlis sonuc verdigini duymadim
Bnm idrar testi negatf çıkmştı doktoruma söyledm o testler her zamn doğru sonç vermiyo demşti.kan tahlili istedi gercktende pozitf çıktı.demekki çok güvenmemek gerekiyor. En doğru sonucu kan tahlili veriyor

Doktorlar çok acımasız duygısuz yaratıklar strese sokup hemileliği bile etkiliyorlar yazıklar olsun en hassas doktor onlar olması lazımken hepsinden beterler

Kizlar bana cevap verin lutfen adetim 5 gun gecikti test yapiyorum negatif cikiyor silik bile olsa 2. Cizgi yok ama butun hamilelik belirtilerim var. Ya cok moralimm bozulduu yaa niye cikmiyor ben bugun kesin cikar diyordumm

Kizlar bana cevap verin lutfen adetim 5 gun gecikti test yapiyorum negatif cikiyor silik bile olsa 2. Cizgi yok ama butun hamilelik belirtilerim var. Ya cok moralimm bozulduu yaa niye cikmiyor ben bugun kesin cikar diyordumm
Canım kan testi yaptır kesin sonuç için

Test belki yanlştr canm en doğru sonç kan testnde. Ya başka bi idrar testi uygula yada kan ver. Ama tabii kan tahlili daha garanti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…