Kan verdin mi Can'ım?Kizlar bende bekliyorum ve çatlamak uzereyimadetime 1 gun var 33 gunde bir oluyrm Şaşmaz ama bu ay şunu fark ettim takvimime gore yumurtlama gunum kuru gecti ama adetime 5 gun kala akinti basladi. Ayin 17si 25i ve 27 korunmasz oldu. Ve 25inden snra akintim basladi. Halada devam ediyo. Belirtilerim şunlar. Daralma nefes alma zorlugu patlicak gbi hissedyrm ve kocamaan bir sekildee AAAAAA diye bagirmak geliyo icimden ve bi cok istahliyim sik sik acikiurm bi cok istahsizim cok uyku egilimi basladi nerde kafami koysam uyucm sanki. Normalde ölsem gunduz uyuyamam geceleri 2ye 3 e kdr ayakta olan biriyim. sanki gibi goguslerim sis. Ama emin olamiyrm. Kasiklarimda ve belimde 3 4 gun once agri vardi ve 2 3 gun surdu bu agri simdi ara ara kasik agrisi oluyo. Benim normalde adete yakin hic agrim olmaz tam adet gunum olur belime agri gider gider ped takarm adet olurm o derece belli. vee su bir iki gundur aşırı sinirliyim ama felakettt eger bisey varsa ikinci gebeligim olucak ama hala anlamis degilim. Cunku kizimda hic bir belirti yasamadim. Sadece birtek gogus ucum cok hafif kararmisti bnde acaba mi demistim cok umitsizce test alip yaptim ikindi vakitleriydi birden 2 cizgi cikti. Ama suan off delircem. Sizce ? Bi yardmci olun p.tesi kan vericm ama suan gelen giden yok.
Peki hangi ilacı verdi Nasıl bir yol izledi yardımcı olursan sevinirim bana önerin nedirDoktoruma binlerce şükürler olsun ki derdimi anlamış. İlk ayımda hamil kadım dün kan testi verdim değer 1080 çıktı. şimdi kesenin oluşmasını bekliyorum. İnşallah bebek oluşumu olur. Bana dua edin arkadaşlar.
adetinin kaçıncı günü gitmiştin de yumurtalıklarının çalıştığını anladı?merhaba,
Benim toplam 6 ay oldu korunmayalı. Etrafımdakiler normal değil 6 ayda olmaması doktora git dediler. Bende özele gittim ve rahim ve yumurtalıklar çalışıyor normal ve Adetin 3 günü gel hormonlarına bakalım dedi. Neyse kaç verdim sonuç da Prolaktin hormonum yüksek çıktı.
% 100 sebep budur diyemem ama bu hormonun yüksek çıkması hamile kalmayı engeller dedi ve bunun üzerine ilaç verdi. 2 ay kullan gel tekrar test yapıcaz , eyer düzeldiği halde hamile kalamıyorsan başka bir şeylere bakıcaz dedi. İl amacımız hormonunu düzeltmek ve sakın kafaya bir şey takma dedi
İnşallah tek sorun budur ve hamile kalırım...
canım pozitif gözüküyor.kaç gün geçti adetin?Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir kaç saat evvel test yaptım .. Ekliyorum doğrudur Di mi pozitif bu ?
inşallh hamilesindir canımbenmde 4 gün var adetime....Kizlar ben biraz once kan verdim sonuc yarin cikacak dua edin de bosa umitlenmis olmiyim.
yaplıyor canım ...istersen sağlık ocaklarıda yapıyor.acile bile gidebilirsin.....Devlet hastanelerinde kan tahlili yapiliyormu gebelik icin?
yumurta takibine adetin bitsin git ....bir hafta mı ne hergün bakıyorKızlar yumurta takibi için adetin kaçıncı günü gitmek lazım.?
Ben bu ay kür yaptım, ovu testi kullandım ona göre ilişkiye girdik, gerçi ovu testi biraz tuhaf çıktı yani silikleştikten sonraki günlerde yine koyulaştı. Şimdi adetime tam bir hafta var, meraktan çatlamıyorum resmen kuduruyorum :)
İnşallah güzel haberler alırsın canım.. bende bugün lendimi zor ikna ettim dışarı çıkıpta test almamaya.. bi kaç gün daha beklemek istiyorum.. bu ay 7 gün soğan suyu içtim sen hangi kürden kullandın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?