Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Kan verdin mi Can'ım?

Peki hangi ilacı verdi Nasıl bir yol izledi yardımcı olursan sevinirim bana önerin nedir

adetinin kaçıncı günü gitmiştin de yumurtalıklarının çalıştığını anladı?

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bir kaç saat evvel test yaptım .. Ekliyorum doğrudur Di mi pozitif bu ?

Eklentiler

• image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 92
benim de adete 4 gün var.gaz ve sol kasık ağrım var.napıcam bilemedim.test o kadar cok yaptım ki ama bu ay yapmıcam karar verdim :)

Benimde bir kaç günüm kaldı.. merakla bekliyorum bi kaç gündür midem çok kötü psikolojikmi bilmiyorum.. zaten geçen günde test yaptım sanki çok silik bi çizgi var ama yeniden test yapmak için bi kaç gün daha bekliyeceğim

Eklentiler

• 20160809_110627.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 66
canım ben bu testten hiç kullanmadım..gülen suratlı olandan kullandım..ay inşallh hamileyizdir..

Benim de 1 gün geçti adetimin üzerinden hiçbir belirtim yok hamileliğe dair sadece adet belirtisi olarak göğüslerim şişti o da her ay olan şey zaten artık test yapmak istemiyorum akışına bıraktım hepimiz için hayırlısı olsun :)

Ben bu ay kür yaptım, ovu testi kullandım ona göre ilişkiye girdik, gerçi ovu testi biraz tuhaf çıktı yani silikleştikten sonraki günlerde yine koyulaştı. Şimdi adetime tam bir hafta var, meraktan çatlamıyorum resmen kuduruyorum :)

İnşallah güzel haberler alırsın canım.. bende bugün lendimi zor ikna ettim dışarı çıkıpta test almamaya.. bi kaç gün daha beklemek istiyorum.. bu ay 7 gün soğan suyu içtim sen hangi kürden kullandın .

Çörekotu baş tarçın yaptım ben bu ay, acaba fazla mı geldi diye de düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…