- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
burdan bakınca doğum tarihimiz aynı gözüküyor bebişlerde aynıTelefondan atamadım oldukça da belirgin 2. çizgi...ve bat dündü
teste göre hamilesin canım tebrikler :) bi kan testi yaptır hemen :)Eki Görüntüle 1855402 Kanımca hamileyim kızlarrr..
teste göre hamilesin canım tebrikler :) bi kan testi yaptır hemen :)
burdan bakınca doğum tarihimiz aynı gözüküyor bebişlerde aynımerhaba hamiş kardeşim :) hayırlı olsun canım inşallah güzel bir hamilelik geçirirsin geçiririz isteyen tüm herkes...
teste göre hamilesin canım tebrikler :) bi kan testi yaptır hemen :)
ben idrar testini adetime 2 gün kala yaptım pozitif görünce kesinleştirmek için hemen acilde kan testi yaptım geçen cumartesi. araya bayram v.s. girdi bu haftada eşimin oğlunun sünneti var. bu hafta gidicektim aslında hemen ama eşim kese oluşmamış olursa moralin bozulur bir hafta daha bekleyelim dedi. mantıklı geldi beklemedeyim 18 inden sonra gidicem :) senle aynıysak demekki ben gittiğimde bebiş 6 haftayı geçmiş olcak sanırım :) belki bizde kalp atışı duyarız :)Teşekkür ederim güzel dileklerin içindilerim sağlıkla kucağımıza alabiliriz....Dr a gittim bugün keseyi gördük 5mm kan testine gerek duymadı Dr um gebelik var pztesi gel gelişimine bakalım 10 gün sonra da bebek ve kalp atışları için gideceğim bi terslik olmazsa....
Sen yaptırdın mı kan testi falan ne durumdasın????
kan testinde beta hcg 2 gün kala olmasına rağmen 470 küsür çıkmıştı acildeki doktor oldukça yüksek hamilelik var dedi.Teşekkür ederim güzel dileklerin içindilerim sağlıkla kucağımıza alabiliriz....Dr a gittim bugün keseyi gördük 5mm kan testine gerek duymadı Dr um gebelik var pztesi gel gelişimine bakalım 10 gün sonra da bebek ve kalp atışları için gideceğim bi terslik olmazsa....
Sen yaptırdın mı kan testi falan ne durumdasın????
Pzrtesi gisim inş.. Bakalım direk keseyi görür heralde bayram nedeniyle gidememdim..teste göre hamilesin canım tebrikler :) bi kan testi yaptır hemen :)
Enfeksiyon gibime geldi cnm..Merhaba ilişkiye girdikten 1gun sonra regl oldum aradan 15gun geçti 3 4 gündür pembe kahverengi lekelenme sürekli lavaboya gitme ve kasık agrilarim var reglima 5gun var sizce hamilemiyim. Ben internetten bi çok sayfaya baktim kafa karistiriyo burada bilinçli annelere sormak istedim yardim edin.
İnşallah öyledir.Enfeksiyon gibime geldi cnm..
Niye canm bi sorun mu vardiBebeğimi kaybettim
Rabbim herşeyin hayırlısını wersin cnm.. Ne güzel ki hamile kalabiliyosun.. Bidaha werir rabbim üzülmeBebeğimi kaybettim
bende öyle nasipse haftaya özele gidicem ama bugün sağlık ocağına gidicem bakalım ne diyecekler. hiç değilse folik asit falan verirler ölçüm yapılır kanda kan değerlerim normalde de düşük zaten bnm. hemde kayıt açtırmak gerekiyormuş sanırım aile hekimliklerine hamilelikle alakalı o sebeple gidicem bende : )Pzrtesi gisim inş.. Bakalım direk keseyi görür heralde bayram nedeniyle gidememdim..
Hayırlı uğurlu olsun cnm..bende öyle nasipse haftaya özele gidicem ama bugün sağlık ocağına gidicem bakalım ne diyecekler. hiç değilse folik asit falan verirler ölçüm yapılır kanda kan değerlerim normalde de düşük zaten bnm. hemde kayıt açtırmak gerekiyormuş sanırım aile hekimliklerine hamilelikle alakalı o sebeple gidicem bende : )
Rabbim herşeyin hayırlısını wersin cnm.. Ne güzel ki hamile kalabiliyosun.. Bidaha werir rabbim üzülme
Resmen benim durumumu özetlemişsin şuan ki durumunu merak ediyorum..merhaba,
Benim toplam 6 ay oldu korunmayalı. Etrafımdakiler normal değil 6 ayda olmaması doktora git dediler. Bende özele gittim ve rahim ve yumurtalıklar çalışıyor normal ve Adetin 3 günü gel hormonlarına bakalım dedi. Neyse kaç verdim sonuç da Prolaktin hormonum yüksek çıktı.
% 100 sebep budur diyemem ama bu hormonun yüksek çıkması hamile kalmayı engeller dedi ve bunun üzerine ilaç verdi. 2 ay kullan gel tekrar test yapıcaz , eyer düzeldiği halde hamile kalamıyorsan başka bir şeylere bakıcaz dedi. İl amacımız hormonunu düzeltmek ve sakın kafaya bir şey takma dedi
İnşallah tek sorun budur ve hamile kalırım...
Resmen benim durumumu özetlemişsin şuan ki durumunu merak ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?