Birkac gün içinde hamile olup olmadigini öğrenecekler

Ayın 23 24 ünde ovulasyonda yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim acaba artık test yapsammı bilmiyorum çok sıkıldım beklemekten banada dua edin nolur

Ayın 23 24 ünde ovulasyonda yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim acaba artık test yapsammı bilmiyorum çok sıkıldım beklemekten banada dua edin nolur
Merhaba, yumurtlamayı aynı günlerde yakalamışız. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim değer çok düşük olduğu için doktorum korunmana gerek yok dedi biz de çalışmalara devam ettik.Bat 9 temmuz aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden test yapasım yok adetin geçmesini bekleyeceğim bu defa. Geçen ay yumurtlamanın 12. Günü idrar testiyle öğrenmiştim istersen yarın test yap varsa çıkar diye düşünüyorum.

Yarın 5 temmuz tam 3 yıl önce 2013 5 temmuzda öğrenmiştim hamile olduğumu ne yazıkkı kaybettim bebeğimi ve o korkular hep var bende ozamandan beri bi daha hamile kalmadım ama her ay hem isteyerek hem korkarak bekliyorum yarın sabah ilk idrarla deneyim ozaman bi

Allah bir daha yaşatmasın inş güzel haberlerini bekliyorum

Ben aynı gün merakımdan idrar testinden sonra ovülasyon testi de yapmıştım anında ikinci çizgi koyu çıkmıştı yumurtlama günündeki gibi onu da dene

İnşallah erken gebelik testi arayacak eşim iftardan sonra her eczanede olmuyo o bulursa sabah onla yapacam bakalım
Ben erken gebelik testiyle yapmamıştım ovülasyon testlerimin yanında gönderdikleri gebelik testiyle yapmıştım bhcg çok düşük olduğu halde çıkmıştı.

Ben erken gebelik testiyle yapmamıştım ovülasyon testlerimin yanında gönderdikleri gebelik testiyle yapmıştım bhcg çok düşük olduğu halde çıkmıştı.

4 gün var adetime sabah ilk idrarlamı yapmıştın laboquick mi markası testin bilemedim yine negatif korkusu sardı içimi

4 gün var adetime sabah ilk idrarlamı yapmıştın laboquick mi markası testin bilemedim yine negatif korkusu sardı içimi
Evet canım laboquick markası..yok canım ramazanın başları olduğu için sahurda malum çok su içiyoruz çıkmayacağını düşünerek öğleden sonra yapmıştım

Aminn inşallah bHaklısın o daha kötü ama inan çok etkiliyor. Düşünmediği ay hamile kalan çok var. İnşallah bir problem yoktur içini ferah tut sen. Hadi hayırlısı bakalım.

Kızlar beni hatırlayanınız olacaktır ben 9 haziranda enson adt gördüm 6 temmuz da 28 gün oluyor adet görmem lazımdı 28 haziran doktora gittim çıkmadı 2 temmuz da gittim tekrar çıkmadı simdi adetten 3 gün gecikti kasıkta ağrı çok göğüs ucu acık ve dolgunluk var acıda var tabi sabah kalkınca çok koyu bir idrar var niğde bulantılarım var ha bide birisi demişti ki göğüs ucunu sık beyaz sıvı gelirse hamilesin die denedim nokta kadar geldi test yaklaşımıyım hamilemiiyim benim durumumda olan var mıııı

Hayirli opsun Allah isteyen herkeze versin isallah benimde bat yarin sabah test yaptim ama negatif

Hayirli opsun Allah isteyen herkeze versin isallah benimde bat yarin sabah test yaptim ama negatif
Canım benim adet günüm geçti de cıktı doktora gittim adetten 3 gün kala çıkmamıştı şimdi cıktı inşallah rabbi. Sizde veriri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…