- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Telefondan atamadım oldukça da belirgin 2. çizgi...ve bat dündücanım resmini atsana bakalım
Merhaba, yumurtlamayı aynı günlerde yakalamışız. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim değer çok düşük olduğu için doktorum korunmana gerek yok dedi biz de çalışmalara devam ettik.Bat 9 temmuz aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden test yapasım yok adetin geçmesini bekleyeceğim bu defa. Geçen ay yumurtlamanın 12. Günü idrar testiyle öğrenmiştim istersen yarın test yap varsa çıkar diye düşünüyorum.Ayın 23 24 ünde ovulasyonda yumurtlamayı yakaladım ve değerlendirdim acaba artık test yapsammı bilmiyorum çok sıkıldım beklemekten banada dua edin nolur
Merhaba, yumurtlamayı aynı günlerde yakalamışız. Ben geçen ay kimyasal gebelik geçirdim değer çok düşük olduğu için doktorum korunmana gerek yok dedi biz de çalışmalara devam ettik.Bat 9 temmuz aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum o yüzden test yapasım yok adetin geçmesini bekleyeceğim bu defa. Geçen ay yumurtlamanın 12. Günü idrar testiyle öğrenmiştim istersen yarın test yap varsa çıkar diye düşünüyorum.
Allah bir daha yaşatmasın inş güzel haberlerini bekliyorumYarın 5 temmuz tam 3 yıl önce 2013 5 temmuzda öğrenmiştim hamile olduğumu ne yazıkkı kaybettim bebeğimi ve o korkular hep var bende ozamandan beri bi daha hamile kalmadım ama her ay hem isteyerek hem korkarak bekliyorumyarın sabah ilk idrarla deneyim ozaman bi
Ben aynı gün merakımdan idrar testinden sonra ovülasyon testi de yapmıştım anında ikinci çizgi koyu çıkmıştı yumurtlama günündeki gibi onu da deneYarın 5 temmuz tam 3 yıl önce 2013 5 temmuzda öğrenmiştim hamile olduğumu ne yazıkkı kaybettim bebeğimi ve o korkular hep var bende ozamandan beri bi daha hamile kalmadım ama her ay hem isteyerek hem korkarak bekliyorumyarın sabah ilk idrarla deneyim ozaman bi
Allah bir daha yaşatmasın inş güzel haberlerini bekliyorum
Ben erken gebelik testiyle yapmamıştım ovülasyon testlerimin yanında gönderdikleri gebelik testiyle yapmıştım bhcg çok düşük olduğu halde çıkmıştı.İnşallah erken gebelik testi arayacak eşim iftardan sonra her eczanede olmuyo o bulursa sabah onla yapacam bakalım
Ben erken gebelik testiyle yapmamıştım ovülasyon testlerimin yanında gönderdikleri gebelik testiyle yapmıştım bhcg çok düşük olduğu halde çıkmıştı.
Evet canım laboquick markası..yok canım ramazanın başları olduğu için sahurda malum çok su içiyoruz çıkmayacağını düşünerek öğleden sonra yapmıştım4 gün var adetime sabah ilk idrarlamı yapmıştın laboquick mi markası testin bilemedim yine negatif korkusu sardı içimi
Akıntı olması şart değil cnm benim ilk hamileligimde hic akıntım olmadıCanım bende de hiç akıntı yok ya sadece ara ara kasık ağrısı oluyor bide hmğüslerim aprıyor üç gün geçti adetimden. Akıntı olmasa da ümitlenebilir miyim ki :)
Canım benim adet günüm geçti de cıktı doktora gittim adetten 3 gün kala çıkmamıştı şimdi cıktı inşallah rabbi. Sizde veririHayirli opsun Allah isteyen herkeze versin isallah benimde bat yarin sabah test yaptim ama negatif
IsallahhhCanım benim adet günüm geçti de cıktı doktora gittim adetten 3 gün kala çıkmamıştı şimdi cıktı inşallah rabbi. Sizde veriri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?