çok eleştirmiş olmak istemiyorum
ama tuz su tutulmasını sağladığı için bende kilo yapıyor
turşu yerine karnabahar brokoliyi menüne eklemeni öneririm veya akşam yiyeceğin mantarı öğlen yersen daha iyi olur gibime geldi![]()
bende bazen o kadar ıstıyrum ki ama odem yapar su tutar duye korkuda bır ıkı atıp bırakıyorum
Canim biliyorum tursu su tutuyor ama zaten bende odem yok ne zamandirda yemiyordum bu seferlik biyle yedim.istedigin zaman fikirlerini soyleyebilirsin canim bunun icin burdayiz :))
burda olmamızın nedenu zaten elestıreye acık oldugumuz ıcın benecde
canımmm bende gelmek istiyorum ama motivasyonum çok düşük ya kilolarım doğumdan kaldı .aslında herşeye vakt ayırabilirim kızım 4 yaşını bitirecek .spor da yapabilirim ama enerjim yok sanki ,hergün sabah başlıyorum akşama bitiyor eşim bankacı ,ben memurum onun gelmesi 8i buluyor onu beklemeyim diyorum 6 da yiyrum bazen .şimdi birde kış mısır patlat çay meyve çerez dayanamıyorum ,yemeği erken yediğimde bu sefer bunları yiyorum akşam beni mahvediyor anlayacağınız![]()
canım benım kıızım henuz 4aylık bak bende burdayım bır ıkı gun dene vermeye baslayınca bırakamıycaksın zaten sende
birde affınıza sığınarak bişey söyleyecem cuma günü katılacak olanlar kaç kişi olacak ? çok olunca herkes gün içinde menüleri dışında biçok şey paylaşıyor evde olanlar şanslı ben işten gelince en az yarım saat geçmişi okumakla geçiyor bu sefer kızım ilgi istiyor haliyle ,kişi sayısını biraz sınırlı tutsak olurmu?![]()
sanırım bu olmaz canım herkese acık bır topık burası
Bugün öğlen yemeğinden sonra misafirliğe gittik. Görmeniz lazım neler neler hazırlamışlar. Hepsi bi yana incecik tam benim sevdiğim gibi sarılıp servis edilmiş dolmalar vardı masada. (Hala gözümün önündeler ah ah) Ve ben büyük bir irade örneği gösterdim ve dolma dahil hiçbişe yemedim. Tabağım dolu görünsün yiyomuşum izlenimi vermek için tabağı salatayla doldurdum yanında da 2 bardak oyalanarak çay içtim. Öyle işte.. Şu anda moralim bozuldu dersin birinden kalmışım ilk defa bi dersten kalıyorum canım çok sıkıldı. Genelde canım sıkkınken çikolata yerim moralim yerine gelir ama şu an o imkanım da yok![]()
oyyyy bencede buyuk basarı saglamıssın brova sana derse gelınce de aman gecersın bütünlemede ben hatırlıyorumda ılk yılımda 9tane bütüm vardı ve hepsını vermıstım takma kafana
bende dun aksam tam 5te ymegımı yedım meyvemı yedım esım aradı avm ye gıdelım cocuklar ıstıyor dıye yok dedım ama yınde gıttık tabi pissa yemeden durmadılar bende sız yıyın ben bıra z dolasayım dedım naslda canı m pissa ıstuıyordu bıraz alıs verısyaptım geldım sonuna yetıstım bır ıkı ısırık ve bır ıkı yudum da cola ıctım
bugun son gunumuz baklaım yrn tartılar ne gosterecek