birkaç gündür garip şeyler oluyor...

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
ciddiye mi almalıyız,yoksa es mi geçmeliyiz bilemedim.eve gizli numaradan iki gün üst üste telefonlar geldi.karşıdan bi bayan imdat diye bağıırıyordu,sonra kocası sen kimsin lan diye küfürler yağdırdı.ertesi gün de yine bi gizli no ve küfürler...neyse ben teli gizli noya kapattırdım,şuan arayan yok.

dün de arabamızı yoklamışlar.polis falan çağırmış komşular hırsız var diye.bugün sabah da bi adam burdaki iki bakkala babamın adını veriyo tanıyo musnuz diye.sonra yanımızdaki bakkala soruyo nerde oturdugumuzu.bakkalda söylüyo,niye aradın diye soruyo.adam 'gezmeye gelicez de' diyo,basıp gidiyo.o kadar aklıma takıldı ki bizi soranın kim olduğuna.gezmeye gelecek adam geldiği gün sorar,sonra gelir.ya da bizim nerde oturduğumuza,memlekete kadar biliyosun,sokağa kadar geliyosun,sonra basıp gidiyosun.bilemedim.annemler pek üzerinde durmuyo ama ben ciddiye aldım.nasıl öğrenirim diye düşünüyorum...benimki de bi kuruntu mu sizce

Ben çok tırstım, babanız bir kabahat işlemiş olmasın. Arayan da mahalleye gelen de aynı kişiler olmasın.

Ben çok tırstım, babanız bir kabahat işlemiş olmasın. Arayan da mahalleye gelen de aynı kişiler olmasın.
kabahat değil de.babam çalışıyo,hani işle ilgili ters gittiği biri olabilir mi diye düşündüm,sordum da babama.benim kimseyle bi alıp vereceğim,derdim yok diyo.ki yoktur da ben anlamadım

Önemli bir konu olabilir. Tedbirli olun.

önemli bir konu gizli noya engelemeseydiniz keşke bakkalda kamera varmı oradan bakıp nasıl biri olduğunu görürdünüz.

Maddi durumumuz ortalamanın üstünde mi korkup hani biyerlere kafa dinlemeye gitmenizi sağlamaya calisiyor olabilirler evi boşaltmak için...ve boyleyse tanidik birileri tabiki.

önemli bir konu gizli noya engelemeseydiniz keşke bakkalda kamera varmı oradan bakıp nasıl biri olduğunu görürdünüz.
bu benim de aklıma geldi.ama bakkalın yok karşıdaki apartmanın var.annem de diyo ki olanı anlatırsan düşmanımız var sanarlar, yanlış anlaşılmaya ne gerek var diyo.ben de kendimce bi yalan buldum.arabamızı parketmiştik,arkası çizilmiş kim oldugunu bulmaya çalışıyorum gibilerinden bişey söylicem.yalan söylemeyi beceremem,yüzüme gözüme bulaştırmazsam iyi:)

Maddi durumumuz ortalamanın üstünde mi korkup hani biyerlere kafa dinlemeye gitmenizi sağlamaya calisiyor olabilirler evi boşaltmak için...ve boyleyse tanidik birileri tabiki.
yani çok şükür ama kendi halinde bi aileyiz.kimin sorduğunu bulucam ama kafaya koydum

Bence telefonu gizli no'ya açın ve hemen savcılığa dilekçe verin. Bakkalda veya yakın bir dükkanda kamera falan yok mu oradan baksanız?

Evdekilere nasıl normal geliyor ki bu durum? Belki de siz korkmayın diye belli etmiyorlardır.

Bakkal mı market mi artık her neyse , güvenlik kamerası falan var mı ?Varsa , market sahibinden rica edin kimin olduğunu göstersin size..

Kaç yaşındasınız? Benim aklıma anne babanız olayı biliyor ancak sizz telaşlanmayın diye söylemiyorlarmış gibi geldi. Bence acilen şikayet edilmesi gereken bir olay, annenizin bu kadar sakin kalmasına anlam veremedim. Normal değil ki yani.

babanin o teldeki kadinla bi iliskisi falan olabilir mi ki??

arayip,soran kisiler,belli ki bi sekilde size ulasacak ve hos olmayan seyler yasanacak..

gayet ciddiye alınması gereken bu durum bu..
annene tekrar ızah et yada onlar zaten herseyın farkında ama çocuklarına çaktırmıyor olabilirler

Canım yanlış anlamazsan bisi sorucam. Babanın pavyon gibi yerlerde isi olur mu. Bizim uzaktan bi akraba vardi. Adam meer pavyonda bi kadınla görüşüyormuş. Bizimkilerin haberi yok tabii. Neyse soruştura sorusyura bulmuşlar adamı karısı. Da evdeyken gelmişler adamı tutup balkondanatmislardi. Adam ölmedi ama bayaaa bi kemikleri kırılmıştı. Hos adam iyileşince yine gitmiş pavyona ya neyse. Acaba dedim babanızın Yada varsa abinizin. De boyle isi varsa benim aklıma ilk bu geldi

Özel numaralarin kime ait olduğu artik bulunabiliyor. Bazi telefoncularin ustunde yazar 'özel numara bulunur' diye yani bulmanız cok zor değil. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…