- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
kabahat değil de.babam çalışıyo,hani işle ilgili ters gittiği biri olabilir mi diye düşündüm,sordum da babama.benim kimseyle bi alıp vereceğim,derdim yok diyo.ki yoktur da ben anlamadımBen çok tırstım, babanız bir kabahat işlemiş olmasın. Arayan da mahalleye gelen de aynı kişiler olmasın.
ama çok sinir bozucuydu.karşı taraf seni dinlemiyo sürekli kendi konuşuyo falan...ben de engellettirdim.sıkıysa açıktan arasın diyeGizli no engellemeseydiniz belki biripucu yakalardınız.
ciddiye mi almalıyız,yoksa es mi geçmeliyiz bilemedim.eve gizli numaradan iki gün üst üste telefonlar geldi.karşıdan bi bayan imdat diye bağıırıyordu,sonra kocası sen kimsin lan diye küfürler yağdırdı.ertesi gün de yine bi gizli no ve küfürler...neyse ben teli gizli noya kapattırdım,şuan arayan yok.
dün de arabamızı yoklamışlar.polis falan çağırmış komşular hırsız var diye.bugün sabah da bi adam burdaki iki bakkala babamın adını veriyo tanıyo musnuz diye.sonra yanımızdaki bakkala soruyo nerde oturdugumuzu.bakkalda söylüyo,niye aradın diye soruyo.adam 'gezmeye gelicez de' diyo,basıp gidiyo.o kadar aklıma takıldı ki bizi soranın kim olduğuna.gezmeye gelecek adam geldiği gün sorar,sonra gelir.ya da bizim nerde oturduğumuza,memlekete kadar biliyosun,sokağa kadar geliyosun,sonra basıp gidiyosun.bilemedim.annemler pek üzerinde durmuyo ama ben ciddiye aldım.nasıl öğrenirim diye düşünüyorum...benimki de bi kuruntu mu sizce
bu benim de aklıma geldi.ama bakkalın yok karşıdaki apartmanın var.annem de diyo ki olanı anlatırsan düşmanımız var sanarlar, yanlış anlaşılmaya ne gerek var diyo.ben de kendimce bi yalan buldum.arabamızı parketmiştik,arkası çizilmiş kim oldugunu bulmaya çalışıyorum gibilerinden bişey söylicem.yalan söylemeyi beceremem,yüzüme gözüme bulaştırmazsam iyi:)önemli bir konu gizli noya engelemeseydiniz keşke bakkalda kamera varmı oradan bakıp nasıl biri olduğunu görürdünüz.
yani çok şükür ama kendi halinde bi aileyiz.kimin sorduğunu bulucam ama kafaya koydumMaddi durumumuz ortalamanın üstünde mi korkup hani biyerlere kafa dinlemeye gitmenizi sağlamaya calisiyor olabilirler evi boşaltmak için...ve boyleyse tanidik birileri tabiki.
Canım yanlış anlamazsan bisi sorucam. Babanın pavyon gibi yerlerde isi olur mu. Bizim uzaktan bi akraba vardi. Adam meer pavyonda bi kadınla görüşüyormuş. Bizimkilerin haberi yok tabii. Neyse soruştura sorusyura bulmuşlar adamı karısı. Da evdeyken gelmişler adamı tutup balkondanatmislardi. Adam ölmedi ama bayaaa bi kemikleri kırılmıştı. Hos adam iyileşince yine gitmiş pavyona ya neyse. Acaba dedim babanızın Yada varsa abinizin. De boyle isi varsa benim aklıma ilk bu geldiciddiye mi almalıyız,yoksa es mi geçmeliyiz bilemedim.eve gizli numaradan iki gün üst üste telefonlar geldi.karşıdan bi bayan imdat diye bağıırıyordu,sonra kocası sen kimsin lan diye küfürler yağdırdı.ertesi gün de yine bi gizli no ve küfürler...neyse ben teli gizli noya kapattırdım,şuan arayan yok.
dün de arabamızı yoklamışlar.polis falan çağırmış komşular hırsız var diye.bugün sabah da bi adam burdaki iki bakkala babamın adını veriyo tanıyo musnuz diye.sonra yanımızdaki bakkala soruyo nerde oturdugumuzu.bakkalda söylüyo,niye aradın diye soruyo.adam 'gezmeye gelicez de' diyo,basıp gidiyo.o kadar aklıma takıldı ki bizi soranın kim olduğuna.gezmeye gelecek adam geldiği gün sorar,sonra gelir.ya da bizim nerde oturduğumuza,memlekete kadar biliyosun,sokağa kadar geliyosun,sonra basıp gidiyosun.bilemedim.annemler pek üzerinde durmuyo ama ben ciddiye aldım.nasıl öğrenirim diye düşünüyorum...benimki de bi kuruntu mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?