birkac kelime olsun soyleyin..

buzlucam066

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
18
3
1
36
Ben sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorum Bir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin

Unutmaya çalış zor evet ama denemelisin. Nedeni ne anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz

O kadar sacma bir sebeple ayrıldıgına gore merhametsiz ve karakteri oturmayan biri. Bosver ne üzülüyorsun kurtulduguna sevin.
Ileride karsına çıkacak karakterli bir adama hazırla kendini. :)

Kapının önüne ekmek tenek falan cikar. Kedi köpegi sevindir. Yolda küçük cocuklara yaşlı teyzelere gülümse. Bak o zaman yaşamak ne güzel sey anlarsın, öyle gerzek bir adamla hayatıni zindana cevirmekten baska bir sey yapamazdn zaten.

Unutmaya çalış zor evet ama denemelisin. Nedeni ne anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz
Canim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi

Olay tam olarak buysa tedavi olsun acil.

Ben olsam napar eder barisirdim. Sacma bi ayrilik olmus. Baristiktan sonra ayriligin gercek sebeplerini ogrenirdim beni sevip sevmediginine hissettigini felan. Sonrada bende onu hic beklemedigi anda terkederdim. Cok sinsiyim be

Zamanla geçecektir inan bana
Sadece kendinle başbaşa kalmamaya çalış.

Bu aci mi yani simdi? Adamin biri seni birakti diye hayatin mi son buldu? İnsan tabikide uzulur etkilenir ama su durumu bu kadar dramatiklesturmek niye? Keske her aci boyle olsa.

Sevgilinin acilen tedavi olması lazim canım benim, sende böyle hastalıklı bir insandan kurtulduğun için şükretmelisin. Kitap oku, arkadaşlarınla zaman gecir, bol bol çikolata ye, alışverişe çık. Zihnini boşaltacak ne varsa yap..

Senden bir tane daha var mı? Ailenden degerli kimse olmamali. Seni sevse uzmeye korkardi. Kendini sev kendine deger ver.Ne sevgili ne baskasi hic kimse sana senden yakin degil.illa seveceksen hayvanlari sev. Nankor insanlari degil.

birini sevmen ve artık hayatında olmaması seni üzebilir haklı olarak ama sebebine bakınca bence kurtulmuş görünüyorsun. Bugün bu sebepten seni bırakan insan bence ileride daha büyük şeyler de yapabilir.

Yazayim.....sebebi mechul hir is yapmi dua et isin.zmaninda isini dusun olmamis varsay onu engellemi pasam pehh debgesizlik saygisizlik hak ettin mi? Yzdiklarindaaan etmedigini anliyorum ne yazsak kar etmez dua et uzuntun gecer bugun tatil agla sizla acininyasa yarin isinin basina don duygusal.dusuunme onun disindada bir hayatin var donerse senindir ki lazimda degildir akilli ol bir insani odak nokyasi yapma soyleyen kim?yasayan biri hatta bir dost

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…