- 1 Ocak 2016
- 18
- 3
- 1
- 36
- Konu Sahibi buzlucam066
-
Canim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandiUnutmaya çalış zor evet ama denemelisin. Nedeni ne anlatırsan daha iyi yardımcı oluruz
Olay tam olarak buysa tedavi olsun acil.Canim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi
Ben olsam napar eder barisirdim. Sacma bi ayrilik olmus. Baristiktan sonra ayriligin gercek sebeplerini ogrenirdim beni sevip sevmediginine hissettigini felan. Sonrada bende onu hic beklemedigi anda terkederdim. Cok sinsiyim beBen sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorumBir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin
Bu aci mi yani simdi? Adamin biri seni birakti diye hayatin mi son buldu? İnsan tabikide uzulur etkilenir ama su durumu bu kadar dramatiklesturmek niye? Keske her aci boyle olsa.Ben sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorumBir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin
Aynı şeyi düşündüm. Ayrılmak için bahane şarttı bunu tezgahlamış olabilir.bence kendisi bile yapmış olabilir böyle bişeyi
kız cevap verse aha aldattın beni diyecekti ayrılacaktıAynı şeyi düşündüm. Ayrılmak için bahane şarttı bunu tezgahlamış olabilir.
Aynen. Konu sahibi şimdi üzülüyor ama herşey de bi hayır vardır.kız cevap verse aha aldattın beni diyecekti ayrılacaktı
ama cevap vermeyince de kesin tanıyosun diye kıvırıp yine ayrıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?