- Konu Sahibi buzlucam066
-
Ben sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorumBir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin
bence ayrıldığına sevinmelisin adamın ruh hali bana pek iyi gelmedi canımCanim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi
Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim biraz da olsa kendime geldim sanirim, hayati zorlastiran benim bakis acim, bana deger vermeyen, beni uzmekten zerre korkmayan bi adam icin tuttugum su 2 gunluk yasa bile yazik..
Lütfen eski sevgilini tüm iletişim kanallarından sil, engelle, otur dua et, böyle bi pisikodan kurtuldum çok şükür, Allahım zamanında gösterdin yüzünü bana diye..Hepinize yorumlariniz icin tesekkur ederim biraz da olsa kendime geldim sanirim, hayati zorlastiran benim bakis acim, bana deger vermeyen, beni uzmekten zerre korkmayan bi adam icin tuttugum su 2 gunluk yasa bile yazik..
Cok da yeni sayilmaz sanirim bir yili gecmisti 26 yasimizdayizNe kadar güzel ki farkına varmışsın...
Engellemek falan nedir ya sanırım kısa süreli bir ilişkin vardı.
Cok da yeni sayilmaz sanirim bir yili gecmisti 26 yasimizdayiz
Ilerde tebessumle anip sacmslik diceksin uzulme insanlar evladini annesini kaybediyor ama bisekilde dayaniyorlar hayat devam ediyor unutucaksinBen sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorumBir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin
Canim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi
Dogrusu bilmiyorum tek sebep o senaryo olamaz zaten sevgulimle ileriyw donuk plan yapiyorduk ailesi hep maddiyati bahane ediyormus ondan dolayi da huzursuzdu son gorusmemizdesanirim bu olay isin bahanesi oldu.bana o arayan, yanlış numara senaryosunu kuran kişi nedense sevgilin gibi geldi. ardından gelen davranışlar çok mantıksız çünkü. ayrılma bahanesi olmuş bu oyun bence. neyse farz edelim ki gerçek olsun, o zaman daha da vahim... bu şekilde seni terk etmeyi sana layık gören birine bu kadar değer verip üzülme bile. şükret ki kurtuldun. kendine meşgaleler bul bir şekilde unutursun. herkes, her şey, her acı unutuluyor. bu kadar dramatize edip kendini yıpratma boş yere.
Bahane bulmus bence ayrilmak icinCanim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi
Ben sevgilimden yilbasi aksami sacma bi sebepten ayrildim, daha dogrusu terk edildim.. suan hicbiseye odaklanamiyorum uyku yemek duzenim mahvoldu.. yarin da is var muhasebeciyim isim dikkat isi ne yapcam bilmiyorum gereksiz zamanlarda gozlerim doluyor rezil olmaktan korkuyorumBir de dun baktim beni whatsap tan filan da engellemis iyice sinirlerim bozuldu bu aci nasil gecer ne olur bi akil verin
Salla gitsin su aklı geriyi. Yanlış numara aranır miymiş. Yanlış numarayı arayan kıza, karşı taraf aranıyor bu der.Canim bana arama geldi tanimadigim bi numaradan actim yanlis numara dedi kapatti neyse slm diye nesaj yazmis sonra gittim sevgolime soyledim ara kimmis ogren dedi aramak istemddim tanimiyorum kesinlikle dedim taniyorsundur diye israr etti sonra hakaretler filan cok uzuldum obur gun de aramizda guven yok senle konusacak biseyim kalmadi deyip ayrildi bir yildir beraberdik cok canim yandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?