Birkaç Kere Görüştüğüm Adamı Kendimden Uzaklaştırdım, Hatalı Mıyım?

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhaba hanımlar,

Acı ve sancılarla dolu kötü bir ilişkiden yıllar önce çıktım ve o günden beri tabiri caizse yabanileştim, insanlara güvenemez ve aralarına pek karışamaz oldum. İyi bir işim var, çalıştığım yerde de birçok bekar adam var ama gelin görün ki 1.5 senedir hiçkimseyle konuşmadım yabaniliğimden

Kurumumda birisi bana ilgi göstermeye başladı ve birkaç kere arkadaşça yemeğe çıktık. Ben bu kişiden çok hoşlandım ama yapım gereği adı sanı belli olmayan "takılma" türü bana uygun olmadığı için bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Çünkü çevresinde pekçok kız arkadaşı var ve sürekli birisiyle yemeğe çıkıyor. Anladığım kadarıyla hayatında kimse olmayan bir kız olarak bir tek benimle görüşüyor ama sürekli kız arkadaşlarını yemeğe çıkarması bana aşırı rahatlık gibi geliyor. Ben sormasam bile açıklama yapıyor "şununla yemeğe çıktım ama erkek arkadaşıyla sorunları var, bunu yemeğe götürdüm ama yakında evlenecek...vb". İyi de sana mı düştü bu kızları eğlemek?

Bunları gördükten sonra bana karşı davranışı beni rahatsız etti; birçok kız arkadaşından farkım yok ve öylesine vakit geçiriyor gibime geldi. Aslında çok saygılı, bilgili görgülü, iyi bir mesleği olan, ibadetlerini ifa etmeye çalışan oturaklı biri gibi gözüküyor ama bana karşı davranışını anlayamıyorum.

Mesela en son yemeğe çıktığımızda, yemeğe çıkana kadar arar mesaj atardı; çıktık bitti bi daha ses yok. Her gün ben mesaj çekmeye başladım ama ondan ilk adım olmuyor artık. Bu da benim canımı sıktı, hiç hoşuma gitmeyen bir durum içinde kaldım.

Sonra da biraz derinleşmek amaçlı "içinde seni gölgeleyen bişey var; gözlerinde bazen perde görüyorum sonra da şimşekler çakıyor neden?" dedim. Dediği laf: "Biraz derin oldu". Bu ne şimdi sen laylaylom musun ki derin oldu diyosun, çocuk musun arkadaşım ne bu. Ben de "ben derinlerde boğulmayı iyi bilirim, artık derine bakmamaya yeminliyim çünkü iyileşirken çok şey kaybettim" dedim ve konuşmayı kestim.

O gün bugündür moralim bozuk, bu kişiden eş olmaz di mi hanımlar zaten o gözle bakmam hataymış. (Kara kaşına kara gözüne kapılmak üzereyim de.) Kovalamışım da kaçmış gibi oldu bu da gururumu kırdı açıkçası.

Hiç de anlamam flörtten cilveden nazdan, kabuğuma çekildim iyice insanlara güvenimi kaybedip. Ne yapmam lazım sizce kızlar, topuklayıp kaçayım değil mi? Çevremdeki arkadaşlarım beni anlamıyor

Son düzenleme:

Sizin işve cilvede bir sıkıntı yok da adam anladıgım kadarıyla size karşı pek birsey hissetmiyor gibi. Yani uzaklaştırdım demişsiniz ama o yakınlaşmamış zaten.

Canim ben bu adam hakkinda iyi seyler hissedemedim nedense.. Kizlarla yemege cikip bu evlenicek ama su soyle yapicak ama diye hesap vermesi de cok sacma ve rahatsiz edici.
Bence artik yabaniliginden kurtul. Tamam kotu bir iliski yasamis olabilirsin ama bunun senin tum hayatini etkilemesine izin verme. Gecmis gitmis artik. Simdi de biriyle denedin ama hosuna gitmedi, adam pek normal cikmadi, olabilir bu cok normal. Bunun icin de kendini uzme. Herkes birbiriyle cok iyi anlasacak diye bir sey yok. Eger oyle olsaydi dunya cok sikici olurdu zaten inan

Uzme hic canini eger bu adam seni mutsuz ediyorsa ki oyle gorunuyor, uzaklas tabi ki. Ve kendini baskalarina kapatma.

Sizin işve cilvede bir sıkıntı yok da adam anladıgım kadarıyla size karşı pek birsey hissetmiyor gibi. Yani uzaklaştırdım demişsiniz ama o yakınlaşmamış zaten.

Evet aslında hiç yakınlaşmadı ben hüsnü kuruntuya kapıldım heralde Ben baştan tavrımı belli etmiştim aslında, ben hayata güvensizliklerimden bahsederken bana sormuştu neden bana güvenip dışarı çıktın benimle diye. Ben de yıllardır kimseyle çıkmıyorsam kiminle çıkacağımı bildiğimdendir merak etme demiştim. E bundan sonra niyetim anlaşılmaz mıydı yani ? Hala görüşmeye devam ettiyse hoşlanmıştır diye düşünmüştüm.. Bunlar hiiiç kovalanmaya gelmiyo anında 180 derece ters yöne kaçıyolar

Akrep burcu zaten, bi kıskaçlılardan (yengeç) bi de kuyruklulardan (akrep) korkacaksın

Ben anlamam pek burcların karaktere yansımalarından ama üzülme, vardır bunda da bir hayır. Pek güvenilir bir tipe benzemiyor zaten, daha fazla üzülmektense bu kadar üzülmek iyidir.

ben de böyle düşünüyorum

Artık ben de iyi şeyler hissetmiyorum ama ne olduysa canımı acıtmaya başladı bu durum, aşık mı oldum nedir. Liseli kız da değilim ki 27 yaşına geldim noluyosa Yine ilgilensin arasın mesaj atsın istiyorum, böyle bir anda ilgisizleşmesi gururumu kırıyor, kendimi yapışkan ve aceleci kız gibi hissettirdi bana. Diyorum ilgilenme bırak git ama yapamıyorum hayırdır inşallah

Bence adam,senin bu ürkek halini görmüş ve sana yakınlaşarak"diğer kız arkadaşlarıyla yakınlaştığı gibi" bi nebze arkadaşlık kurmaya çalışmış..ama sen bu durumu yanlış anlamışsın gibime geldi canım..adam belki gerçekten sadece"arkadaş"olmak istemiştir ve senin O'na karşı tutumunu anlayınca da araya mesafe koymuştur..sırf sen hayallere kapılıp,üzülme diye

Ama ben baştan niyetimi belli etmiştim ki devam etmeseydi o zaman, herkesle görüşmediğimi belirtmiştim Anlamıyorum araya mesafe koyma işini işte böyle net olmayan şeyler beni çok bunaltıyor. Arkadaşsan arkadaşsın, sevgiliysen sevgili ama niyet en baştan belli edilmeli diye düşünüyorum böyle yaralanmaları önlemek için. Arkadaşça takılalım da sonrasını zaman gösterir türünden şeyler hiiç bana göre değil, biz arkadaşça takılırken bi taraf aşık olursa da canı yanarsa ne olacak? Bu yüzden baştan belli niyetle yaklaşılmalı diye düşünüyorum, anlaşılan o hiç böyle düşünen biri değil, saygı duyarım tabii onun görüşüne de ama uyuşamayınca bana oldu olan

Zaten böyle bir insanla evlensem bile ilerde habire kız arkadaşlarını yemeğe çıkarırdı bu adam "Ayşe kocasından boşanmış bi yemeğe çıkarayım, Fatmanın sevgilisi müsait değilmiş biz bi sinemaya gidelim", cinnetlik

Bence adam biraz keyfe kede yaşayan biri gibi, çok ciddi düşünceleri olan biri değil gibi ve siz onu kaçırmamışsınız onun kaçası varmış bana göre.

Çok aceleci davranmışsınız.
Adam niyeti belli etmeden siz belli etmişsiniz, belki sadece arkadaş olarak görüşüyordu.
Içinize sinmeyen biriydi zaten, hayırlısı.

Bence adam biraz keyfe kede yaşayan biri gibi, çok ciddi düşünceleri olan biri değil gibi ve siz onu kaçırmamışsınız onun kaçası varmış bana göre.

Kesinlikle keyfekeder biri. Aslında içinde sakladığı derin bi dünya vardır diyorum ama ne zaman bişeye takılsam "düşünme bu kadar boşver" diyordu. Rahat ol diyordu. Artık şu durumdan sonra onun ilgisini yeniden canlandırabileceğim bir yol var mı? İlgisi canlansın ama ben kendimi çok net ifade edip bu defteri kapatayım istiyorum. Sonra gitsin laylaylom takılsın kiminle takılacaksa..

Niçin ilgisini canlandırıp o defteri kapatmak istiyorunuz ben anlamadım?

Ego tatminine döndü olay sanırım.

Niçin ilgisini canlandırıp o defteri kapatmak istiyorunuz ben anlamadım?

Ego tatminine döndü olay sanırım.

Ne bileyim işte kendimi yeteri kadar ifade edemedim gibime geliyor, bi fırsat çıksın açık açık konuşayım istiyorum böyle sessizce uzaklaşarak değil, net bi şekilde olsun bitsin istiyorum. Ay vallahi liseli kıza döndüm yanaklarım bile kızarmıştır şimdi

Sen de biraz benim gibisin, insanlar bir şeyleri hafife alırken hep ciddi düşünüp mantığına göre ilerlesin istiyorsun belki sürekli kafanın içinde dönüp duruyor çıkar yol bulmaya çalışıyorsun ama sana tecrübeyle sabitlenmiş bir şeyi söyleyeyim gerçekten ilgisini canlandırmaya falan çalışma eğer kendini net bir şekilde ifade edip bu olayı kapatmak istiyorsan ona konuşmak istediğini ve aklından geçen, seni rahatsız eden her şeyi söyle tabii aynı ortamda çalışıyormussunuz bu sana problem teşkil etmezse. Hiç olmadı, olayı kendi içinde bitir ve önüne bakmaya çalış bu şekilde gerçekten yıpranıyoruz.

Bilemiyorum ki konuşsam daha da çok yıpranabilirim, çünkü ufak şeylere bile çok takan biriyim. Tatsiz bişey olursa hayat zindan olur diye de korkuyorum, sonuçta aynı yerde çalışıyoruz görcez birbirimizi. Her gördüğümüzde birbirimizden kaçmaya gerek yok, sanırım kapatacağım olayı, ne hali varsa görsün uğraşmaya değmez diyip geçmem lazım da nasıl başarıcam bilmiyorum.

Eğer o seni sadece arkadaş olarak görüp, takılmak istemiş de olabilir böyle bir ihtimal de var şimdi gidip pat diye konuşup keklik gibi avlanabilirsin =D bence normal arkadaşlık seyrinde devam et, onun davranışlarına göre hareket edersin çok da takma güzel kafana olan sana olur. Umarım halledersin.

becerebiliyorsan üsteleme.nedense erkekler kovalanınca kimyaları değişiyor.inanılmaz acımasız olup daha da uzaklaşıyorlar.olacağı varsa da olmuyo söyliim.ben ki bir zamanlar çok gururlu davranıp kimsenin peşinden koşmazdım.ama eğer bir insanın kalbinde ve ruhunda çok kırıklık varsa sağlıksız hareketler yapmaya başlayabiliyor.hele ki aşk gibi bir derdin içine düşmüşse. taraflardan biri aşık olduysa diğeri uzaklaştıysa bu çok berbat bir şey söyliiim.şu an yaşıyorum.ama senin daha çok yeni.bağlanmış da değilsin.kendine şimdi hakim olman zor olmamalı.eğer ki üstelersen bil ki daha çok kaçar gider.senin egon da iyice incinir.incindikçe daha da çok üsteleyesin gelir.velhasıl o noktaya gelmeden durdur kendini..

Adam arkadaşça yemeğe çıkartmış zaten seni diğer kızlarla çıakbildiği gibi demek kızlarla sohbet edip vakit geçirmeyi seven biri sen kendi kendine umutlanmış hatta gelin güvey olmuşsun kusura bakma sen kendinden uzaklaştırmamışsın adam senin ondan farklı şeyler beklediğini anlayınca arkasına bakmadan uzaklaşmış
olan olmuş biten bitmiş kendini kapatmana gerek yok adamıda suçlama sana umut vaad etmemiş önüne bak etrafına bak etrafına bakmayı öğrenirsen arkadaşın dostun sevgilin olur karşına çıkan her erkeğe de potansiyel koca adayı gözüyle bakmayı kes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…