- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
- 123
- Konu Sahibi TersAlfabe
-
becerebiliyorsan üsteleme.nedense erkekler kovalanınca kimyaları değişiyor.inanılmaz acımasız olup daha da uzaklaşıyorlar.olacağı varsa da olmuyo söyliim.ben ki bir zamanlar çok gururlu davranıp kimsenin peşinden koşmazdım.ama eğer bir insanın kalbinde ve ruhunda çok kırıklık varsa sağlıksız hareketler yapmaya başlayabiliyor.hele ki aşk gibi bir derdin içine düşmüşse. taraflardan biri aşık olduysa diğeri uzaklaştıysa bu çok berbat bir şey söyliiim.şu an yaşıyorum.ama senin daha çok yeni.bağlanmış da değilsin.kendine şimdi hakim olman zor olmamalı.eğer ki üstelersen bil ki daha çok kaçar gider.senin egon da iyice incinir.incindikçe daha da çok üsteleyesin gelir.velhasıl o noktaya gelmeden durdur kendini..
Adam arkadaşça yemeğe çıkartmış zaten seni diğer kızlarla çıakbildiği gibi demek kızlarla sohbet edip vakit geçirmeyi seven biri sen kendi kendine umutlanmış hatta gelin güvey olmuşsun kusura bakma sen kendinden uzaklaştırmamışsın adam senin ondan farklı şeyler beklediğini anlayınca arkasına bakmadan uzaklaşmış
olan olmuş biten bitmiş kendini kapatmana gerek yok adamıda suçlama sana umut vaad etmemiş önüne bak etrafına bak etrafına bakmayı öğrenirsen arkadaşın dostun sevgilin olur karşına çıkan her erkeğe de potansiyel koca adayı gözüyle bakmayı kes
Peki size nasıl söz ve davranışlarda bulundu da umut ettiniz?
Kafanızı karıştıracak ne dedi veya yaptı?
Akrep diyince yorum yapmak istedim.Bu akrep,yengeç,balık yani su grubu erkeklerinin sadık,tek eşli,erkeksi ve diğer kadınlara mesafeli olduğunu zannedersin burç özelliklerini okuyunca.Oğlak burcu olduğum için bana da çok çekici gelen özelliklerdi ama öğrendim ki bu özelliklere sahip olmayan asıl burç bunlar.Burçlarla oldukça ilgiliyim ve doğruluğuna inanıyorum çünkü bir yerde okuduğum kadarıyla dinimizde de gezegenlerin,yıldızların,ayın insan kişiliği karakteri üzerinde etkisi olduğu gerçeği var.Neyse konuya dönecek olursak bu akrep burcu erkekleri önce senin aklını sinsice karıştırır sonra peşinden koşmanı bekler o git dese de gitmeyecekmişsin hatta bunu en çok yapan yengeçtir böyle bir küser tavır yapar git istemiyorum der ama sonra beklediği ilgiyi göremeyince kaybetmekten korkup kendisi arar.Kovalamayı seviyosan kovala sonra sap gibi ortada bırak bence.Zaten bu grubu tavlamak kolay hele akrepse o her kadına açıktır çevremde çok gördüm basit elde ediliyorlar.Tabi bu akrep burcu birine yapılacak en tehlikeli şey ama sonra mesafeni koruyup,duygusal bağ kurmayacağına inanıyorsan zarar veremez.Yani senden bunun intikam alamaz kendi kendini sokar o akrep :))
Merhaba hanımlar,
Acı ve sancılarla dolu kötü bir ilişkiden yıllar önce çıktım ve o günden beri tabiri caizse yabanileştim, insanlara güvenemez ve aralarına pek karışamaz oldum. İyi bir işim var, çalıştığım yerde de birçok bekar adam var ama gelin görün ki 1.5 senedir hiçkimseyle konuşmadım yabaniliğimden
Kurumumda birisi bana ilgi göstermeye başladı ve birkaç kere arkadaşça yemeğe çıktık. Ben bu kişiden çok hoşlandım ama yapım gereği adı sanı belli olmayan "takılma" türü bana uygun olmadığı için bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Çünkü çevresinde pekçok kız arkadaşı var ve sürekli birisiyle yemeğe çıkıyor. Anladığım kadarıyla hayatında kimse olmayan bir kız olarak bir tek benimle görüşüyor ama sürekli kız arkadaşlarını yemeğe çıkarması bana aşırı rahatlık gibi geliyor. Ben sormasam bile açıklama yapıyor "şununla yemeğe çıktım ama erkek arkadaşıyla sorunları var, bunu yemeğe götürdüm ama yakında evlenecek...vb". İyi de sana mı düştü bu kızları eğlemek?
Bunları gördükten sonra bana karşı davranışı beni rahatsız etti; birçok kız arkadaşından farkım yok ve öylesine vakit geçiriyor gibime geldi. Aslında çok saygılı, bilgili görgülü, iyi bir mesleği olan, ibadetlerini ifa etmeye çalışan oturaklı biri gibi gözüküyor ama bana karşı davranışını anlayamıyorum.
Mesela en son yemeğe çıktığımızda, yemeğe çıkana kadar arar mesaj atardı; çıktık bitti bi daha ses yok. Her gün ben mesaj çekmeye başladım ama ondan ilk adım olmuyor artık. Bu da benim canımı sıktı, hiç hoşuma gitmeyen bir durum içinde kaldım.
Sonra da biraz derinleşmek amaçlı "içinde seni gölgeleyen bişey var; gözlerinde bazen perde görüyorum sonra da şimşekler çakıyor neden?" dedim. Dediği laf: "Biraz derin oldu". Bu ne şimdi sen laylaylom musun ki derin oldu diyosun, çocuk musun arkadaşım ne bu. Ben de "ben derinlerde boğulmayı iyi bilirim, artık derine bakmamaya yeminliyim çünkü iyileşirken çok şey kaybettim" dedim ve konuşmayı kestim.
O gün bugündür moralim bozuk, bu kişiden eş olmaz di mi hanımlar zaten o gözle bakmam hataymış. (Kara kaşına kara gözüne kapılmak üzereyim de.) Kovalamışım da kaçmış gibi oldu bu da gururumu kırdı açıkçası.
Hiç de anlamam flörtten cilveden nazdan, kabuğuma çekildim iyice insanlara güvenimi kaybedip. Ne yapmam lazım sizce kızlar, topuklayıp kaçayım değil mi? Çevremdeki arkadaşlarım beni anlamıyor
merhaba
onun akrep brcu oldugu soledin. bende akrebim. potansiyel koca olarak goruorum dedin ya işte , bi başkası beni potansiyel eş olarak gorse anında topuklayıp kacıorum. ama yok arkadası olarak gorurse o zaman kalıorum. herkesle konusurum muhabet ederim ama hic bi zaman beklentim olmadı. karsı taraftan da aynı anlayısı bekliorum.
Genelleme yapmak doru deil ama belki ondan olabilir de. potansiyel es olarak gorme kimseyi.kacırırsın yoksa. o sana gelir zaten kısmetınde varsa.
Relax ol :)
Bence de her yemek teklif edene evlenme teklif etmiş gözüyle bakmamalısın.
Bazen oluruna bırakmakta fayda var.Arkadaşlık arkadaşlıktır.Ötesine tek başına geçmek mümkün değil.
Seninle birşeyler düşünmüş ama sen fazla ciddi takılınca korkup geri adım atmış olabilir.
Adama neredeyse şiir döktürmüşsün yahu :)
Dikkat ettim,normalde öyle yazmıyorsun,herhalde konuşmuyorsun da...
Keşke o kadar şairane yaklaşmasaydın.
Ne oluyoruz demiş olabilir belki...
İkinci ihtimalse,buluşmanız beklediği gibi geçmemiş olabilir.Kafasında soru işaretleri olabilir.
O aramadığı halde senin mesaj atman bence yanlış olmuş.
İllaki erkek mesaj atar demiyorum ama sizin durumunuzda her zaman O mesaj atarmış.
Buluştunuz diye bu durumu tersine çevirmek farklı algılanıyor.
Akrep burclari cok capkindir bir cok kizla gorusur ama kafasinda sadece biri vardir. Eger kafasindaki sensen geri donecektir.
adam sadece biraz derin oldu demiş değil mi? ne var bunda. birkaç kere çıktığım insan bana da gözlerinde şimşekler çakıyor neden?? diye sorsa tuhafıma gider. belki romantik duygusal laflardan hazetmiyordur.
hiç arama bakalım, geri döner inşallah hayırlıysa
bu sıra bu sitede akrep burcu erkekleri çok konuşuluyor nedense, ne burçmuş arkadaş
kendim akrep burcu olmama rağmen maalesef kendi grubumdan bir erkekle bir arkadaşlığım ya da birlikteliğim olamadı.daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum ama karşıma tersine hava ve ateş grubu erkekler çıkıyor.madem iyi anlıyorsunuz o yukarıda bahsettiğiniz özellikler(sadık,tek eşli,vs) hangi burçlarda var bi fikriniz var mı?gerçi ben bunun burçlarla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum.her burcun iyisi kötüsü var bence..Akrep diyince yorum yapmak istedim.Bu akrep,yengeç,balık yani su grubu erkeklerinin sadık,tek eşli,erkeksi ve diğer kadınlara mesafeli olduğunu zannedersin burç özelliklerini okuyunca.Oğlak burcu olduğum için bana da çok çekici gelen özelliklerdi ama öğrendim ki bu özelliklere sahip olmayan asıl burç bunlar.Burçlarla oldukça ilgiliyim ve doğruluğuna inanıyorum çünkü bir yerde okuduğum kadarıyla dinimizde de gezegenlerin,yıldızların,ayın insan kişiliği karakteri üzerinde etkisi olduğu gerçeği var.Neyse konuya dönecek olursak bu akrep burcu erkekleri önce senin aklını sinsice karıştırır sonra peşinden koşmanı bekler o git dese de gitmeyecekmişsin hatta bunu en çok yapan yengeçtir böyle bir küser tavır yapar git istemiyorum der ama sonra beklediği ilgiyi göremeyince kaybetmekten korkup kendisi arar.Kovalamayı seviyosan kovala sonra sap gibi ortada bırak bence.Zaten bu grubu tavlamak kolay hele akrepse o her kadına açıktır çevremde çok gördüm basit elde ediliyorlar.Tabi bu akrep burcu birine yapılacak en tehlikeli şey ama sonra mesafeni koruyup,duygusal bağ kurmayacağına inanıyorsan zarar veremez.Yani senden bunun intikam alamaz kendi kendini sokar o akrep :))
Merhaba hanımlar,
Acı ve sancılarla dolu kötü bir ilişkiden yıllar önce çıktım ve o günden beri tabiri caizse yabanileştim, insanlara güvenemez ve aralarına pek karışamaz oldum. İyi bir işim var, çalıştığım yerde de birçok bekar adam var ama gelin görün ki 1.5 senedir hiçkimseyle konuşmadım yabaniliğimden
Kurumumda birisi bana ilgi göstermeye başladı ve birkaç kere arkadaşça yemeğe çıktık. Ben bu kişiden çok hoşlandım ama yapım gereği adı sanı belli olmayan "takılma" türü bana uygun olmadığı için bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Çünkü çevresinde pekçok kız arkadaşı var ve sürekli birisiyle yemeğe çıkıyor. Anladığım kadarıyla hayatında kimse olmayan bir kız olarak bir tek benimle görüşüyor ama sürekli kız arkadaşlarını yemeğe çıkarması bana aşırı rahatlık gibi geliyor. Ben sormasam bile açıklama yapıyor "şununla yemeğe çıktım ama erkek arkadaşıyla sorunları var, bunu yemeğe götürdüm ama yakında evlenecek...vb". İyi de sana mı düştü bu kızları eğlemek?
Bunları gördükten sonra bana karşı davranışı beni rahatsız etti; birçok kız arkadaşından farkım yok ve öylesine vakit geçiriyor gibime geldi. Aslında çok saygılı, bilgili görgülü, iyi bir mesleği olan, ibadetlerini ifa etmeye çalışan oturaklı biri gibi gözüküyor ama bana karşı davranışını anlayamıyorum.
Mesela en son yemeğe çıktığımızda, yemeğe çıkana kadar arar mesaj atardı; çıktık bitti bi daha ses yok. Her gün ben mesaj çekmeye başladım ama ondan ilk adım olmuyor artık. Bu da benim canımı sıktı, hiç hoşuma gitmeyen bir durum içinde kaldım.
Sonra da biraz derinleşmek amaçlı "içinde seni gölgeleyen bişey var; gözlerinde bazen perde görüyorum sonra da şimşekler çakıyor neden?" dedim. Dediği laf: "Biraz derin oldu". Bu ne şimdi sen laylaylom musun ki derin oldu diyosun, çocuk musun arkadaşım ne bu. Ben de "ben derinlerde boğulmayı iyi bilirim, artık derine bakmamaya yeminliyim çünkü iyileşirken çok şey kaybettim" dedim ve konuşmayı kestim.
O gün bugündür moralim bozuk, bu kişiden eş olmaz di mi hanımlar zaten o gözle bakmam hataymış. (Kara kaşına kara gözüne kapılmak üzereyim de.) Kovalamışım da kaçmış gibi oldu bu da gururumu kırdı açıkçası.
Hiç de anlamam flörtten cilveden nazdan, kabuğuma çekildim iyice insanlara güvenimi kaybedip. Ne yapmam lazım sizce kızlar, topuklayıp kaçayım değil mi? Çevremdeki arkadaşlarım beni anlamıyor
şimdi kendi adıma konuşayım, sizin tabirinizle ne çocuğum ne de laylaylom.. ama hoşlandığım kişiyle yemeğe çıktığımızda bana böyle edebiyat yapsa çok yapmacık gelirdi inanın.. sonuçta bu kadar derin konuşmaya gerek yok, halk dilinde "neyin var" demek yeterli bana kalırsakaldı ki derinlerde boğulma anlatımınız iyice garip olmuş, adam yemeğe hoşlandığı kızla mı çıkıyor , (isim vermeyeyim) roman yazarıyla mı belli değil boşverin siz ağdalı lafları,bundan sonra kendiniz olun yeter
- Başta tanışırken erkek arkadaşım olup olmadığını sordu, kendinin de sevgilisi olmadığını kısaca söyledi.
- Onun yanında başka birisi beni biryere davet etmişti, çıkmıyorum ben erkeklerle diye onu payladığımda bunun hoşuna gitmişti.
- Dışarı ilk çıktığımızda kimseye güvenmiyosun bana neden güvendin dedi, "beni başkası dışarı çıkaramaz ben onca yıldır dışarı çıkmıyosam kiminle çıkacağımı bilirim" dediğimde hoşuna gitti. (Öküz değil ya herşey açıktı, ben hoşlanmadığım biriyle yemeğe çıkmam anlamında söyledim.)
- Başka ortamlarda çok saygı gösterir, herkesin yanında beni yüceltirdi.
- Ona iyilik yaptığımda melek derdi bana.
- Eğer başka kızlarla yemeğe çıktıysa gelip bana sebebini anlatırdı. Çıktığı kızların hepsinin erkek arkadaşı veya eşi olduğunu anlatırdı, sanki "görüştüm ama tehlike yok" demeye getirirdi. Ya da ben öyle anlıyordum.
- He bir de bakınca gözleri çakmak çakmak bakardı. (işte herşeyin sebebi bu)
İşte böyle arkadaşım. Bundan ibaret aldığım sinyaller.
Sancılı ilişkim de bir yengeçleydi zaten, beni psikolojik bunalımlara sürükledi, 2 yıl ilaç kullandım iyileşmek için. Ben ikizler burcuyum ama yükselenim akrep, şimdiye kadar netlik istediğim için hep ben birilerinin peşinden koştum ve kaybettim. Hoşlanınca pata küte açılır adamları kaçırırdım. Hala da yapım bu yönde ama artık işe yaramadığı için değiştirmeye çalışıyorum.
kendim akrep burcu olmama rağmen maalesef kendi grubumdan bir erkekle bir arkadaşlığım ya da birlikteliğim olamadı.daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum ama karşıma tersine hava ve ateş grubu erkekler çıkıyor.madem iyi anlıyorsunuz o yukarıda bahsettiğiniz özellikler(sadık,tek eşli,vs) hangi burçlarda var bi fikriniz var mı?gerçi ben bunun burçlarla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum.her burcun iyisi kötüsü var bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?