Birkaç Kere Görüştüğüm Adamı Kendimden Uzaklaştırdım, Hatalı Mıyım?

Evet olayı kapatmaya karar verdim, zarar görüyorum yoksa.

Ben baştan belli etmiştim ama keşke o zaman uzaklaşsaydı. Ben başbaşa gezip tozduğum erkeğe potansiyel koca gözüyle bakarım, diğer türlü arkadaşlarım zaten arkadaş ortamında mevcutlar, onlarla genel samimiyet bana yetiyor.

Aynı benim gibi düşünceleriniz ama belki de diyorum bütün erkekler mi böyle....

Görüştüğünde çok sıcaklar niyetlerini belli etmedikleri gibi arayıp sormuyorlar da...

Peki size nasıl söz ve davranışlarda bulundu da umut ettiniz?

Kafanızı karıştıracak ne dedi veya yaptı?

Akrep diyince yorum yapmak istedim.Bu akrep,yengeç,balık yani su grubu erkeklerinin sadık,tek eşli,erkeksi ve diğer kadınlara mesafeli olduğunu zannedersin burç özelliklerini okuyunca.Oğlak burcu olduğum için bana da çok çekici gelen özelliklerdi ama öğrendim ki bu özelliklere sahip olmayan asıl burç bunlar.Burçlarla oldukça ilgiliyim ve doğruluğuna inanıyorum çünkü bir yerde okuduğum kadarıyla dinimizde de gezegenlerin,yıldızların,ayın insan kişiliği karakteri üzerinde etkisi olduğu gerçeği var.Neyse konuya dönecek olursak bu akrep burcu erkekleri önce senin aklını sinsice karıştırır sonra peşinden koşmanı bekler o git dese de gitmeyecekmişsin hatta bunu en çok yapan yengeçtir böyle bir küser tavır yapar git istemiyorum der ama sonra beklediği ilgiyi göremeyince kaybetmekten korkup kendisi arar.Kovalamayı seviyosan kovala sonra sap gibi ortada bırak bence.Zaten bu grubu tavlamak kolay hele akrepse o her kadına açıktır çevremde çok gördüm basit elde ediliyorlar.Tabi bu akrep burcu birine yapılacak en tehlikeli şey ama sonra mesafeni koruyup,duygusal bağ kurmayacağına inanıyorsan zarar veremez.Yani senden bunun intikam alamaz kendi kendini sokar o akrep :))

merhaba
onun akrep brcu oldugu soledin. bende akrebim. potansiyel koca olarak goruorum dedin ya işte , bi başkası beni potansiyel eş olarak gorse anında topuklayıp kacıorum. ama yok arkadası olarak gorurse o zaman kalıorum. herkesle konusurum muhabet ederim ama hic bi zaman beklentim olmadı. karsı taraftan da aynı anlayısı bekliorum.
Genelleme yapmak doru deil ama belki ondan olabilir de. potansiyel es olarak gorme kimseyi.kacırırsın yoksa. o sana gelir zaten kısmetınde varsa.
Relax ol :)

Peki size nasıl söz ve davranışlarda bulundu da umut ettiniz?

Kafanızı karıştıracak ne dedi veya yaptı?

- Başta tanışırken erkek arkadaşım olup olmadığını sordu, kendinin de sevgilisi olmadığını kısaca söyledi.
- Onun yanında başka birisi beni biryere davet etmişti, çıkmıyorum ben erkeklerle diye onu payladığımda bunun hoşuna gitmişti.
- Dışarı ilk çıktığımızda kimseye güvenmiyosun bana neden güvendin dedi, "beni başkası dışarı çıkaramaz ben onca yıldır dışarı çıkmıyosam kiminle çıkacağımı bilirim" dediğimde hoşuna gitti. (Öküz değil ya herşey açıktı, ben hoşlanmadığım biriyle yemeğe çıkmam anlamında söyledim.)
- Başka ortamlarda çok saygı gösterir, herkesin yanında beni yüceltirdi.
- Ona iyilik yaptığımda melek derdi bana.
- Eğer başka kızlarla yemeğe çıktıysa gelip bana sebebini anlatırdı. Çıktığı kızların hepsinin erkek arkadaşı veya eşi olduğunu anlatırdı, sanki "görüştüm ama tehlike yok" demeye getirirdi. Ya da ben öyle anlıyordum.
- He bir de bakınca gözleri çakmak çakmak bakardı. (işte herşeyin sebebi bu)

İşte böyle arkadaşım. Bundan ibaret aldığım sinyaller.

Sancılı ilişkim de bir yengeçleydi zaten, beni psikolojik bunalımlara sürükledi, 2 yıl ilaç kullandım iyileşmek için. Ben ikizler burcuyum ama yükselenim akrep, şimdiye kadar netlik istediğim için hep ben birilerinin peşinden koştum ve kaybettim. Hoşlanınca pata küte açılır adamları kaçırırdım. Hala da yapım bu yönde ama artık işe yaramadığı için değiştirmeye çalışıyorum.

Bence de her yemek teklif edene evlenme teklif etmiş gözüyle bakmamalısın.
Bazen oluruna bırakmakta fayda var.Arkadaşlık arkadaşlıktır.Ötesine tek başına geçmek mümkün değil.

Seninle birşeyler düşünmüş ama sen fazla ciddi takılınca korkup geri adım atmış olabilir.
Adama neredeyse şiir döktürmüşsün yahu :)
Dikkat ettim,normalde öyle yazmıyorsun,herhalde konuşmuyorsun da...
Keşke o kadar şairane yaklaşmasaydın.
Ne oluyoruz demiş olabilir belki...

İkinci ihtimalse,buluşmanız beklediği gibi geçmemiş olabilir.Kafasında soru işaretleri olabilir.
O aramadığı halde senin mesaj atman bence yanlış olmuş.
İllaki erkek mesaj atar demiyorum ama sizin durumunuzda her zaman O mesaj atarmış.
Buluştunuz diye bu durumu tersine çevirmek farklı algılanıyor.

adam sadece biraz derin oldu demiş değil mi? ne var bunda. birkaç kere çıktığım insan bana da gözlerinde şimşekler çakıyor neden?? diye sorsa tuhafıma gider. belki romantik duygusal laflardan hazetmiyordur.

hiç arama bakalım, geri döner inşallah hayırlıysa

bu sıra bu sitede akrep burcu erkekleri çok konuşuluyor nedense, ne burçmuş arkadaş

İşte ben de hoşlanmadığım ve potansiyel eş olarak görmediğim biriyle yemeğe çıkmam ki sorun burada. Sevmiyorum arada ciddi birşey olmadan birisiyle yalnız başına birşeyler paylaşmayı, bundan da memnunum aslında. Yani o da koskoca adam 28 yaşında, derin şeylerden kaçması tuhaf geldi. Bir daha asla onunla görüşmeyeceğim.

İşte duymayı beklediğim ama duymaktan korktuğum şey Evet öyle oldu işte aynen bence de. Acele ettim ama belirsizlikten de sıkılmıştım.

Akrep burclari cok capkindir bir cok kizla gorusur ama kafasinda sadece biri vardir. Eger kafasindaki sensen geri donecektir.

Kafasındaki bensem de bence artık değilimdir, anlaşamayız apaçık

Durdukça dediklerimden daha çok utanıyorum ne vardı saçmalayacak yani.

kendim akrep burcu olmama rağmen maalesef kendi grubumdan bir erkekle bir arkadaşlığım ya da birlikteliğim olamadı.daha iyi anlaşacağımı düşünüyorum ama karşıma tersine hava ve ateş grubu erkekler çıkıyor.madem iyi anlıyorsunuz o yukarıda bahsettiğiniz özellikler(sadık,tek eşli,vs) hangi burçlarda var bi fikriniz var mı?gerçi ben bunun burçlarla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum.her burcun iyisi kötüsü var bence..

şimdi kendi adıma konuşayım, sizin tabirinizle ne çocuğum ne de laylaylom.. ama hoşlandığım kişiyle yemeğe çıktığımızda bana böyle edebiyat yapsa çok yapmacık gelirdi inanın.. sonuçta bu kadar derin konuşmaya gerek yok, halk dilinde "neyin var" demek yeterli bana kalırsa kaldı ki derinlerde boğulma anlatımınız iyice garip olmuş, adam yemeğe hoşlandığı kızla mı çıkıyor , (isim vermeyeyim) roman yazarıyla mı belli değil boşverin siz ağdalı lafları,bundan sonra kendiniz olun yeter

Ama ben böyleyim, melankoliğe bağladım mı hiç çekilmiyorum Burdan şunu anlıyorum, bir kişinin yapısını anlamak için derinlere doğru ufak bir dürtme yetiyormuş. Derinlerde boğulma anlatımım da bardağın taştığı noktaydı zaten, derin oldu diyince kızdım, ""bende daha derini var yavrum" diye öyle söyledim.

Üf iyice canım sıkıldı şimdi hakikaten, siz söyleyince daha da kötü geliyor kulağa

Ah güzelim, bence haklısın sinyallerde. Aslını istersen bir kadın bir adamın kendisine ne amaçla yaklaştığını anlar. Bu zat-ı muhterem herkese mavi boncuk dağıtan biri gibi geldi. Ne demek kızları yemeğe çıkarmak? Arkadaşlar yemeğe çıkabilir, ama takıldığım nokta neden baş başa çıkılıyor. Bir arkadaş grubu olarak çıkılır. Şahsen ben evli ya da sevgilisi olan biriyle çok eski bir dostluğumuz yoksa başbaşa yemeğe çıkmam. Dediğim gibi hoşlanmadım tavrından, adam dediğin net olur, tavrı ve sözü bir olur, duruma göre bir öyle bir böyleymiş gibi davranmaz, kıvırmaz.

Bana kalırsa çek kendini, görmezden gel arama sorma sakın, kendine bak süslen fönlen :) neşeli ve mutlu tavrından ödün verme, çok yakınına girerse hiçbir şey yokmuş gibi davran ama kısa ve net konuş sonra dön ve uzaklaş. Yemeğe davet ederse "önemli bir işim var" de. Zamanla egon tamir olur merak etme ve ona bir gün "aaa ben seni hep arkadaş abi gibi görmüştüm " derken içinin acısının da dindiğini görürsün.

Yani ikizler ve yengeç ne alaka demek lazım ikizler gibi hayat dolu bir kadına zarar bir yengeç. Koç,terazi,kova erkekleriyle çok mutlu olursunuz karşınıza çıkarsa deneyin akrep ve ikizler için de iyi dost olur derler.

Oğlak erkekleri kesinlikle sadıktır ama aşırı tutumlu hatta cimri olabilirler ayrıca çok merhametlidirler,aslan burcu erkekleri de inanılmaz eli açık,romantik,çocuk gibi bir sevgili olurlar iyi bir aile babasıdır eşlerinden başka kadın için kolay kolay vazgeçmezler.Boğa erkekleri de cimri olmasalar iyidir ve başak erkekleri eşlerine düşkündür ama soğuk ve seçici oldukları için kolay tavlanmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…