Arkadaşlar Yen'i evliyim malum amatörüz hala :)
dökülen saç için çözüöm mühttps://www.ikea.com.tr/urun-katalo...I9P3HvvXp3QIVkEMYCh39jwF9EAQYBSABEgK3wfD_BwE#
şöyle bişey işe yarayabilir tüy için.
saçlarım çok dökülüyor yerlere. bi ara kolu bandı yapıştırarak topluyordum
Alezin ustine carsaf serin ,ben genelde cikmayan lekeleri camasir suyuyla cikarabiliyorum ama simdi sizin gomlek hangi renk o onemli asprin deneyinArkadaşlar Yen'i evliyim malum amatörüz hala :) birkaç sorum olacak ev işlerine dair; şimdi yatak İçin kullandığımız alez var ya o saç kıl tüy topluyor sirkelemek veya yıkamakla da geçmiyor ona Ne yapabilirim,diğer sorum tükenmez kalem lekesini gömlekden nasıl çıkarabilirim rossmandan aldık güya tükenmez kalem çıkarıcı ama işe yaramadı,bir de son olarak; çamaşır yıkarken deterjan ölçeğini nasıl belirlemeliyim,suya göre belirlenmiş kriterler var ama ben suyun özelliklerini bilmiyorum ki:/ tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
Arkadaşlar Yen'i evliyim malum amatörüz hala :) birkaç sorum olacak ev işlerine dair; şimdi yatak İçin kullandığımız alez var ya o saç kıl tüy topluyor sirkelemek veya yıkamakla da geçmiyor ona Ne yapabilirim,diğer sorum tükenmez kalem lekesini gömlekden nasıl çıkarabilirim rossmandan aldık güya tükenmez kalem çıkarıcı ama işe yaramadı,bir de son olarak; çamaşır yıkarken deterjan ölçeğini nasıl belirlemeliyim,suya göre belirlenmiş kriterler var ama ben suyun özelliklerini bilmiyorum ki:/ tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
TDK’ye göre silkelemek doğru olan.Sirkelemek mi ? Silkelemek mi ? Bunu hep merak ediyorum hangisi doğru
Valla benim bildiğimde silkelemek. Sirkelemek denince aklıma sirke sürmek filan geliyor :)TDK’ye göre silkelemek doğru olan.
Sirkelemek yazdım çıkmadı bir şey.
Başka bir üye daha sirkelemek yazmıştı yanlış kullanıyorlar.
7vetdökülen saç için çözüöm mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?