1 yillik evliyiz..atanamamis bir ogretmenim ucretli ogrt.lik yapiyorum.
27 yasimdayim esim32.
Esim ne zaman bebek mevzusu acilsa hemen mi? simdi mi? Gibi cumleler kuruyordu.gecenlerde konusmaya basladi tamam dedim sanirim artik o da istiyor bende istedigimi belli ettim tam o sirada hemen mi dedi ?gunlerce agladim.ertesi gun bana biraz zaman ver dedi.maddi durumu kastediyor.(araba kredisi disinda borcumuz yok ve esim cok guzel maaas aliyor). "ben tabiki senden cocugum olsun isterim sacma dusunme sadece bir kac ay zaman "dedi.boyle olunca durumu isime bagliyorum ve 2 kat uzuluyorum.cunku merkez gorevde oldugundan bana atanma 6 yil ayri kalamamda diyrn kendisi.bende hemen olsun demiyorum ama nedense hayali bile yok sende dedim.hani kizlar bazi erkekler evlenmeden oncede kurar hayalini vs.bizimkisi o donemlerde sen ol baska bir sey istemem derdi...
Dun aksam guzel bi yemek yiyorduk konu nasil acildi bilmiyorm sende bazi duygular eksik dedim.ben seninle cocuk icin evlenmedim dedi.ben cocuk icin mi evlenmis oluyorum dedim ? Kusura bakmada daha 1 yil olmadan bana bu muhabbeti yapiyorsannn.... dedi bende orda kayis koptu sanirim bu sozunu hic unutma olur mu dedim.ben seninle kaliplara sigdirmiyorum iliskimi su kadar zmaan gecsin diye beklemiyorum dedim ki ,bu yeni evliyiz gezelim mantigida herkeste artik..samimi gelmiyor.daha once gezelim de demisti sanki bir yere gittgimiz var dedim..sonra toparladik masayi ilk kez koltukta uyudu salonda.sabaha kadar agladim.cocuk istememesi hazir hissetmemesi degil benim istememi anlayamamasi ya da kaliplara sokmasi cok koydu ve tabiki ilk kez ayri uyumasi.
Sabah kahvalti hazirlamis uzatma hadi gel diyor..tek basina uyudun tek basina yapabilirsin kahvaltini dedim.o da yemedi ben de ..oyle oturuyoruz.
Ben bebek istiyorum ama diretmiyorum bu duygu yoksunlugunu anlayamiyorum esim kedi yavrusu sevmek icin olen bir insan ama hayata karsi hep her sey tam takir olsun gozuyle bakiyor.ne yazik ki olmuyor.evlilik oncesi de 3 yil sartlar uygun olsun diye bekledik bazi seyler o donemde bile istedgin gibi gitmiyor...
Bir daha agzimdan bu konu cikmaz sanirim.inanin cok kotu hissediyorum kendimi..hep sabirsiz aceleci olan ben oluyorum bu durumdan da son derece bunaldim.. yorumlarinizi bekliyorum..