Birlesir Miyiz ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bcgirl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2016
2.282
2.530
133
Arkadaslar merhaba . kafam cok karisik. biz birbirimizi seven bir ciftiz. fakat aileler olaya el koydu. daha cok sevgilimin ailesi istemiyor suan bu iliskiyi. ama o da hala konusuyor ediyor. onunda ailesel durumlari var. snradan anlatti bana . dedim ki herseyimiz ortakti aile sıkıntısına kadar mi benzer olur :(. allahim sen nasip et diyorum. o da vaz gecemiyor ama bu aralar cok umitsiz. bizimkikerde aikesine karsi savunuyo diyince bi umitlenir gibi oldular. sizce bu kadar tesaduf olabilir. mi neden boyke oluyo kizlar :( birlesir miyiz sizce

Mezhep farkiligi. benim onlara gire acik olmam da bi sebep gibi bnce sevgilim yok dediyse de..

Olmasa zor ama olsa daha zor canim.. ya kendini baska birinin istegi dogrultusunda degistitip olacak yada üzüleceksin bir kac zaman ama kendin olarak kalacaksin..

Keşke olsa, fakat olursa zorluk çekersin gibime geliyor.. Şimdi istemeyen aile sonrasinda da zorla kabul etmiş olacak bence seni daha çok zorlayacaklar..Umarım hayırlısı olur..

Keşke olsa, fakat olursa zorluk çekersin gibime geliyor.. Şimdi istemeyen aile sonrasinda da zorla kabul etmiş olacak bence seni daha çok zorlayacaklar..Umarım hayırlısı olur..

Cok tesekkur ederim. ama bnce aillerin bizim arkamizda durmalari gerekir ben oyle dusunuyorum . iyi de oksa kotu de olsa

İkiniz birbirinize bağlanıp ailelere karşı dik durursanız , sizin kararlılığınızı görürseler belki geri adım atarlar. Birde mezhep kurallarına çok bağlı yaşıyorsanız sorun olabilir aranızda. Ama karşılıklı anlayış ve saygı duymakla aşılmayacak şeyler değil aslında. Aynı mezhepten olup biri oruç tutup diğeri tutmayan eşler oluyor veya biri namaz kılarken diğeri kılmayan. Birbirlerine saygı duyar , karışmazlarsa geçinilebilir diye düşünüyorum
Yinede ilerde mutlu olur musunuz bilemeyiz, mezhep farkı olmasada kayınvalideden çeken gelinler hergün konu açıyor burda. O yüzden hayırlısı olsun diyelim

İkiniz birbirinize bağlanıp ailelere karşı dik durursanız , sizin kararlılığınızı görürseler belki geri adım atarlar. Birde mezhep kurallarına çok bağlı yaşıyorsanız sorun olabilir aranızda. Ama karşılıklı anlayış ve saygı duymakla aşılmayacak şeyler değil aslında. Aynı mezhepten olup biri oruç tutup diğeri tutmayan eşler oluyor veya biri namaz kılarken diğeri kılmayan. Birbirlerine saygı duyar , karışmazlarsa geçinilebilir diye düşünüyorum
Yinede ilerde mutlu olur musunuz bilemeyiz, mezhep farkı olmasada kayınvalideden çeken gelinler hergün konu açıyor burda. O yüzden hayırlısı olsun diyelim

Yok biz birbirimizi boyle girduk boyle sevdik. bizden yana bi sıkıntımz yokta iste aileler on yargili ve ortalik karisiyo haliyle

Yok biz birbirimizi boyle girduk boyle sevdik. bizden yana bi sıkıntımz yokta iste aileler on yargili ve ortalik karisiyo haliyle
Öyle ama aynı evde yaşamadan bilemezsiniz. İlerde aranızda sıkıntı olursa ailenizi dinlemediğinize pişman olursunuz. İyi düşünüp tartın, gerçekten eminseniz de sonuna kadar ailenize karşı savunun derim. Sevgiliniz de aynı şekilde.

Mezhep, din, ırk, kültür gibi farklılıklar malesef ilişkileri yoruyor.
Ama olmaz diye de birşey yok, herşey insan olma bilincinden ve hoşgörülü olmaktan geçiyor. Biraz zamana bırakın.. İki tarafında hoşgörülü olmasını sağlayın.. Bu süreçte sevgilinizle birbirinizi daha iyi tanırsınız hem, acele etmeyin..

Arkadaslar merhaba . kafam cok karisik. biz birbirimizi seven bir ciftiz. fakat aileler olaya el koydu. daha cok sevgilimin ailesi istemiyor suan bu iliskiyi. ama o da hala konusuyor ediyor. onunda ailesel durumlari var. snradan anlatti bana . dedim ki herseyimiz ortakti aile sıkıntısına kadar mi benzer olur :KK43:. allahim sen nasip et diyorum. o da vaz gecemiyor ama bu aralar cok umitsiz. bizimkikerde aikesine karsi savunuyo diyince bi umitlenir gibi oldular. sizce bu kadar tesaduf olabilir. mi neden boyke oluyo kizlar :KK43: birlesir miyiz sizce
Ettiğin dualara dikkat et biraz gün gelir tutarsa pişman da edebilir. Ben ailelerin razi gelmediği bir evlilikte huzur görmedim. Çünkü bizim Kültürümüzde aileler çocuklarının evliligine hayatına herseyine çok müdahil olup karisiyorlar. Biraz da hayriyla et duanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X