Birlesir Miyiz ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar merhaba . kafam cok karisik. biz birbirimizi seven bir ciftiz. fakat aileler olaya el koydu. daha cok sevgilimin ailesi istemiyor suan bu iliskiyi. ama o da hala konusuyor ediyor. onunda ailesel durumlari var. snradan anlatti bana . dedim ki herseyimiz ortakti aile sıkıntısına kadar mi benzer olur :KK43:. allahim sen nasip et diyorum. o da vaz gecemiyor ama bu aralar cok umitsiz. bizimkikerde aikesine karsi savunuyo diyince bi umitlenir gibi oldular. sizce bu kadar tesaduf olabilir. mi neden boyke oluyo kizlar :KK43: birlesir miyiz sizce
Bence hiç birleşmeyin ilerde Bosanmayi dusunmuyorsan

Erkekler boyle bir gazla mezhep vs farliliklarda aileyi karsisina aliyor iyi hos sonunda evlilik bile oluyor ama cicim ayi gecince ,
Uyum saglasan nolur ,oyle yapsan nolur ,sende acik giyinme ,
Zaten ailem boyle omur demisti gibi rn ufak sorunu getirip bu bahanelere bagliyorlar,
Olmasin arkadasim,daha iyi olur

Mezhep, din, ırk, kültür gibi farklılıklar malesef ilişkileri yoruyor.
Ama olmaz diye de birşey yok, herşey insan olma bilincinden ve hoşgörülü olmaktan geçiyor. Biraz zamana bırakın.. İki tarafında hoşgörülü olmasını sağlayın.. Bu süreçte sevgilinizle birbirinizi daha iyi tanırsınız hem, acele etmeyin..

Ya cok tesekkur ederiim pozitif dusunceniz iciin :) galiba bizde zamana birakip gizliden devam etme gibi bir surecteyiz. ailelerin hosgoruyle onaylamasini bekliyoruz . insallah olur hakkimizda hayirlisi :)

Yol yakınken ardınıza bakmadan kaçın ilerde basiniza cok is cikar tecrue ile sabit

Gizli devam etmenizi önermem . Yaşlarınız mı küçük? Aileyi nasıl etkileyebilirsiniz ki böyle? Gizli devam etmek onlardan çekinmek anlamına gelecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X