Bırlık oturma sorunları

Ebru125

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
11
0
1
28
Selam kızlar cok dertliyim bana yardımcı olur musunuz ben kaynanam kayınpederımle bırlık yasıyorum ve cok takıyorum herseyı kafama herseye cok karısıyorlar evı bize verdiler bizde tadilat falan yaptık ben zevkime gore yaptım ama hıc begenmedıler yuzlerı degıstı tabı tek sorun bu olsa kendı evım gıbı hıssedemedım bı turlu bu yuz den huzursuz oluyorum sureklı eltım altta oturuyo hıc gitmezler ona dogru durust sureklı bizleler ben yuz verdım herhalde cok nasıl duzelte bilirim bu durumu bilmiyorum gorumcelerım de sagolsunlar hıc cıkmazlar bizden onlarda cok karısırlar herseye ama eltımın evınde oyle degıller acaba annesinin evinde oturan benım ama bana verdiler eltımın evıde kaynanamlarla atlı uslu oturuyoruz cok bunalımdayım bı yol bı cozum nasıl davranmam lazım bilemiyorum sasırdım kaldım

Öncelikle tam anlayamadım hiç noktalama işareti kullanmamışsınız çünkü. Eşinizin ailesiyle aynı evde yaşıyorsunuz? Bi altınızda da eltiniz oturuyor? Ama eşinizin ailesi sizde yaşıyor? Bunun nedenini hiç sormadınız mı?

Karismalarini istemiyosaniz kendi gucunuzle uzak bir muhitten ev alsaydiniz keske.

Ev onlarin olunca soz sahibi goruyolar kendilerini demek ki.

ayrı eve çıkın. başka çaresi yok. neden baştan kabul ediyosunuz böyle şeyleri, anlamıyorum.

Esinle konus kardesine/abisine söylesin onlar da ilgilensin biraz anne babayla.

Selam kızlar cok dertliyim bana yardımcı olur musunuz ben kaynanam kayınpederımle bırlık yasıyorum ve cok takıyorum herseyı kafama herseye cok karısıyorlar evı bize verdiler bizde tadilat falan yaptık ben zevkime gore yaptım ama hıc begenmedıler yuzlerı degıstı tabı tek sorun bu olsa kendı evım gıbı hıssedemedım bı turlu bu yuz den huzursuz oluyorum sureklı eltım altta oturuyo hıc gitmezler ona dogru durust sureklı bizleler ben yuz verdım herhalde cok nasıl duzelte bilirim bu durumu bilmiyorum gorumcelerım de sagolsunlar hıc cıkmazlar bizden onlarda cok karısırlar herseye ama eltımın evınde oyle degıller acaba annesinin evinde oturan benım ama bana verdiler eltımın evıde kaynanamlarla atlı uslu oturuyoruz cok bunalımdayım bı yol bı cozum nasıl davranmam lazım bilemiyorum sasırdım kaldım
21 yaşında ve evlisin, hem de ailesiyle birlikte aynı evin içindesin.
Yavrum senin aklın yok muydu, ailen yok muydu, aklı başında bir tek arkadaşın yok muydu ilk cümlede yazdıklarımın hepsinin ayrı ayrı ömrünün hatası olduğunu söyleyecek?
Ayrı eve çıkmazsan bu sorunlar katlanarak büyüyecek.

Noktalama işareti koyarsanız daha anlaşılır olur. Anladığım kadarıyla yorum yapayım. Uzak bir semtten ev tutun. Eve masraf da yapmışsınız ama elden başka bir şey gelmez. Zorla insanları evden çıkaracak haliniz yok.

iki defa okudum yine de anlamadım :bicak:
Şimdi
Soru 1: eltin alt katta oturuyor, siz üst katta kv ve kp nin daha önce yaşadığı evde birlikte mi oturuyorsunuz? Yani onların evine mi tadilat yaptırdınız?
Soru 2: Onlar başka evde oturmuyorlarsa evi nasıl size vermiş oluyorlar ?
Soru 3: Zaten başkasının olan bir evi nasıl benimsemeyi düşünüyorsunuz ki ev sizin eviniz değil ???
Soru 4 : Burda yapılan yorumlar genelde ayrı "eve çıkın " şeklinde olacak. Bunu yapabilecek misiniz?

Eltımın evı onunmus burası ıkımızınmıs onunda kaynanası sonuctaaa nasıl davranmam lazım karısmasınlar artik yanı nasil anlatıyım bastan konustuk ama nafile kaynanama diyorum bazen ama sankı takmıyo benı isine gelen seylerde herseye aklı yetıyo ama bazi konulara gelince benım aklım ne arıyo kı diyo ama kızları gelince bır dıllenıyo bır dinllenıyo kı sasırırsınız kocası bısey isteyince hasta ama gezmek olsun hemen ayaklanır durumum olsa zaten cekme boyle seylerı

Sımdı kayınpederımle ıkı katlı evı var. İki oglum var bırını kaynıma bırını benım esıme verdiler yanı sızın dıyolar biz artık yaslıyız. Dediler benimle oturuyorlar

Sımdı kayınpederımle ıkı katlı evı var. İki oglum var bırını kaynıma bırını benım esıme verdiler yanı sızın dıyolar biz artık yaslıyız. Dediler benimle oturuyorlar
21 yaşında ekonomik gücün olmadan evlenirsen bunlar normal. Bari çocuk yapma...

Bı tane oglum var ıcımden hep olanlara takma herseyı diyorum ama bende bıraz sessiz kalıyorum bısey dedıgımde mesela kayınpederım cok sınırlı oluyo haklıysan ona gore haksızsın hep o haklı yemeklere bıle karısıyo karısı karı gıbı yetıstırmıs kaynanam cok dağınık ve uyusuk biri sureklı evde bagırtı kavga var

Çocuk aklınla evlenirsen gidip beraber oturursan müstehak. Bir de çocuk yapmışsın. Aman cahillik diz boyu ya.

Back
X