Kizlar Merhaba daha yeni hamile olduğumu öğrendim ve 6 aylık evliyim kV KP ile birlikte oturuyoruz bizi zorla oturmaya mahkum bıraktılar diyebilirim . Her neyse biz birlik.geldik ama kaynanamlarin evin kredisi martta biticek son 5 ay var ve sonra bize ev alicaklarina söylüyorlar ama hep artık ömrümüz yetmez ev almaya gibi cümleler kuruyo lar eşim bebek olanaklar işte martta sonra konuşurum alirlarsa alırlar almazlarsa kiraya çıkarız dedi bebek bi oldu bilmiyorum nasıl olucak falan bekleyelim moduna girdi banada hep bebek bizi etkilemez dedi ben o şekilde bebek düşündüm suan Dada giderim çok olucakmis ayrı ev zor olur Muş onlara kalsa ömür boyu birlik . Çok cahil anlayıssiz insanlar oğlunu benden kıskanır sürekli bi ağlama içerisinde arkamdan sürekli konuşan karaktersiz bi insan artık cidden bunaldim ne yapıcam bilmiyorum sizce bu işin sonu nereye gider
Oncelikle sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Tebrikler...
Kv ve kp ile yasiyorsun birlik içinde. Zorla diyorsun? Neden zorunda birakildiniz? EşinE söyle ayrı eve çıkın. Ev ev üstüne olmaz zaten.
Ama dersen ki eşimin maddi durumu bu kadarına yetti. Bi kaç yıl idare edeceğim. Etmelisin o zaman...
Bebek bizi etkilemez diyor eşin bu arada Doğunca başka eve taşıniriz diyor. O zaman ben de derim ki " e madem etkilemiyor niye o yaşlı insanların yanındasiniz. Acaba kim kimi zorunda bırakmış oluyor?
Kv kp yıllar boyu ev kredisi ödemiş 5 ayları kalmış. Sonra Sizin icin çekecekler. Ama ömrümüz yeter mi bilmiyoruz dediler diye bebek doğunca kiraya çıkarız demiş ya eşin.. Olmamis... Torun sevgisinden mahrum bırakmayın bence...
Okurken ilk aklımdan geçen " ne şanslı hatun, kv ve kp ine ev alamama ihtimaline karşı Kocasına naz / Trip atıyor " oldu... O kadar çok yeni evli kendi kendine eşiyle el ele verip ev kredisi öderken senin bu şekilde "ya ömürleri yetmezse ya alamazlarsa bize ev? " diye dusunmen... Bence biraz bencilce olur... bu şekilde düşünmen...
Senin deyiminle " sürekli ağlayan" ( yaşlı insanlar yaşlandıkça cocuklasir ) cahil ( olabilir herkes şanslı değildir ) karaktersizin teki ( hakikaten böyleyse eşin kredi çeksin ev alın çıkın )
Niye böyle sürsun ki ömür boyu?
Siz onlara muhtaç değil iseniz...
Martta değil...Bugün çıkarsınız....