• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlik oturma

Minikkuala

bekleme gelmeyecek
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
2.336
2.708
63
Kizlar Merhaba daha yeni hamile olduğumu öğrendim ve 6 aylık evliyim kV KP ile birlikte oturuyoruz bizi zorla oturmaya mahkum bıraktılar diyebilirim . Her neyse biz birlik.geldik ama kaynanamlarin evin kredisi martta biticek son 5 ay var ve sonra bize ev alicaklarina söylüyorlar ama hep artık ömrümüz yetmez ev almaya gibi cümleler kuruyo lar eşim bebek olanaklar işte martta sonra konuşurum alirlarsa alırlar almazlarsa kiraya çıkarız dedi bebek bi oldu bilmiyorum nasıl olucak falan bekleyelim moduna girdi banada hep bebek bizi etkilemez dedi ben o şekilde bebek düşündüm suan Dada giderim çok olucakmis ayrı ev zor olur Muş onlara kalsa ömür boyu birlik . Çok cahil anlayıssiz insanlar oğlunu benden kıskanır sürekli bi ağlama içerisinde arkamdan sürekli konuşan karaktersiz bi insan artık cidden bunaldim ne yapıcam bilmiyorum sizce bu işin sonu nereye gider

Bide şu durum var kaynanam tutturdu doğuma yanıma giricek mis ben eşimi istiyorum esim benimle ilgilenmekten bebeğe sahip cikamazmis ilk o kucağına alicakmis saçma sapan şeyler artık sinirlerim bozuldu iyice batma ya başladı hareketleri bana çok pis dağınık Insanlar artık yetisemiyorum pisliklerine ne yapıcam ben

Bebek kaç aylık? Yani bebek doğmadan cikiyosaniz çıkın kiraya sonra iş uzar. Söz vermişler ama sözlerinin sahibi değiller demekki. Kendi imkanlarinizla cikabiliyosaniz cikin. Böyle insan size ev alsa ömür boyu başınıza kakabilir. Yani ev sahibi olmanın rahatliginin önüne geçer dırdır. O yüzden kimseden bi şey beklememek lazım

Kizlar Merhaba daha yeni hamile olduğumu öğrendim ve 6 aylık evliyim kV KP ile birlikte oturuyoruz bizi zorla oturmaya mahkum bıraktılar diyebilirim . Her neyse biz birlik.geldik ama kaynanamlarin evin kredisi martta biticek son 5 ay var ve sonra bize ev alicaklarina söylüyorlar ama hep artık ömrümüz yetmez ev almaya gibi cümleler kuruyo lar eşim bebek olanaklar işte martta sonra konuşurum alirlarsa alırlar almazlarsa kiraya çıkarız dedi bebek bi oldu bilmiyorum nasıl olucak falan bekleyelim moduna girdi banada hep bebek bizi etkilemez dedi ben o şekilde bebek düşündüm suan Dada giderim çok olucakmis ayrı ev zor olur Muş onlara kalsa ömür boyu birlik . Çok cahil anlayıssiz insanlar oğlunu benden kıskanır sürekli bi ağlama içerisinde arkamdan sürekli konuşan karaktersiz bi insan artık cidden bunaldim ne yapıcam bilmiyorum sizce bu işin sonu nereye gider

Oncelikle sağlıklı şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. Tebrikler...

Kv ve kp ile yasiyorsun birlik içinde. Zorla diyorsun? Neden zorunda birakildiniz? EşinE söyle ayrı eve çıkın. Ev ev üstüne olmaz zaten.

Ama dersen ki eşimin maddi durumu bu kadarına yetti. Bi kaç yıl idare edeceğim. Etmelisin o zaman...

Bebek bizi etkilemez diyor eşin bu arada Doğunca başka eve taşıniriz diyor. O zaman ben de derim ki " e madem etkilemiyor niye o yaşlı insanların yanındasiniz. Acaba kim kimi zorunda bırakmış oluyor?

Kv kp yıllar boyu ev kredisi ödemiş 5 ayları kalmış. Sonra Sizin icin çekecekler. Ama ömrümüz yeter mi bilmiyoruz dediler diye bebek doğunca kiraya çıkarız demiş ya eşin.. Olmamis... Torun sevgisinden mahrum bırakmayın bence...

Okurken ilk aklımdan geçen " ne şanslı hatun, kv ve kp ine ev alamama ihtimaline karşı Kocasına naz / Trip atıyor " oldu... O kadar çok yeni evli kendi kendine eşiyle el ele verip ev kredisi öderken senin bu şekilde "ya ömürleri yetmezse ya alamazlarsa bize ev? " diye dusunmen... Bence biraz bencilce olur... bu şekilde düşünmen...

Senin deyiminle " sürekli ağlayan" ( yaşlı insanlar yaşlandıkça cocuklasir ) cahil ( olabilir herkes şanslı değildir ) karaktersizin teki ( hakikaten böyleyse eşin kredi çeksin ev alın çıkın )

Niye böyle sürsun ki ömür boyu?
Siz onlara muhtaç değil iseniz...
Martta değil...Bugün çıkarsınız....

Bide şu durum var kaynanam tutturdu doğuma yanıma giricek mis ben eşimi istiyorum esim benimle ilgilenmekten bebeğe sahip cikamazmis ilk o kucağına alicakmis saçma sapan şeyler artık sinirlerim bozuldu iyice batma ya başladı hareketleri bana çok pis dağınık Insanlar artık yetisemiyorum pisliklerine ne yapıcam ben
hamileliğin çok yeni. Şimdiden doğuma gircem etcem diyenleri takma. Bebeği ilk kucağına alsa nolur ki ona vermezler bile. İki gün önce doğum yaptım taze ameliyatlı olmama rağmen ilk benim kucağıma verdiler kimseyi de sokmadılar yanımıza anne bebek birbirnin kokusuna alışsın diye. O bebek sana muhtaç o bebek senin olacak ve siz bebeğinle birbirnze bağımlı olacaksınz. Kv nin dediklerini kafaya takma at arkaya gitsin

Şöyle iki adım geri çekilip bakınca güzel şeyler görünmüyor :kahve:
Onlar yerini yapmışlar, bebek masrafı falan deyip eşin de yan çizecek yeni evden.

Basrırdığında kabul edecekse durma bastır yok yine dediklerine geleceksen hiiiç kötü olmanın alemi yok.
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin :KK14:

Ev almalak zorunda degiller. Soz vermisler ama tutmuyorlar yapacak birsey yok. Bebek dogmadan önce bence kiraya cikmalisini cunku bebek dogunca nasil ev bukup tasinacaksiniz? Bebek olmadan duzeni kurmak daha mantikili.
Kayinvakidenin doguma girmesi nedir ALLAH askina? Siz onceden domtora tembihleyin esimi alin kv almayin iceri diye hem aliyorlarmi oyle her isteyini doguma? Ozel hastane mi? Devlette esi bile almiyorlar.
Hem doktorlar bebegi dogurtup bebekle hemsiriler ilgileniyor zaten. Doktorun elinden alip o mu kucaklayacakmis?
Dogru anladim demi? Doğuma girecekmis? Yani sadece hastaneye gelip odada seni beklemeyecek? O da da mi bebegi kucafina almayi kast ediyor acaba?

ALLAH sabir versin. Kac aylik hamilesin bence bebek ommadna bir eve cikip duzen kurmak icin esinizi ikna edin. Yoksa bebek olduktan sonra yok 40 i ciksin oyle tasinin yok bebek daha cok kucuk yasini doldursin sonra cikin gibi birsuru zirvaliklar.

Ah be yavrum birlik oturmsyı neden kabul ettin...
Ömrünübunlarla geçirmeye değermi?
Hadi kabul ettin,hemen çocuk neden yaptın.Daha kendi ayakların üstünde durmadan...
KŞMSE SİZE EV ALMAK ZORUNDA DEĞİL.
Gençsiniz çalışıp alın.bu süre içinde d2 çocuğunuza kv baksın...

Senin yerinde ben olsam
2 3sene çocuk yapmaz,çalışır ev peşinatı biriktirir eve girer sonra çocuk yapardım.
Böylece kimsenin ağız kokusunu çekmez d

Bak cidden birak birarada oturmayi ben yakin oturmaktan bile ne problemler yasadim ve yasiyorum hala.Eşini ikna et ama hic sanmiyorum birakacagini onlari.Ben bile rest çekerek evi sattiriyorum kiraya cikacagim artik bittim tukendim.Biri bitiyor biri basliyor sorunlarin.

Bebegin dogmasini bekleme ne yap ne et çık bebek dogdukca dahada zorlasacak.Böyle huzur falan olmaz 6 aylik evlisin kendine yazik etme

Bebek doğmadan çıkın. Yoksa olacaklar belli. Hamileliginizin son 3 aylina girmeden ćıkmaya çalışın. Çünkü son 3 ayda derler ki bebek dogsun, hem yanımızda olun doğumdan sonra biz sanada bebeğede bakarız sonra toparlayınca ayrılın.
Bebek doğar. 3 4 aylık olsun öyle cıkına döner.
Bebek 6 aylık 7 aylık olur aman masraf çok vs. Derken bebek 1 yaşına gelir. Sonrada vah torunumuz ah torunumuz gitmeyin ayrılmayın boyle gecinir gideriz olur.
Bu arada sen çileden çıkarsın hergün bdvlik bi konu yaşarsın evde.
Çocuğun herşeyine karışırlar hatta emzirmek ve altını değiştirmek dışında pekte vakit geciremezsin çocukla. Malum kadındaki düsünceye bak ilk ben kucagıma alıcam diyor.
Bir ton sıkıntı. En başından ayırlın. Kurtulun.

Bebeğimin olduğuna pişman değilim . Iyiki de olmuş eşim kötü bi insanda değil ama sürekli öz güveni kırılıyor benim eşimin maddi durumda gayet iyi kiraya da çıksam evde alsam tek başıma eşim ödeyecek güce sahip sadece ailesi onu bırakmak istemiyor süt veren ineği kimse satmaz çünkü zorunda bırakıldım dedim birlik konusunu çünkü düğünüme 2 ay bile yoktu birlik olmazsa ayrılicaksiniz dedi kV KP eşimin de beynini yikama lar bende aptalligima denk geldi herhalde kabul ettim bu arada yaşlılar ağlar evet ama rol yapmazlar gecenin 10 11 de evde niye sevdiği kirakerden yok diye ağlamaz çocuk değil ve aklı sorunu yok mesele esimle yalnız kalmamami sağlamak yaptığım banyoya kadar sayiyo ve benim gibi davranmaya calisiyo eşimi benden uzaklastirmaya calisiyo ama sorarsan beni çoksseviyo

Ancak soyle zorunda kalmis olabilirsin, evlenmeden hamile kalmissindir, apar topar kaynana yanina gitmissindir.

Veya silah zoruyla tehdit ederek "beraber oturacagiz" duye baski uygulayarak. Bence polise sikayet edin. Tehdit ediliyorum deyin. Istersen biz senin yerine suc duyurusunda bulunalim.

Baska bir sebep goremiyorum. Ayrica ayri eve gitmeden kostura kostura cocuk yaparsaniz baska ne olacakti? Esinize ayri ev olmadan cocuk yapmam deme sansini kaybetmissiniz mesela. Hele simdi cocuk geliyor masrafi bakimi derken ayri evi unut. Bu arada sen kesin ikinciye hamile kalirsin (suraya yaziyorum) masraflar 2X omur boyu unut.

Ayrica basinda anan baban yok mu senin kaynana yanina kiz vermeyiz kizima ayri ev olmadan evlendirmeyiz demediler mi?

Back
X