- 13 Kasım 2015
- 1.149
- 787
- 73
- 38
- Konu Sahibi Minikkuala
birlikte oturmazsak ayrılacaksınız diyen insanlar size ev ni alır yapmayın yani.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inan merak ediyorum nasil oluyor o isİşte o da benim salaklığım ahh![]()
Evet bayağ enteresan olmuş![]()
Günah kecisi beni ilan etmis galiba![]()
Gelini hizmetçi gibi kullanmak, oğluna bağımlı olup ayrılamamak, herkesi ben yönetirim isteği filan olsa gerekAz bir maaşla kirada yaşayan milyonlarca insan var.Madem bu kadar mutsuzsunuz çıkın sizde kiraya şimdi gözünde büyüyor eşinin ama eminim zor olmaz.iki odalı bir eve çıkın başbaşa huzurunuz olsun.
Yahu nedir bu kayinvalide ve kayinpederlerin gelinle ve oğulları birlikte yaşama isteği çözemiyorum..onlarda rahatsız olmuyorlarmi acaba?
Öyle ama degermi yani hem oğlunun hayatını mahvet hem gelinin. Resmen eziyet ya..bizim türk toplumunda çok yaygın bu birlikte oturma durumu.bizim kızlar akıllanmadikca da çare yok.Gelini hizmetçi gibi kullanmak, oğluna bağımlı olup ayrılamamak, herkesi ben yönetirim isteği filan olsa gerek
Gecen bi evlilik programından koymuşlar YouTube da, annesi oğlanı hiç konuşturmuyor, 3 gelini ile birlikte oturuyormuş , gelin adayı da ben ayrı otururum dedi diye ayıldı bayıldı bi tavırlar.Öyle ama degermi yani hem oğlunun hayatını mahvet hem gelinin. Resmen eziyet ya..bizim türk toplumunda çok yaygın bu birlikte oturma durumu.bizim kızlar akıllanmadikca da çare yok.
Bir an bize diyorsun sandım ikimizi aynı anda alıntılayıncaSanirim ya ikinci uyeligi ya da bir tanidik![]()
Eşin çok iyi de madem neden düğüne 2 ay kala ana babası ya bizimle oturacaksınız ya ayrılacaksınız dediğinde sesini çıkaramadı? Madem geliri iyi çıkabilirdiniz baştan ayrı eve?
Birlik oturmazsam koca elden gidiyor diye panik yapıp evlenmişsin işte.
Kusura bakmayın ayrı ev yoksa ben yokum deseydin de eşin seni gerçekten istiyor mu öğrenseydin.
bu site de bir konu sahibi vardı eşinden dayak yediğini ailesinin yanına gittiğin de iki saat sonra abisinin ve babasının kolundan zorla tutup kocasının evine bıraktıklarını çalışmasına izin verilmediğini yazıyordu![]()
![]()
Secmis yani baya baya kendi secmis.
Ayrica burada ailesi gercekten olumle tehdit ederek tore yuzunden istemedigi hayatlari yasayan insanlar varken boyle kocis gobus derdine dusenlerin "zorla mecbur biraktilar" demesi ayip olmuyor mu?
bu site de bir konu sahibi vardı eşinden dayak yediğini ailesinin yanına gittiğin de iki saat sonra abisinin ve babasının kolundan zorla tutup kocasının evine bıraktıklarını çalışmasına izin verilmediğini yazıyordu
ona bile dayak yemek zorunda değilsin mor çatıya başvur kadın dernekleri yardımcı oluyor
barolar ücretsiz avukat verebiliyor yorumları yazıldı
konu sahibinin zorunluluğu hiç geçmiyor o yüzden
bizim bir tanıdığımıza da söylemiş gelini ben sizle otururum bir an önce evlenelim demiş kadın kabul etmedibir arkadaşım,hiç istemediği halde,gelinini yanına almak zorunda kaldı.oğlu 23,gelini 22 yaşındaydı,evlendiklerinde.sizinle otururum,gıkım çıkmaz diyen gelin,daha ilk ay da,ay ben istemiyorum,yok eşyamı kullanamıyorum diye,kadının burnundan getirdi.üstüne üstlük,bir de çocuk yaptılar.
şimdi 3 yıllık evliler,hala beraberler.gelin çalışmıyor,oğlanın geliri kısıtlı.çıkma ihtimalleri sıfıra yakın.evde hergün hır,gür.
kadının 50 yaşından sonra huzuru kaçtı.
kocanız size ve çocuğuna bakamayacaksa,evlenmeyin o adamla.evdeki,yaşlılarında huzurunu bozuyorsunuz.
bir an önce evlenelim