- 4 Nisan 2015
- 90
- 94
- 18
- 32
- Konu Sahibi melek02468
-
Ben varım Burayada yazarsam tam gaz olurum artıkKararlı olanlar ve bu kadar kiloyu vermesi gerekenler mesaj atsin
Mrb ben varim..hatta bugun baslamistim diyete.. Aslinda benim biraz daha fazla kilo vermem gerekiyor 125 kiloyum ve hedefim 70 ramazan ayindan once 3 ay diyet ve spor yaptum 136 dan 120 ye dusmustum fakat ramazan ayinda tekrar 5 kilo alarak 125 oldum.. Hadi hep beraber zayiflayalim ve dolaplarimizi yenileyelim
Sanırım ürün pazarlamak için açtınız konuyu mesaj atın dediğinize göre bu numaralar artık bayatladı başka kapıya lütfenKararlı olanlar ve bu kadar kiloyu vermesi gerekenler mesaj atsin
Sanırım ürün pazarlamak için açtınız konuyu mesaj atın dediğinize göre bu numaralar artık bayatladı başka kapıya lütfen
Kaç gündür yazmıyorsunuz o yüzden dedim18 yaşındayım neyi pazarlayabilirim? ayrıca ürün kullanarak zayıflamaya karşıyım. bulduğum diyet vesporla 42 kilo vermek istiyorum
Tam 15 kilo fazlam varnapsakki
Ben varım Burayada yazarsam tam gaz olurum artık
Mrb ben varim..hatta bugun baslamistim diyete.. Aslinda benim biraz daha fazla kilo vermem gerekiyor 125 kiloyum ve hedefim 70 ramazan ayindan once 3 ay diyet ve spor yaptum 136 dan 120 ye dusmustum fakat ramazan ayinda tekrar 5 kilo alarak 125 oldum.. Hadi hep beraber zayiflayalim ve dolaplarimizi yenileyelim
Ben varimm
Benim de 7aylık bebeğim var 10kilo da fazlalığım var
Kaç gündür yazmıyorsunuz o yüzden dedim
Kaç kişi yazdı size bir dönüş yapmadınız
Kusura bakmayın genellikle ilaç pazarlayanlar böyle yapıyorevet telefonum kırıldı o yuzden giremedim
Kusura bakmayın genellikle ilaç pazarlayanlar böyle yapıyor
doktorlar bu kdr hizli kilo vermeyin diyor amaarkadaşlar internette bir diyet buldum 3 ayda 40 kilo verdiren diyet diye geçiyor. buna pazartesi günü başlamak istiyorum. ve yanında günde 1 saat yürüyüş 200 ip 50 mekik ve 50 şınav eklemek istiyorum . katılanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?