Meraba kızlar bende fena aşık oldum ama platonik hemde karşı komşu çocuğuna öncelikle ben 4 yıldır oturuyorum o ise 6 7 aydır ilk geldiğinde çok dikkatimi çekmemişti ama sonradan dikkatimi çekmeye hoşlanmaya ve aşık olmaya başladım ilk söyle başladı biz kapıda kalmıştık annemle onlara geçip balkondan bizim eve girmek için kapilarini çaldık ondan m diye bahsediyim m ve annesi çok hoş karşıladilar ve beni m balkona götürdü ben çıktım ama yükseklik korkum olduğu için anladı sanırım siz inin ben geçeyim dedi bizim eve geçip kapıyı açtı öyle tanismis olduk sonra da hep iyi akşamlar Günaydın elektrik mühendisi bu bey her sabah ise gidip geliyor bi zamandan sonra sırf göreyim diye bende gittigi saate ayarlayıp kendimi bi bahaneyle sabah dışarı çıkıyorum karşılaşmak gunaydinlasmak için aksamlari da öyle bakislarindan sanki bişiler var gibi yazin o da bende balkonda oturuyoruz bi kaç sefer öyle havadan sudan muhabbet oldu bu kadar bunun dışında hiçbir şey yok ben onun adını soyadını öğrendim ama sosyal medya kullanmıyor karşı komşumuz olduğu için açılmam da pek mümkün değil yardım edin kizlarrrrr