Öğle yemeğim bir tabak tarhana çorbası ve bir kase yoğurt
Afiyet olsun tatlım[/QU
Teşekürler tatlım
Akşam yemeğim 4yemek kaşığı yoğurt ile ayran yaptım içine biraz nane ve acı koydum 2gr tuz koydum 1salatalık rendeledim ve 3yemek kaşığı haşlanmış fasulye koydum soğuk çorba gibi bişey oldu anlıcağınız yanınada 1dilim ekmek yedimekmeği yemeseydim doymıcaktım kızlar bakmayın öyle
Afiyet olsun canım bende bir tabak kabak yemeği yoğurt ve bir dilim ekmek yedim akşam yemeğimde
Afiyet olsun tatlım az önce 30dakika spor yaptım oh be sonunda
Ya kızlar çatlıcam 5gündür tartılmıyorum varya kaç oldum çok merak ediyorum ayağım tartıya gidiyo gidiyo geri dönüyorum inşallah hayal kırıklığına uğramam
Valla bende tartılmaya korkuom ama biyandanda çok merak ediorum :)
Günaydın kızlar. Kahvaltımı yaptım 2 etimek, biraz peynir, domates, salatalık ve 4 çilek
Afiyet olsun tatlım bende 1dilim ekmeğe 1domates ve yarım dilim peynirle tost yaptı yarım salatalık yedi.
Hala ders çalışıyorum dur durak yok bana bu arada alosumm hala yok
Gelir canım fırsat bulamamıştır. Tesadüfde yok
Slm kizlar geldim firsat olmuyo topige girmeye hndn ben yarin tartilmiycam moralim bozulmasin
Kız nerdesin sn neler yaptın öldük bee meraktan mesaj bile attım sana
Kiz firsatim olmadi diyete tam gaz devam bozmadim yani bu aralar pek giremem topige kizimin hastane islerini halletcem merak etmeyin canlarim arada yazarim bisey sorcam benim kiza anesteziyi kucagmdan alip goturupmu verirler yoksa yaninda ben olurmuyum korkudan mahvolur baskasinin yaninda ben napicam ya toplayamam psikolojisini simdiden o kadar korktuki hastaneden kapali hic bi alana girmiye tikanir gibi agliyo
Canım anestezi odasına kadar yanında gidebilirsin diye biliyorum
Biz annesiyle ameliyathanenin önüne kadar götürüyoruz hastayı sanada izin verirler bence canım sonuçta dediğin gibi kızın durma ağlar.Sıkma canını iyi olucak kızın bak güçlü ol hadi
İyi olsun ya simdi olculerimi aldim bel 79 kalca 99 gogus 91 aman tanrim bel ve kalca berbat hele bel 19 cm fazla nasil inceltcem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?