- 18 Şubat 2015
- 260
- 131
- 53
- 39
- Konu Sahibi interiorarchitect
-
Cani gönülden isterim canım benim bakalım pazartesi olsun hele hayırlısı ile inşallahjindamisted: 43552244 .!.:Bende öyle düşünüyorum ama ben zaten silik olarak görmüştüm sadece sonra daha belirgin oldu idrar kuruyunca aslında zaten direk kan testi belirleyici olan ama bakalım kısmet adet olmazsam pazartesi kan testi yapcam zaten
Biliyorumm :) çok teşekkür ederimmmCani gönülden isterim canım benim bakalım pazartesi olsun hele hayırlısı ile inşallah
olur cnm bnmde oluo ama bnm çokran yumurtlama günğm geçti üstüne hala devam edio o ağrılarımTabiki merak ederim canim ayni yola bas koymusuz dimibende İyiyim bugun kasik ağrısı bel sırt ağrılarım var takvime göre 16 si yumurtlama günü gözüküyor. Bakalım hayırlısı.benim merak ettiğim birsey var. Yumurtlama günü olduğunda mi kasik bel ağrısı olur.
Canim naptin ne ettin kan testi yaptirdin mi hiçbirşey yazmamissin yaBiliyorumm :) çok teşekkür ederimmm
Canım adet oldum ben dün yaaCanim naptin ne ettin kan testi yaptirdin mi hiçbirşey yazmamissin ya
Hadi ya çok üzüldüm canim benim olsun bu daha ilk ay bidahaki sefere olur inşallah yani sende benim gibi tam 30. Günde adet oldun öyle miCanım adet oldum ben dün yaa
Aynen canım hayırlısı olsun evet tatlımm 30 günde oldum normalde 28 adet dongumHadi ya çok üzüldüm canim benim olsun bu daha ilk ay bidahaki sefere olur inşallah yani sende benim gibi tam 30. Günde adet oldun öyle mi
Benimde 27 canim döngü ama doktor demişti ki 30 yada 45 gun arasında olursun dedi 50. Günde gören bile var kurtajdan sonra gecikme oluyormuş ilk ayAynen canım hayırlısı olsun evet tatlımm 30 günde oldum normalde 28 adet dongum
Olsun canim üzülme daha önümüzde ne aylar var ben artık takmiyorum benim için ne zaman hayirlisiysao zaman olsunselam kizlar,
bende persembe regl oldum.. 40. gün.
ben şaşkın 6hafta kese görünio ... allhm bizede nasip et yarabbimKızlar tip literatürünü alt üst edecek bişey yaşadım bugün öncelikle ben biliyorsunuz ki 6 kasımda regl oldum normalde 7 gun sürüyordu 4 gun sürdü bittiği gün doktora gittim hiçbirşey yoktu tertemizdi herşey bugün a detimin 12. Günü yani bunu ve yarın yumurtlama gunumdu ama yumurtlama akıntısı gelmedi bende doktora gittim dedim benim y umurtlamam olacak mi bana ilişki için gün verebilir misiniz dedim karnimdan ultrasonla baktı sorular sordu bana kalk kalk dedi burda kese görünüyor dedi gebelik kesesi gibi dedi bende dedim dalga mi geçiyorsunuz siz ben o gün önce adet oldum dedim olabilir dedi hemen kan testi istedi sekreterine de yazdırdı hemen gs bilmem kac mm falan 6 hafta falan dedi o anin şokundan net hatırlamıyorum senin gebelik şüphem var dedi ben çıktım kan verdim sonuç yarin çıkacakmış tabi durur muyum hemen eczaneden test aldım ucuz olandan dedim çıkmazsa gidip doktorun yüzüne carpicam şikayet edicem onu :) sonra 5 saniyede sonuç bu resmi atıyorum :)
bende o çiğ köfeyi gçn gece midem dopdoluyken yedim bnm eşimde şaşırdı cnmm :) kısmet bunişler hadi hayırlı haberlerle gelValla canim sevinmem için çok erken yarin kan soncumu alıp doğru başka doktora ultrason cihazı çok eski olan kötü bir devlet hastanesine gittim arnavutkoyde yarin bakicam bakalım iki üç gündür midem bulamıyordu gogsum agriyordu bide belim bu kadar bende yumurtlamadan kaynaklandığını düşündüm aklımın köşesinden bile geçmedi çünkü bildiğin adet olmuştu ve sonra mucizevi şekilde kıpkırmızı iki cizgi ve doktorun gördüğü kese sok oldum ve hala atlatamadim şoku dün bide bir kilo cigkofteyi tek basima yemistim eşim nile sok olmuştu :)
Valla canim ben neden adet oldum o zaman hiç anlamıyorum 4 gun sürdü ve kanamada geldi yani çok kafam karışık yarin herşey netleşecek çok sabirsizlaniyorumbende o çiğ köfeyi gçn gece midem dopdoluyken yedim bnm eşimde şaşırdı cnmm :) kısmet bunişler hadi hayırlı haberlerle gel
kanama nasıldı pelte şeklindemiValla canim ben neden adet oldum o zaman hiç anlamıyorum 4 gun sürdü ve kanamada geldi yani çok kafam karışık yarin herşey netleşecek çok sabirsizlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?