- Konu Sahibi interiorarchitect
-
hmm olsun antibiyotik hamileyken verilio ztn korkma bişi yapmamıştır.. inş ii sonuç alırsınHayır ilk defa pek te hiç gelmedi ve 7 gun sürüyordu 4 gun sürdü son gun lekelenme oldu adet bitti ama akintim gogus ağrım bel ağrım mide bulantim devam etti bide salak gibi a tibiyotik içtim 4 tane allahtan korkup bırakmıştım doktorun dediğine göre üstüne gördüm ben yarin herşey net belli olacak idrar testi 5 saniyede kopkoyu çıktı hiç beklemiyordum
Canim adetin kaçıncı günü bu degerlerHormon testmi yorumlarmsnz
2 cnmCanim adetin kaçıncı günü bu degerler
Yarın göstericem cnmCanim fsh değerin çok düşük prolaktin yüksek bunların ikiside gebelige engel bence hemen doktora göster sonuçları ama iyi bir doktora kısa zamanda tedavi edecektir canim
gayet güzel değerlerin bi sorun yok bitek fsh 0-0 ml çıkmş onu bi fgöster ona bişi diebilir kuzum doktorunda sölüycek prolaktinin normalmdeğer de çok iyi oyüzden canını hiç sıkma ilerki günlerde progesteronuna da baktır bak buda bnm2.gün yapılan sağlıklı değerdeki hormonlarımHormon testmi yorumlarmsnz
Insllah cnm ya icimi rhatlttn braz bkalm yarn ne dcekgayet güzel değerlerin bi sorun yok bitek fsh 0-0 ml çıkmş onu bi fgöster ona bişi diebilir kuzum doktorunda sölüycek prolaktinin normalmdeğer de çok iyi oyüzden canını hiç sıkma ilerki günlerde progesteronuna da baktır bak buda bnm2.gün yapılan sağlıklı değerdeki hormonlarımEki Görüntüle 1694571
içini rahat tut bitek fsh aklımı kurcaladı oda düzelmiycek bişi deil inş.. herşey istediğin gibi olur cnmInsllah cnm ya icimi rhatlttn braz bkalm yarn ne dcek
prolaktine de iyi dememin sebebi sayodan çok ml si baz alınıo hani yüksek gibi görünsede 5 ml li değer olduğu için iyi bazen 0-5arası baz alınıo bzen 0-10 arası ml baz alınıo seninki oyüzden iyi korkma sayısınaInsllah cnm ya icimi rhatlttn braz bkalm yarn ne dcek
Anldm cnm dmek istedgni ml olarak dkkat etmemistim ben. Yarn 11de ogrencem artk sen kac aydr beklysnprolaktine de iyi dememin sebebi sayodan çok ml si baz alınıo hani yüksek gibi görünsede 5 ml li değer olduğu için iyi bazen 0-5arası baz alınıo bzen 0-10 arası ml baz alınıo seninki oyüzden iyi korkma sayısına
6.buçuk aydırAnldm cnm dmek istedgni ml olarak dkkat etmemistim ben. Yarn 11de ogrencem artk sen kac aydr beklysn
Rabbm daha fazla bekletmesin insallah6.buçuk aydır
amin inş.Rabbm daha fazla bekletmesin insallah
Aman allahım ne büyük sevinç ol deyince oluyor işte darısı hepimizin başına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim ya[/QUOTE]OTE="pinar39, post: 43620433, member: 701256"]Kızlar tip literatürünü alt üst edecek bişey yaşadım bugün öncelikle ben biliyorsunuz ki 6 kasımda regl oldum normalde 7 gun sürüyordu 4 gun sürdü bittiği gün doktora gittim hiçbirşey yoktu tertemizdi herşey bugün a detimin 12. Günü yani bunu ve yarın yumurtlama gunumdu ama yumurtlama akıntısı gelmedi bende doktora gittim dedim benim y umurtlamam olacak mi bana ilişki için gün verebilir misiniz dedim karnimdan ultrasonla baktı sorular sordu bana kalk kalk dedi burda kese görünüyor dedi gebelik kesesi gibi dedi bende dedim dalga mi geçiyorsunuz siz ben o gün önce adet oldum dedim olabilir dedi hemen kan testi istedi sekreterine de yazdırdı hemen gs bilmem kac mm falan 6 hafta falan dedi o anin şokundan net hatırlamıyorum senin gebelik şüphem var dedi ben çıktım kan verdim sonuç yarin çıkacakmış tabi durur muyum hemen eczaneden test aldım ucuz olandan dedim çıkmazsa gidip doktorun yüzüne carpicam şikayet edicem onu :) sonra 5 saniyede sonuç bu resmi atıyorum :)
ne kadar enteresan bir durum.Kızlar tip literatürünü alt üst edecek bişey yaşadım bugün öncelikle ben biliyorsunuz ki 6 kasımda regl oldum normalde 7 gun sürüyordu 4 gun sürdü bittiği gün doktora gittim hiçbirşey yoktu tertemizdi herşey bugün a detimin 12. Günü yani bunu ve yarın yumurtlama gunumdu ama yumurtlama akıntısı gelmedi bende doktora gittim dedim benim y umurtlamam olacak mi bana ilişki için gün verebilir misiniz dedim karnimdan ultrasonla baktı sorular sordu bana kalk kalk dedi burda kese görünüyor dedi gebelik kesesi gibi dedi bende dedim dalga mi geçiyorsunuz siz ben o gün önce adet oldum dedim olabilir dedi hemen kan testi istedi sekreterine de yazdırdı hemen gs bilmem kac mm falan 6 hafta falan dedi o anin şokundan net hatırlamıyorum senin gebelik şüphem var dedi ben çıktım kan verdim sonuç yarin çıkacakmış tabi durur muyum hemen eczaneden test aldım ucuz olandan dedim çıkmazsa gidip doktorun yüzüne carpicam şikayet edicem onu :) sonra 5 saniyede sonuç bu resmi atıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?