havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #1 Buraya konu açarak hem kendime hem cildi ile barışmak isteyen herkese iyilik yapıyorum.
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #2 Cildinize bakım yapalım maskeler nemlendiriciler yağlar... Masajlar ve cilt egzersizleri
O oznryangn_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Aralık 2019 161 162 53 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #3 havali- .!.: Cildinize bakım yapalım maskeler nemlendiriciler yağlar... Masajlar ve cilt egzersizleri Genişletmek için tıkla... Bayadır yapamıyodum vakitsizlikten bugün şöyle komple bi bakım bakıcam buhar,maske,nemlendirme,yüze masaj ohh akşamı bekliyorum sabırsızlıkla valla
havali- .!.: Cildinize bakım yapalım maskeler nemlendiriciler yağlar... Masajlar ve cilt egzersizleri Genişletmek için tıkla... Bayadır yapamıyodum vakitsizlikten bugün şöyle komple bi bakım bakıcam buhar,maske,nemlendirme,yüze masaj ohh akşamı bekliyorum sabırsızlıkla valla
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #4 Kendime günlük şeklinde buraya ne yaptıysam yazicam. Her gün farklı bir uygulama yapacağım. Bazen dinlenicek sadece nemlendiriciyle yetinecegim.
Kendime günlük şeklinde buraya ne yaptıysam yazicam. Her gün farklı bir uygulama yapacağım. Bazen dinlenicek sadece nemlendiriciyle yetinecegim.
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #5 Baharaylin .!.: Bayadır yapamıyodum vakitsizlikten bugün şöyle komple bi bakım bakıcam buhar,maske,nemlendirme,yüze masaj ohh akşamı bekliyorum sabırsızlıkla valla Genişletmek için tıkla... Kış ayında daha çok avantajliyiz. Güneş pek görmediğimiz için lekelerden daha hızlı kurtulmamız mümkün
Baharaylin .!.: Bayadır yapamıyodum vakitsizlikten bugün şöyle komple bi bakım bakıcam buhar,maske,nemlendirme,yüze masaj ohh akşamı bekliyorum sabırsızlıkla valla Genişletmek için tıkla... Kış ayında daha çok avantajliyiz. Güneş pek görmediğimiz için lekelerden daha hızlı kurtulmamız mümkün
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #6 Ilk yapmamız gerekenlerden bir tanesi aleovera alıp yetiştirmek. Çok işimize yarayacak.
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #7 Cilt sorunları: 🖐Cilt lekeleri 🖐Açık gözenekler 🖐Kaz ayakları 🖐Yağ bezeleri 🖐Nemlendiriciler 🖐Benler 🖐Koyu renkli cilt 🖐Kırışıklık 🖐sararmış dişler Hepsine bay bay diyoruz.
Cilt sorunları: 🖐Cilt lekeleri 🖐Açık gözenekler 🖐Kaz ayakları 🖐Yağ bezeleri 🖐Nemlendiriciler 🖐Benler 🖐Koyu renkli cilt 🖐Kırışıklık 🖐sararmış dişler Hepsine bay bay diyoruz.
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #8 Bugün ki uygulayacağım tarifim: 22 ocak cuma 2021 Gozenek sıkılaştırici ve cilt beyazlatici tonik 1 tane minik bir patates rendelenmiş patates suyundan 1 tatlı kaşığı 1 çay kaşığı süt 1 çay kaşığı zeytinyağı ya da kantaron yağı Bunu minik kapta karıştırıp yüzümüze pamukla sürücez. Bu kuru ciltler için eğer cilt yağlı ise 2.maddeyi 1 çay kaşığı sirke ile yer değiştiriyoruz.
Bugün ki uygulayacağım tarifim: 22 ocak cuma 2021 Gozenek sıkılaştırici ve cilt beyazlatici tonik 1 tane minik bir patates rendelenmiş patates suyundan 1 tatlı kaşığı 1 çay kaşığı süt 1 çay kaşığı zeytinyağı ya da kantaron yağı Bunu minik kapta karıştırıp yüzümüze pamukla sürücez. Bu kuru ciltler için eğer cilt yağlı ise 2.maddeyi 1 çay kaşığı sirke ile yer değiştiriyoruz.
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #9 Maskelere daha sonraki günlerde ekleyeceğim şeyler şu an evimde yok en yakin zamanda alacağım E vitamini kapsülleri eczaneden alacağım. Princ unu da kalmadi onu da alıp başka maskelerde uygulayacağım.
Maskelere daha sonraki günlerde ekleyeceğim şeyler şu an evimde yok en yakin zamanda alacağım E vitamini kapsülleri eczaneden alacağım. Princ unu da kalmadi onu da alıp başka maskelerde uygulayacağım.
B bir_umut_yasamak Guru Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 2.038 4.653 333 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #10 takipteyim sizi, gerçekten çok ihtiyacım var cildim gittikçe kötüleşiyor yaş da 30 a yaklaştıkça
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #11 bir_umut_yasamak .!.: takipteyim sizi, gerçekten çok ihtiyacım var cildim gittikçe kötüleşiyor yaş da 30 a yaklaştıkça Genişletmek için tıkla... Yaşlanınca önüne geçmek zor ama yaşlanmayı geciktirmek daha kolay. Ben de 30 a yaklaştım. Cildim eski bebekligini kaybetti ve bakim zamani geldi diye düşünüp bu konuyu açtım hem kendime hem kendini sevenlere
bir_umut_yasamak .!.: takipteyim sizi, gerçekten çok ihtiyacım var cildim gittikçe kötüleşiyor yaş da 30 a yaklaştıkça Genişletmek için tıkla... Yaşlanınca önüne geçmek zor ama yaşlanmayı geciktirmek daha kolay. Ben de 30 a yaklaştım. Cildim eski bebekligini kaybetti ve bakim zamani geldi diye düşünüp bu konuyu açtım hem kendime hem kendini sevenlere
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #12 Bugün aleoverali bakim var. Tarif : aleovera jeli 1 tatlı kaşığı Limon suyu 3 damla. Yüzümüze sürüp yatıyoruz. Yarım saat sonra yikayabiliriz ya da sabaha kadar yüzümüzde kalabilir.
Bugün aleoverali bakim var. Tarif : aleovera jeli 1 tatlı kaşığı Limon suyu 3 damla. Yüzümüze sürüp yatıyoruz. Yarım saat sonra yikayabiliriz ya da sabaha kadar yüzümüzde kalabilir.
havali- Ömür sanıldığı kadar uzun değil... tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Ekim 2020 1.026 5.971 73 30 Kendinin prensesi😉 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi havali- #13 Yuz maskeleri 3 güne bir yapılabilir.