• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamamen eşim için yaptıgım bir fedakarlık oldu bu,evet halınden memnun hergün taze yemek değişik çorbalar istiyor :):) bir çay bardagından pilav 1 su bardagından fasulye nohut yapıyorum :)

valla maşallah ilişkinize evliliğinize ;) en güzeli gerçekten azar azar yapıp bitirip ertesi güne taze yemk yapmak..

bir iki gün önce vardı artıs canım....peki bu batmalardan sonra mı yumurtlama oluyor yoksa bugun mu :17:

selam canım o akıntıların fazlalaştığı zaman yumurtlama oluyor canım derece varsa ısı ölçümü yap tatlım anlaman için faydalı olabilir

merhaba kızlar nasılsınız? sag tarafıma bişey oturmus gibi bir agrı oluyo, batma gibi sanırım tam tanımlayamadım,acaba yumurtlama günüm mü yaklasıyor bi bilen var mı ?

şöyle söyliyim genelde düzenli regl olurum ama hazıranda 4 gun ileri attı,ve bu ay bebek düşündüğümüz için ovülasyon takibi yapayım dedim ve yumurtlamamın vaktınden önce oldugunu gördüm ki belirtide olmamasına ragmen yani illa 14. gun yumurtlayacan ya da her ay aynı gun olacak dıye bir şey yok ben takvım yöntemınıde kullanmadım bu ay yumurta bu ne zaman catlayacagı bellı olmaz :):)

bu ay regl bıttıkten sonra calısmalara basladım ben sanada tavsıyem günlere takılma doktordan takip yaptır

selam canım o akıntıların fazlalaştığı zaman yumurtlama oluyor canım derece varsa ısı ölçümü yap tatlım anlaman için faydalı olabilir

selam canım.yumurtlama olmustur diyosun yani ....ay ne yapayım pek bilmiyorum oyuzden sorup duruyorum ya

selam canım.yumurtlama olmustur diyosun yani ....ay ne yapayım pek bilmiyorum oyuzden sorup duruyorum ya

evet canım olmuş olabilir akıntın fazlalaştığında ve vücudunda ısı artısı olduğu zaman enfeksiyon vs..başka bi durum yoksa yumurtlamış oluyorsun :)

şöyle söyliyim genelde düzenli regl olurum ama hazıranda 4 gun ileri attı,ve bu ay bebek düşündüğümüz için ovülasyon takibi yapayım dedim ve yumurtlamamın vaktınden önce oldugunu gördüm ki belirtide olmamasına ragmen yani illa 14. gun yumurtlayacan ya da her ay aynı gun olacak dıye bir şey yok ben takvım yöntemınıde kullanmadım bu ay yumurta bu ne zaman catlayacagı bellı olmaz :):)

bu ay regl bıttıkten sonra calısmalara basladım ben sanada tavsıyem günlere takılma doktordan takip yaptır

haklısın canım ...ne zaman oldugunu tutturmak zor....akısa bıraktım ben bu ay hayırlısı hepimiz için :16:

batmalar esnasında yumurta olgunlasır ve o batmalardan 24 saat içindede çatlar zaten pıt pıt birşey kayar gibi hissedersin o zaman catlıyor işte

ayyy ben farketmiyorum canım o pıt pıtları sadece batmalarım oluyo ...sanırım anlayamıyorum vucudumda olup biteni :29:

ayyy ben farketmiyorum canım o pıt pıtları sadece batmalarım oluyo ...sanırım anlayamıyorum vucudumda olup biteni :29:

en kolayı vücüt ısında artma olur onu takip et yarım derece ya da 1 derece falan ates basması göğüste hassaslık vucut gergınlıgı falan varmı

kızlar arnızda ovulasyon testi deneyen var mı?ben bu ay da tutmazsa gelecek ay ondan alıcam kullanımı hakkında bişlgi sahibi olan var mı ?bi de bu yumurtlama olayı gerçekleşince o an mı ilişkide bulunmak lazım yoksa o gün için de mi ?çünkü bunu tam anlamıyla bilemiyor insan...:53:

kızlar arnızda ovulasyon testi deneyen var mı?ben bu ay da tutmazsa gelecek ay ondan alıcam kullanımı hakkında bişlgi sahibi olan var mı ?bi de bu yumurtlama olayı gerçekleşince o an mı ilişkide bulunmak lazım yoksa o gün için de mi ?çünkü bunu tam anlamıyla bilemiyor insan...:53:

ben bilmiyorum canm bende hiç kullanmadım..

o testten kullanmadım ama ,işin kuralı yumurtlama günü beraber olman lazım en güçlü gün o gün ,ama şöyle yapmanı tavsıye ederim takvime baglı kalacaksan 14.gün yumurtluyorsan 10-12-14-16-18 . günler eşinle beraber olmanda fayda var ama yumurtan erken ya da gec catlarsa bu tarıhlerın bir önemı yok

Back
X