• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne çektik beeeee :52::52::52: bende yaptırıyorum kocama ev işi. başka türlü yetişemeyizki ne mümkün. ben yemek yaparken o evi süpürüyo siliyo. :32::32::32:

Valla benim kocam erken cikiyo saat 15:00 de evde oluyor bense 19:00 da dogal haliyle camasir asmak yikamak evi silip supurmek alisverisi yapmak vs hep onda arada yemekte yapiyor :9: cok sansliyim bu konuda pazara bi gezmek kaliyor bana :1: yardim etmeyenleri duyunca hele daha bi cok seviyorum kocisimi :16:

:16::16:günaydın kızlar erkenciyim bugün de yarın dörtlü test sonucumu almaya gidicem inşallah sorun yoktur...:44::44::44::44:

heeeyy halay mendilleri elimizde senden haber bekliyoruz o zamaaaannn:52::52::52::52::52:
hayırlısı be buschy'mmm :) ama şuan bi ağrım sızım hic bseyim yok acıkcası.. bkac gün önce ağrılarım wardı belim ağrıyordu kasık ağrım vardı hepsi gecti dünde birazcık oldu. bu gun hic yok ağrım. ayrıca eşimde iyi kaptırdı kendini babacım babacım sevip duruyor karnımı. bende de tık yok. ne bileyim bence değilim gibi geliyor. kesin kandırcak carşamba kırmızı kartı yicem gibi.. :44:

streslenmemek elde değil canım inşallah tez zamanda verir rabbim

hadi canım bize güzel haberler ver

Benim Dün Aşırı Akıntım oldu aynı regl olucak gibi ağrı sanıırım bence ay başı olucam ama son 5
inşallahh canım.. seninde aynı şekilde.. güzel haberlerle gelde bende olmazsa sende bari olsunnnn..
canım inş hamişsindir.
benimde batıma son 5
bugun belim ağrıyo biraz.onun dısında bende de hiçbir belirti yok
ve dün hasta olcak gibi ağrılarım oldu.
pek heveslenmiyorum yani bu ay:50::50:
benimde ilk öyle belirtim wardı ama şuan hic bi belirtim kalmadı.. kafam da iyice karıştı. test flan yapasım da yokkk..tek cizgiyi yemekten tırsıyorummm :44:

hayırlısı be buschy'mmm :) ama şuan bi ağrım sızım hic bseyim yok acıkcası.. Bkac gün önce ağrılarım wardı belim ağrıyordu kasık ağrım vardı hepsi gecti dünde birazcık oldu. Bu gun hic yok ağrım. Ayrıca eşimde iyi kaptırdı kendini babacım babacım sevip duruyor karnımı. Bende de tık yok. Ne bileyim bence değilim gibi geliyor. Kesin kandırcak carşamba kırmızı kartı yicem gibi.. :44:

Inşallahh canım.. Seninde aynı şekilde.. Güzel haberlerle gelde bende olmazsa sende bari olsunnnn..

Benimde ilk öyle belirtim wardı ama şuan hic bi belirtim kalmadı.. Kafam da iyice karıştı. Test flan yapasım da yokkk..tek cizgiyi yemekten tırsıyorummm :44:

ne olur allahım kırmızı kart yemeyelimmm

o da mantıklı şimdi tatlı bişeyler yiyodum zaten :1: sıradaki kaşık oğluşuma gelsin:56::56::56:

dur ona da sıra geliyo karaoke yapıyom evde kendi kendime:24::24::24::24:

Ya varya resmen insani hamislige iyice ozendiriyosun hamile olmak istiyorummm

hayırlısı be buschy'mmm :) ama şuan bi ağrım sızım hic bseyim yok acıkcası.. Bkac gün önce ağrılarım wardı belim ağrıyordu kasık ağrım vardı hepsi gecti dünde birazcık oldu. Bu gun hic yok ağrım. Ayrıca eşimde iyi kaptırdı kendini babacım babacım sevip duruyor karnımı. Bende de tık yok. Ne bileyim bence değilim gibi geliyor. Kesin kandırcak carşamba kırmızı kartı yicem gibi.. :44:

Inşallahh canım.. Seninde aynı şekilde.. Güzel haberlerle gelde bende olmazsa sende bari olsunnnn..

Benimde ilk öyle belirtim wardı ama şuan hic bi belirtim kalmadı.. Kafam da iyice karıştı. Test flan yapasım da yokkk..tek cizgiyi yemekten tırsıyorummm :44:

özenin işte biran evvel o bebiş bu göbüşe gelicek modunda çok daha kararlı çağırın bebişlerinizi :32::32::32:

aaaaaaaaa canım ben çok kararlıyım eşim olmayabilir ilk ay diyo annem ilk ay olmayabilir diyo ben hayır olucak modundayım koçuz ya ya hep ya hiç :36::36::36::36::36:

günaydın herkese
bugün itibariyle 7 gün geçti adetim.2. günü yaptığım test negatifdi,bugün tekrar yapıcam eşimin uyanmasını bekliyorum.dua istiyorum arkadaşlar

günaydın herkese
bugün itibariyle 7 gün geçti adetim.2. günü yaptığım test negatifdi,bugün tekrar yapıcam eşimin uyanmasını bekliyorum.dua istiyorum arkadaşlar

oooo hayırlı olsun canım 7 gün geçtiğine göre ilk idrarında kesin belirgin çizgi çıkar...:27::27::27:inşallah bebeğin seninledir:46::46::46:

oooo hayırlı olsun canım 7 gün geçtiğine göre ilk idrarında kesin belirgin çizgi çıkar...:27::27::27:inşallah bebeğin seninledir:46::46::46:

inşallah canım çok heyecanlıyım :)elim ayağım buz gibi resmen.Korkuyorum bi taraftan oğlumda 10. gün bile belli olmamıştı.Beklemek çok zor hele benim gibi sabırsız biri için .Eşim olmasa şimdiye kadar kaç test yapmıştım bilemiyorum:)

özenin işte biran evvel o bebiş bu göbüşe gelicek modunda çok daha kararlı çağırın bebişlerinizi :32::32::32:

Evet ya dun ablamda dedi boyle cok istemek stres yapmadan istemek vucutta hormon salgilayip hamisligi kolaylastiriyomus kizlar stres yapmadan bebis istiyoruz

Back
X