Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 683744
hayırlı cumalar....
amin cnm bu mubarek cuma günün de dualarımız kabul olur inş...
tabiki cnm dualarda buluşmak dileğiyle :)
Eki Görüntüle 683744
hayırlı cumalar....
Sağlık tatlımm sana da hayırlı cumalar.rabbim dualarımızı kabul etsin.dua edin bana da.zor duruyorum yerimde:)
sağol güzelim. inşallah kabul olur dualarımız. etmez olur muyum kız ediyorum tabi. biraz sabret tatlım sabrın sonu selamettir![]()
Âmin canım inşallah kabul olur. Ağzına sağlık duaların için.dün akşam isten çıktım kendimi eczanede erken gebelik testi sorarken buldum:) derin bi nefes aldım gün hesabı yaptım fiyatını da sorup öğrenince, amaaaann beklerim biraz daha dedim:))))) Halim pek komikti walla..
rica ederim şekerimkız çook alemsin valla :) bi nevi kendini tatmin etmek için gidip sormuşsun
![]()
Yok bildiğin ciddi ciddi almak maksadıyla gittim 25 tl dedi.içimden "yuhh internette 5 tl ne gerek var beklerim daha iyi!" dedim de çıktım:)))çok merak ediyorum ama çok erken daha 6 gün var çok erken..
Herkese merhabaaaa.. Kizlar bugun regle gunum ve gelen giden yok. :) (gelmez insallah)
Bide ben bisey yaptim dein doktora gidip kan testi yaptirdim. Bugun cuma oldugu icin sonuclar pazartesi ancakyurt disinda oldugum icin bizim gavurlar calismiolar :))
Zaten yarinda rele olmazsam evde kendim yaparim testi ayyyy cok stressliiiii
Evet canim belcikadanim ben :) INSALLAH gelmezler :)
Evet burea dogup buyudum :) teyzen neresinden belcikanin ?
:)) ben brukselden