Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

durun orda bakimmmm hee :78: :98:
2.ci kısım geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrr ......... kız napim çalışıom iş güç bayramda köyüme gittim 9 gün tatildi bol bol tezek kokusu aldım bi güzel hava sorma

doğru söylüyorsun tatlım ama artık soğudum herkesten en iyisi kafaya takmamak canı benim...hala okumaya devam ediyor musun?

iyiym cnm ya napim biz senle en son konuşurken ben çatlama iğnesi olmuş beklyodum dimi
evet canım sonra tatsız bişeyler olmuştu.. sonra da konuşamamıştık.. şimdi durumlar nedir?
oyyyy yerim ben senin o kızınıııı ohh bi güzel tatil yaptın hıı ne güzel
doğru söylüyorsun tatlım ama artık soğudum herkesten en iyisi kafaya takmamak canı benim...hala okumaya devam ediyor musun?

en iyisi bu zaten tatlım evet maliye 2. sınıfım

ne güzel inş bebişinle mezuniyet töreni geçirirsin

işte yawrum nolcak 4 buçuk cm kistim oldu onla uğraşyorum 1 aydır hap falan kullandım allahıma şükr çarşmba günü doktordaydım hiçbişi kalmamş kist patlamş bi ara çok sancım olmştu ozaman gtmş kist şmdi tekrardan bebiş tedavsne başladık inş bu sefer hayrlsı olur bnm içn. bu yollardan geçmek çok zor cnm ya canımın yandğnamı yanyım umudumun kırıdğnamı işte mal olu mal doktoru bıraktım şmdi başka bi doktora gdorum öbür doktor salak çıktı napim nasip bölemiş canım bugnde soğan suyuna başladım ölede hamiş kalan çok ya inş faydansı görürüm bi yandanda folik sit falan içyorum işte öle sen naptın

kızlar bizde baya şeyler geçirdik.sonunda doktor aşılamaya karar verdi.bu ay ilk aşılamam olacak bakalm ne olacak

var bunda da bi hayır diyelim güzelim ya.. inşallah sana da şifa olur da kısa zamanda bebeğin olur valla ben bi süreliğine erteledim bebek fikrimi.. kafamı biraz boşaltmam lazımdı.. salladım yani kısmet artık hiç beklemiyorum 3 gün sonra batım var

inşallah Allahım hiç ummadğn bi zmanda verir canım inş hepimze verir bir an önce Allah kimseye aratmaısn çok zor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…