Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkulacak bi durum değildir ya bu ay olmazsa gidersin hem tahlillerini filan da yaptırırsın daha önce yaptırmadıysan

ben iki düşük yaptım canım tekrar hamile kalmak istiyorum bende pıhtılaşma sorunu var o yüzden tereddütteyim

tamam canım merak etme sonuç iyi de olsa kötü de olsa söylerim bu arada sen test falan yaptırdın mı?

tamam canım anlaştık:13::13:
evet canım bende pko var yumurta tembelliği yapıyormuş o da.. başka da bi sorunumuz yok çok şükür

yahu bana bir arkadas bisey yazdı anlamadım cıkmıs herhalde ay moralım bozuldu benımde böyleydi olmadı gibisinden al işte hemen bende indi yelkenler

tamam canım anlaştık:13::13:
evet canım bende pko var yumurta tembelliği yapıyormuş o da.. başka da bi sorunumuz yok çok şükür

anladım canım valla bu bebişler öyle yaramaz ki hiç beklemediğin anda çalıyor kapıyıbirazcık beklemek gerekiyor işte

yahu bana bir arkadas bisey yazdı anlamadım cıkmıs herhalde ay moralım bozuldu benımde böyleydi olmadı gibisinden al işte hemen bende indi yelkenler

şişttt kimse bişey demedi sana boşver ya ne yapacaksın sen dua et takılma böyle şeylere

anladım canım valla bu bebişler öyle yaramaz ki hiç beklemediğin anda çalıyor kapıyıbirazcık beklemek gerekiyor işte

aynen öyle canım zamanı gelince geliyorlar bize elimizden geleni yaptıktan sonra sabredip beklemek düşüyo rabbim herkesin gönlüne göre versin

şişttt kimse bişey demedi sana boşver ya ne yapacaksın sen dua et takılma böyle şeylere

acayip hassas oldum vallahi ben böyle değilim ya pozitif kim ne derse takmam kendi doğrularım vardır ılımlıyımdır ama
bildiğin üzgün depresif oldum kan değerim artık bebişin kalp sesini duyana kadar rahat yok bana
o zamanda gerçi test sonucları ii cıkana kadar dicem ama olsun adım adım gideym

güzelim anlayabiliyorum seni ama sen şimdi kulaklarını kapat pazartesi günü kan değerine baktır bi güzel rahatlarsın tamam mı:13::13:

aynen öyle canım zamanı gelince geliyorlar bize elimizden geleni yaptıktan sonra sabredip beklemek düşüyo rabbim herkesin gönlüne göre versin

evet canım öyle ama çevre işte moral bozan yoksa inançlı insanlarız çok şükür

evet canım öyle ama çevre işte moral bozan yoksa inançlı insanlarız çok şükür

bana da diyorlardı aman olsun aman olsun sonun da gına geldi tersledim bi güzel.. zaten okuduğum için bişeyde diyemez oldular sipariş mi ki bu hemen olsun kimse bişey bilmeden konuşuyor işte tatlım ya boşver salla gitsin kimene ki senin bebeğinden.. iki severler sonra bi daha yap demeye başlarlar.. rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman verir zaten sen hiç üzme kendini olur mu kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…