- 29 Temmuz 2013
- 912
- 17
- 118
korkulacak bi durum değildir ya bu ay olmazsa gidersin hem tahlillerini filan da yaptırırsın daha önce yaptırmadıysan
ben iki düşük yaptım canım tekrar hamile kalmak istiyorum bende pıhtılaşma sorunu var o yüzden tereddütteyim
çok geçmiş olsun tatlım ya inşallah bu sefer sağlıklı bi gebelik yaşarsın
çok teşekkür ederim canım ya inş..
beni gelişmelerden haberdar et tamam mı pazartesi günü
tamam canım merak etme sonuç iyi de olsa kötü de olsa söylerimbu arada sen test falan yaptırdın mı?
tamam canım anlaştık:13::13:
evet canım bende pko var yumurta tembelliği yapıyormuş o da.. başka da bi sorunumuz yok çok şükür
yahu bana bir arkadas bisey yazdı anlamadım cıkmıs herhalde ay moralım bozuldu benımde böyleydi olmadı gibisindenal işte hemen bende indi yelkenler
anladım canım valla bu bebişler öyle yaramaz ki hiç beklemediğin anda çalıyor kapıyıbirazcık beklemek gerekiyor işte
şişttt kimse bişey demedi sana boşver ya ne yapacaksın sen dua et takılma böyle şeylere
acayip hassas oldum vallahi ben böyle değilim ya pozitif kim ne derse takmam kendi doğrularım vardır ılımlıyımdır ama
bildiğin üzgün depresif oldum kan değerim artık bebişin kalp sesini duyana kadar rahat yok bana
o zamanda gerçi test sonucları ii cıkana kadar dicem ama olsun adım adım gideym
aynen öyle canım zamanı gelince geliyorlar bize elimizden geleni yaptıktan sonra sabredip beklemek düşüyorabbim herkesin gönlüne göre versin
güzelim anlayabiliyorum seni ama sen şimdi kulaklarını kapat pazartesi günü kan değerine baktır bi güzel rahatlarsın tamam mı:13::13:
peki canım ne yapalım inşallah sımsıkı yapışmıştır kuzucugum :)
evet canım öyle ama çevre işte moral bozan yoksa inançlı insanlarız çok şükür
inşallah canım benim şu değerini bi duyalım da rahatlayalımpeki canım ne yapalım inşallah sımsıkı yapışmıştır kuzucugum :)
canlarrrr, sıla napıosunuz iyisiniz inşallah
inşallah canım benim şu değerini bi duyalım da rahatlayalım
ooooo kimleri görüyorum nerdesin kız sen
iyiyim çok şükr sen nasılsın bebişin nasıl? cinsiyeti belli oldu mu?
bebeğim naber hatırtladnmı bni bayadır giremyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?