• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vayy demek grnis omuzlusun cok yuzuon heralde..bak banada bugun kalp sesini dinletmedi..sadece bak su bdbeginiz embriyo olusmus kalbi atiyo die gosterdi..sana kalp sesiyle birlikte gostercek heralde o daha guzel :11:

Yani doktor verdiyse bi bildigi vardir elbet.. gunde 1 tane olmasi onlem amacli oldugunu gosterio zaten

ben hiç bi zaman çıtı pıtı mini bi kız olmadım :) hep iri hep iri :) belim ince ama göğüslerim kalçam büyük :S

canım gobekten gormeme gibi bisey olmaz zaten bakmış :) bu tarz seylere takılıp canını sıkma bol su içip tuvalete sıkısık git daha net goruyorlar hepsi bu :)

doktor bastırdıkça ben alttan alttan salıcaktım valla az kalmıştı :) sıkışık gittim zaten..

ben ilkindede içmiştim zaten bi kutu..bunu önlem için veriyorum sakın aklına başka bişey gelmesin kanaman falan yok dedi..

Iyi yapnis canim tutunmasi saglam olur bi hamis kaliyim bende sorcam kullaniyim mi diye malum benim ki kullandigim halde dusmustu ksnamam olmustu

ben hiç bi zaman çıtı pıtı mini bi kız olmadım :) hep iri hep iri :) belim ince ama göğüslerim kalçam büyük :S

Bende tam ortayim citi pitiya yakin orta bazilarinin yaninda iri bazilarinin yanindada citi piti duruyorum :)) bu arada 1 hafta icinde tekrar kontrole gidince ucret almiolarmis yeni ogrendim

benım kuzenimde kilolu kaldı hamile sonra dengeledi hiçbirsey olmadı bende 55 kiloyum bana göre kiloluyum kendime öyle diyorum valla hiçte sorun değil bebek ii olsunda kilo hersekılde veriliyor ne hamileler gördüm arkadasım 1 ayda 15 kılo verdi gebelikte 20 kılo almıstı ve zayıftı sen dusun :) o yuzden sıkma canını ama doktoruna sorup egzersizi bırakma ben yoga düşünüyorum mesela araştırıyorum şimdi :)

Al bendende o kadar bu kalcalari napcaz ya :9: benimde tek derdim popi s . Kuzum ne kilolular var onlarda gorunuyoda bizde mi gorunmeyecek :1:

Bende tam ortayim citi pitiya yakin orta bazilarinin yaninda iri bazilarinin yanindada citi piti duruyorum :)) bu arada 1 hafta icinde tekrar kontrole gidince ucret almiolarmis yeni ogrendim

ben lisede 60-65 kiloydum boy 1.70di..o zmanlar iyiydi..
sonra bi baktım eşimle ha bi bi yerlere gidiyoruz onun dışındada hep evdeyim okulda dışardan olunca 70e kadar gelmişim..
gelinlikli halimde 70 ama vücudum sıkıydı o zaman çok spor yapmıştım..şimdi yine başlamıştım ama bu seferde bebişden dolayı yapamıyorum..
ya eve koşu bandı alayım diyorum kızlar ne dersiniz?
evet cnm biz onu sorduk dün 10gün boyunca geçerliymiş verdğimiz ücret..

benım kuzenimde kilolu kaldı hamile sonra dengeledi hiçbirsey olmadı bende 55 kiloyum bana göre kiloluyum kendime öyle diyorum valla hiçte sorun değil bebek ii olsunda kilo hersekılde veriliyor ne hamileler gördüm arkadasım 1 ayda 15 kılo verdi gebelikte 20 kılo almıstı ve zayıftı sen dusun :) o yuzden sıkma canını ama doktoruna sorup egzersizi bırakma ben yoga düşünüyorum mesela araştırıyorum şimdi :)

sordum tatlım mekik flan çkme kesinlikle dedi..bol bol yürüyüş ve hamile egzersizi yapabilirsin ama bence en iyisi yürümek dedi..

Canim su an alma bebisin olsun sonra eliptik al vucuda hicbir zarari yok ve acayip kalori yakiyosun suan zaten spor uapma riske atma . Bende var bant korkumdan cikmiyom ya etkilerse diye digerinde fildir fildirdim hep aklima geliyo acaba ondan mi bisi oldu fiye

Canim su an alma bebisin olsun sonra eliptik al vucuda hicbir zarari yok ve acayip kalori yakiyosun suan zaten spor uapma riske atma . Bende var bant korkumdan cikmiyom ya etkilerse diye digerinde fildir fildirdim hep aklima geliyo acaba ondan mi bisi oldu fiye

eliptik bisiklet mi? ben bisiklet sevmiyorum o kalçayı daha da beter ediyo..ben önümüzdeki hafta gidince doktora bi sorayım..hadi şimdi bu havalarda yürüyeyim ama yarın bi gün yağmurlar karlar başlayacak bide biz tam yokuşun ortasındayız ne halt edicem hiç bi fikrim yok..
bide bu motorsuz mekanik bizim hareketlerimizle dönen bant var koşu bandı olarak o nasıl olur ki acaba :S

annemlerde bisiklet oturağı olmadan ayakta olandan var..ben ona hiç çıkmadım hiç sevmiyorum ama koşu bandını alıp oturma odasına koyarsam hergün çıkarım üstüne diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki :S

kızlar günaydınlar...............

şeyy benim adet günüm 6 sında aslında... ama artık hamile olsaydım bir belirti olmazmıydı hiçbir belirti yok malesef... :19:

kızlar bizde 5 gündür misafir vardı yatılı dün gece ilişki oldu ya çok canım yandı böyle sanki ateş gibi biber gibi yandı

Son düzenleme:
aynen valla sürekli kendimde eşimde süphe arıyorum...psikopat oldummm:27::27::27:

hadi bakalım kuzum inş çok beklemezsin..başka çocuk falan varmı? çok uzun süre kullanmışsın..neden kullandın 7 yıl:44::44:

evet bi kızım var 8 yaşında ikinciyi yapmak nasip olmadı bi türlü maddiyattan dolayı sonra atandım işimiz düzeldi gurbatte bakacak insan olmadı :( neyseki annemler geldi artık ben bırakayım diyene kadar 7 yıl kullanmış oldumm tatlımm :)) artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:17:

günaydın cnm hoşgeldin..
daha 8gün var canım bilemedimki :S

normalde belirti verirmiki :18:

evet bi kızım var 8 yaşında ikinciyi yapmak nasip olmadı bi türlü maddiyattan dolayı sonra atandım işimiz düzeldi gurbatte bakacak insan olmadı :( neyseki annemler geldi artık ben bırakayım diyene kadar 7 yıl kullanmış oldumm tatlımm :)) artık önümüzdeki maçlara bakıcaz:17:

maddiiyat dedinde cnm yandı bende o konuda malesef falsoyum :25:

Back
X