valla canım ben hamiş oluyorum ama bebişler karnımda durmuyor sevmediler beni herhalde![]()
anne sevilmezmi taş olurlar taş :)) aman aman ben ondan çok korkuyorum zaten öyle bişey olacaksa hiç olmasın diye dua ediyorum hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım ben hamiş oluyorum ama bebişler karnımda durmuyor sevmediler beni herhalde![]()
canım eğer erken dönemde test yapacaksan sabah olursa sonuç daha iyi çıkıyor eğer adetin geçerse her hangi bir saatte yapabilirsinkızlar sizdede oluyormu
sırf hayal kırıklığına uğramamak için o testi yapmıyorum bu zamana kadar hiç yapmadım
7-8 aydır yani
hoş birşey kaybetmedim her ay kırmızılar çok gecikmeden geldiği için .. test yapmamam isabet olmuş ama
yinede insan meraklanıyor..
birde testi sabah mı yapmak mantıklı yoksa her an yapılabilirmi?
anne sevilmezmi taş olurlar taş :)) ben o olaydan çok korkuyorum onun için öyle bişey yaşıycaksam hiç hamile olmayım dyorum
öyle düşünme canım benim veren allah alan allah biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbime kalmış...inan kısa sürede olsa o duyguyu yaşamak çok güzel![]()
öyle düşünme canım benim veren allah alan allah biz elimizden geleni yapalım da gerisi rabbime kalmış...inan kısa sürede olsa o duyguyu yaşamak çok güzel![]()
ve 23.haftaya girdik hayırlı olsun....napıyonuz bakiim bizsiz![]()
ben 1 hafta önceydi sanırım rüyamda anne olmuştum bebeğimi görmüştüm baya bayaa
inan o bile bi başkaydı sabah uyanmak istemedim resmen :)
bende çok görüyorum canım kaybettiğim bebeğimi bile gördüm...allah o duyguyu tekrar yaşatsın bizlere canım![]()
Aminn inşaAllah canım en kısa zamanda nasip olur bizlerede..
Anne olmak duygusu bile beni o kadar çok heyecanlandırıyor ki
kimbilir onu yaşamak ne bambaşka bir duygudur
ne kadardır istiyorsun canım?
7-8 aydır canım korunmuyoruz ama kk da ki teknik ve yöntemleri 4-5 aydır deniyoruz daha
ondan önce yumurtalama günlerine göre birşey yapmıyorduk hiç yada hemen duşa felan giriyordum yada lavobaya
özel bi çabamız yoktu hamile kalmam için :)
benden de ne olsun...ee varmı bir gelişme![]()