Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar az önce moralim bozuldu adetim 4 ünde görünüyor off hamile dğilmiyim ya okuduğum en sıkı belirtiler yok bende mesela yerleşme kanaması off..üzülüyorum hamile değilim galiba Allah sağlık sıhhat versin denemeye devam ederizde insan bi kötü oluyor yaa..kocide heyecanla bekliyo hamilelik şakaları yapıyoz birbirimize bende dedim hiç hamile hissettmiyorum kendim off değilimişteee dedim hayırlısı iştee

yerlesme kanaması her gebelikte olan bir durum değil canım
ben hamileligimde hic leke ve belirti yaşamadım adetim gectigi halde tahmin etmiyordum ama bi hafta geçince doktora gittim niye adet olmuyom diye test yapti hamileymisim

simdi ikinci için uğraşıyorum her belirtiyi her ay yasiyorum 16 ay oldu ne gelen var ne giden
demem oki belirtilere takılma rahat ol zamani gelince olacaktır

Kızlar bı an kayboldum ortadan iş yerınde tansıyonum dustu apsr topar doktora goturduler doktor bır test daha yaptı cumarteside kndı doktorumla randevum var degerım 965 cıktı 2 gun once 274 dü sizce normalmi değerler sat 30 temmuzdu ay valla bebegımın kap atısını bi duyayım baska bısey ıstemıyorum

Bırakma tatlım cok onemlı bak benım belkı bebegın bu ay tutunmasını o sağladı gece ıcebılırsın bazı doktorlar oylede onerıyor ama bebegın ıcın sart

tamam cnm gece içereim artık.Bir de eşim yarın sabah kontrole gidecek ürolojiye.Çok heyecanlıyım umarım bir şey çıkmaz.Sonrası beklerim sorun değil,iş beklemeye kalsın.Ben de peşinizden geleyim hamiş hamişşş...

Çokkkk sevindim cnm.Değerin çok iyi...Allah hayırla kucağına almayı nasip eder inşallah.Sonra da buradaki herkese.Amiiinnn

Son düzenleme:
kızlar yaa aklıma ne geldi yumurtlama gününde gelen sıvı varya o bu ay bende 3 hatta 4 gün boyunca geldi.her ay 1 gün sürerdi bu ay öyle oldu niye oldu anlamadım hıh dedim yumurtlama günüm sonraki günler bi baktm yine aynı yani :18:

allah yardımcımız olsun canım benim eşimde sürekli takılıyo hatta oğlum fln diyip karnımı tutuyo ya değilsem

Çokkkk sevindim cnm.Değerin çok iyi...Allah hayırla kucağına almayı nasip eder inşallah.Sonra da buradaki herkese.Amiiinnn

Aminn bitanem hmn arkamdan gelırsın ınsallah hıc uzulme iyi cıkar soyledı dersin :)) burdan haberdar et bızı bnm esım coook once varıkosel olmus 8 sene fln once hıc sayımda yaptırmamıs bızde bu ay olmasaydı yaptıracaktık ama oldu sukur o yuzden iyi cıkma olasılıgın yuksek ıı haberler ıle gel inşallah :)

allah yardımcımız olsun canım benim eşimde sürekli takılıyo hatta oğlum fln diyip karnımı tutuyo ya değilsem
Valla değilsen bi daha ki aya daha sıkı çalışmak gerek bide ben 2,5 aydır folik asitte kullanıyorum ,günü tutturamadıkmı acaba ..biziminin ismi bile belli ALLAH İZİN VERİRSE erkek olursa ismi MUHAMMED olacak,çok istiyorduk bu ismi koymayı bakalım artıkk

bende o ismi koymayı çok isterdim ama babasıyla aynı olur folicasite başladım bende 1 ay bitti henüz.yumurtlamayı tuttursak bile yinede hamilelik olmayabiliyor işte yapcak bşy yok

bende o ismi koymayı çok isterdim ama babasıyla aynı olur Folicasite başladım bende 1 ay bitti henüz.yumurtlamayı tuttursak bile yinede hamilelik olmayabiliyor işte yapcak bşy yok
hayırlısı ..olsunn aynı olsun mesela benim iki bebeğim erkek olsa sonrakini eşimin adını koymayı istiyorum..eşimin ismi bahadır..ben nerdeyse hiç ismiyle seslenmem sevmem resmi hissederim oğliş olursa sorun olmaz yanni

kızlar size güzel haberi vereyim dedim..hamile değilim bu değil haber...
bende pko teşhisi konuşmuştu geçen ay biliosunuz..lh değerim fsh dan yüksekyi..dün adetim 3. günü test yaptırdık yine lh değerim düşmüş fh ım artık daha yüksek ve ikiside normal değerler arasında..sanırım düzeldi hormonlarım..bu ayda soğan suyu içeceğim..faydasını gördüm belirtimek istedim sizlere..
bu arada buraya girmemek için kendimi zor tutuyorum özlüorum sizlerii

bencede çok hoş olur ama yaparmıyım bilmiyorum :) hele bi hissedelimde onları adım adım herşey dimi canım :) bat a son 2 gün

ayy canımm çok sevindim senin adınaa bebek haberi de verirsin yakında inşallah

Günaydin canim vok sevindim su soğan suyunu bi ben yapamadim bu ayda olmazsa yapacagim tadina felan bakmiycam artik. Senin pko gitmis degerler duzelmis kizlar benim patronumun esi var cok bebek istiyo ama cikolata kisti var bi suru tedavi gordu ama malesef kist kuculmuyo bu sogan ondada ise yaratmi yumurtlamasinda problem yok ama kist engel oluyo iste

Bu soğan suyu adeti düzenler mi acaba? her ay olurum adet ama günleri tutmuyo

günaydın kızlar dün doktora gittim son adet tarihim 25 temmuzdu kese görünmedi.üstüne bide guatır cıktı.endokrin uzmanına yolladı doktorum bir sürü test usg bide ,ilaç başlattı üstüne tabi ben daha başlamadım.hamileyken tsh la alakalı sorunu olan yada fikri olan bi fikir versin sinirlerim cok bozuldu.

canım benim bildiğim kadarı ile hamilelikte tiroid tehlikeli...düşüğe yada bebepin tiroid hastası olarak doğmasına yol açıyor..bu yüzden hamilelik boyunc ailaç kullanılıyor..sakın ihmal etme ilaçlarını..doktoruna güvenmediysen başka birine daha git ama sakın hafife alma..

Bu soğan suyu adeti düzenler mi acaba? her ay olurum adet ama günleri tutmuyo

canım adet düzensizliği , iltihap ve kistler için iyi..düzelir inş..

canım yaradığını duydum...denemekte fayda var diye görüyorum ben...

ayy canımm çok sevindim senin adınaa bebek haberi de verirsin yakında inşallah

ayy canım bende çok sevindim inann

Kıııızzzzzllaaaarrrrrrr

Siboti diğer adıyla (kırmızı bibeerr) hhaammiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…