Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birde bu eczaneden aldığımız testlerin pahalısını mı almak gerekir

hani sonucu etkiliyormu testlerin kalitesi felan

birde tabi kalitesi çeşidi varmı

sordum tatlım mekik flan çkme kesinlikle dedi..bol bol yürüyüş ve hamile egzersizi yapabilirsin ama bence en iyisi yürümek dedi..

Canım mekik asla olmaz kegel egzersizleri var arastır ıstersen kac aydan baslanıo nasıl yapılıo normal dogumada yardımcı oluyırmus yoga cok ii bu yuzden hem normal dogumada yardımcı bakalım :))

Kızlar merhaba ya bana yardımcı olur musunuz bir bilginiz varsa ben 2 gün önce kan verdim dün öğrendim beta hcg 14000 çıktı bugün tan 6 haftalık adetime göre sizce normal mi çok telaşlandım.

Cnm gayet normal 6 haftaliklarda beta 5000-100000 arasinda degisio korkulacaj bisi yok doktora git bian once..gidersen hem kese hem bebek gorunur..

Son düzenleme:
Cnm gayet normal 6 haftaliklarda beta 5000-100000 arasinda degisio korkulacaj bisi yok doktora git bian once..gidersen hem kese hem bebek gorunur..

canım çok sağol ilgin için. Doktora gideceğim eylülün ilk haftası bakalım inşallah kalp atışlarını da duyarız. seninkide yeni sanırım canım hayırlıca kucağınıza alırsınız inşallah. sen gittin mi doktora canım

Aminn cumlemuz..Gittim cnm seninkiyle hemen hemen ayni benimde..kese ve kalp atisi duyuldu..Rabbim karnimizda tamamlayip kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Arkadaslar bugun ikili test yapti doktor 12 haftalikmis bebegim.ultrasonda bakti problem yok cok sukur kagit verdi git bununla kan tahlili yaptir dedi yarin yaptiricam ama internette ayni gun yapilmasi gereklidir yaziyor bu durum basina gelen var mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…