Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim aynı durumdayız hemen hemen... bakalım önümüzdeki günlerde belli olur..zaten zor bir hamilelik geçirirsek çalışmak imkansız olur.. hayırlısı olsun canım..

canımmm bebişinnn hayırlı uğrlu olsunnn...çok sevindimm senin adına...Rabbim kucağına almayı nasip eder inşşş

Haziran ve Temmuz ayı denememiz fiyasko. Ağustos ayı denemelerimiz de sanırım olmayacak. yarın öbürgün kırmızılar yolda. belirti olarak lekelenme başladı.

artık bundan sonra üzülecek veya sevinecek bi kardeşiniz daha var, BEENNNN!! :))

ay canım benimmmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu olsun şimdi gördümm bebişin olacağınııııııı

teşekkür ediyorum canımmmmm beniiiimmmm

canım senin 3 .ayında tutundu değilmi bebeğin...2 miydi 3 müydü hatırlayamadımm..ne güzel rabbim aratmadı çok şanlısın çokkkk

5. denememdi şekerim...ama ilk ayı pek sayma çünkü hapı yeni bırakmıştım..
Allahım kimseye aratmasın

bebiş kısmetiyle gelirmiş zaten ben bunun örneğini çok gördüm Allah yardım eder merak etme :) belirti var tabi çok fazla gaz var mide bulantım var ama onu mide ağrıma bağlıyorum kasıklarımdada ara ara ağrı oluyo.bugün acayip bi karın ağrısıyla uyandım ahanda kırmızılar geldi dedim ama şükür gelmemiş :))

hııı bide bide bel ağrım var 3 gündür

canım tebrik ederiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm

sevindiimm valllahi aramızdan böyle haberler cııksın ya :)

Canlar nasilsiniz cok yogundum ugrayamadim bugun neler yapiyorsun bakim ?

teşekkür ederim tatlımmmm...inşallah seninde bebişin göbişindedir....gecikmişsinnnn var mı belirtiler??? kaç gün geciktinn?

inş canım yaaa benim de kasıklarıma ara ara ağrılar giriyor, baş ağrım çok fzla ,karnımın alt tarfında aşırı bir sertlik var,göğüslerim inanınılmaz derecede büyüdü ve çok ağrıyor bu kadar belirtimbu arada 3 gün geciktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…