- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan sinir oldum resmen doktor kontrolune gittim resmen alttan bakmıyorsam usg ye karından bakmam dedi nasıl kızdım eşimde sinşr oldu daha kucuk zaten alttan bıle gorunmez demezmi degerlerin iyi istiyosan alttan bakayım bunun pazarlıgı olmaz dedı ay kızlar aglıcaktım ya allah bildiği gibi yapsın baska bsy demiyorum haftaya baska bir hastane ve doktora gidecegım benboyle rezalet gormedım
ben teklif almadımmmm cunku tanısır tanısmaz sırf bu niyetle basladık ilginçtir 4 yıl sonrada evlendik![]()
Benimkide emri vaki yaptiilk konusmaya basladigimizda evlenelim olayini acti ben biraz pinpirikliyim tirsttim ayrildim
3 ay sobra yeniden basladik
![]()
iyidir canım senden nbr?nasıl gidiyo hamilelik?
eşimi çoooooook severim ama çook da kızdıgım yönleri var koçisiminnn ya![]()
Cogumuzun oyle canim![]()
Suan sinir oldum resmen doktor kontrolune gittim resmen alttan bakmıyorsam usg ye karından bakmam dedi nasıl kızdım eşimde sinşr oldu daha kucuk zaten alttan bıle gorunmez demezmi degerlerin iyi istiyosan alttan bakayım bunun pazarlıgı olmaz dedı ay kızlar aglıcaktım ya allah bildiği gibi yapsın baska bsy demiyorum haftaya baska bir hastane ve doktora gidecegım benboyle rezalet gormedım
Hadi kafamiz dagilsin kocaniz nasil evlenme teklif etti? Nerde tanistiniz
Misal ben 4 yil sevgili kaldim bi gun aradi gece onikide biz yarin seni istemeye geliyiruz baban verir mi dedi saka yapiyo sanmistim ertesi gun gercek olunca dank etti :) is yeribde tanistik ve ilk gordugumde cok havali kendini begenmis salak demustim:) kismet
komik anlarımızı anlatalım bakk az gülelimm
geçenlerde yanlıslıkla kilodumuz beyazya benim çamasırımı onunkine koymuşummm oda farketmemiş tabi beyaz ya giymiş ertesi sabah bir bakmışki çiçekli iç çamaşırı![]()
Arkadaşlar ben adet oldum maalesef sizlere söyleyeyim dedim((
Arkadaşlar ben adet oldum maalesef sizlere söyleyeyim dedim((
geçmiş olsun bitanem üzülmek sıkılmak ağlama yok!!
önünüzde muhabbetlere bakarsınız sizde :)![]()
aaaama silik çıkanların hep pozitif oluyodu.neyse canım canını sıkma vardır bundada bı hayır üzülmemek çok zor ben bile üzüldüm ama çaresizde değiliz çok şükür bidahaki ay inş olumlu olur canım