• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla cennet bilsem boyle bekliycem kicami dinler ilk gece yapardim :9: gerci biz balayini bile yasayamadik ben yine usytmustum kisin ortasinda ocakta evlenip tatilede abanta gudince :9:

Suan sinir oldum resmen doktor kontrolune gittim resmen alttan bakmıyorsam usg ye karından bakmam dedi nasıl kızdım eşimde sinşr oldu daha kucuk zaten alttan bıle gorunmez demezmi degerlerin iyi istiyosan alttan bakayım bunun pazarlıgı olmaz dedı ay kızlar aglıcaktım ya allah bildiği gibi yapsın baska bsy demiyorum haftaya baska bir hastane ve doktora gidecegım benboyle rezalet gormedım

Hadi kafamiz dagilsin kocaniz nasil evlenme teklif etti? Nerde tanistiniz
Misal ben 4 yil sevgili kaldim bi gun aradi gece onikide biz yarin seni istemeye geliyiruz baban verir mi dedi saka yapiyo sanmistim ertesi gun gercek olunca dank etti :) is yeribde tanistik ve ilk gordugumde cok havali kendini begenmis salak demustim:) kismet

ben teklif almadımmmm cunku tanısır tanısmaz sırf bu niyetle basladık ilginçtir 4 yıl sonrada evlendik :34:

Suan sinir oldum resmen doktor kontrolune gittim resmen alttan bakmıyorsam usg ye karından bakmam dedi nasıl kızdım eşimde sinşr oldu daha kucuk zaten alttan bıle gorunmez demezmi degerlerin iyi istiyosan alttan bakayım bunun pazarlıgı olmaz dedı ay kızlar aglıcaktım ya allah bildiği gibi yapsın baska bsy demiyorum haftaya baska bir hastane ve doktora gidecegım benboyle rezalet gormedım

Gerizekali ozel dimi bi buda aptal sey ! Uzulme canim pazartesi baska doktora git normalde karindan bakar gormezse alttan bakalim mi diye sorar

ben teklif almadımmmm cunku tanısır tanısmaz sırf bu niyetle basladık ilginçtir 4 yıl sonrada evlendik :34:

Benimkide emri vaki yapti :9: ilk konusmaya basladigimizda evlenelim olayini acti ben biraz pinpirikliyim tirsttim ayrildim :9: 3 ay sobra yeniden basladik :1:

Cogumuzun oyle canim :1:

komik anlarımızı anlatalım bakk az gülelimm :27::27::27:

geçenlerde yanlıslıkla kilodumuz beyazya benim çamasırımı onunkine koymuşummm oda farketmemiş tabi beyaz ya giymiş ertesi sabah bir bakmışki çiçekli iç çamaşırı :1::1::1::1::1::9::9::9::9:

canım nerden buldun sen bu doktoru?
neyse sıkma canını bitanem herşeyde vardır bi hayır..

Hadi kafamiz dagilsin kocaniz nasil evlenme teklif etti? Nerde tanistiniz
Misal ben 4 yil sevgili kaldim bi gun aradi gece onikide biz yarin seni istemeye geliyiruz baban verir mi dedi saka yapiyo sanmistim ertesi gun gercek olunca dank etti :) is yeribde tanistik ve ilk gordugumde cok havali kendini begenmis salak demustim:) kismet

biz internet tanıştık :) ben 17 yaşında lise o 19 yaşında üni öğrencisi :)
laylaylom olarak başlanan bi ilişkiydi :)22/12/2006dan beri birlikteyiz :)
babamı tanışmaya bile ikna edemezken birden kendimi nişanlı buldum :P
babamla kayınbabam ben 4-5 yaşlarındayken tanışıyolarmış babam o zamanlar vitra bayisidi kayınbabamlardan bina yapıyolarmış ve bina için bütün malzemeleri bizden almışlar :)
evlilik teklifini defalarca kez hazırladı ama hiç birinde başarılı olamadı :) yazık çok parası gitti evlenme teklifi edicem diye :)

komik anlarımızı anlatalım bakk az gülelimm :27::27::27:

geçenlerde yanlıslıkla kilodumuz beyazya benim çamasırımı onunkine koymuşummm oda farketmemiş tabi beyaz ya giymiş ertesi sabah bir bakmışki çiçekli iç çamaşırı :1::1::1::1::1::9::9::9::9:

ahahhaha hiç güleceğim yoktu :D:D
bende benim kare yaka bişeylerin içine giydiğim bi bluzum vardı.katlamış eşimin atletlerinin arasına koymuşum :) sabah sabah bi giydi üstünede yapışmış çok komikti :)

o nasıl doktor öyle yaaa böyle insanlara sinir oluyorum sanki işlerini zorla yapıyolar.sen hiç canını sıkma başka bi dr a gidersin.hem isabet olmuş yol yakınken görmüşsün doktorun halini

aaa :( ama silik çıkanların hep pozitif oluyodu.neyse canım canını sıkma vardır bundada bı hayır üzülmemek çok zor ben bile üzüldüm ama çaresizde değiliz çok şükür bidahaki ay inş olumlu olur canım

Sağol bitanem evet silik çıkmıştı..kısmet artık bir daha ki ay inşallah yılmak yok devamm

Back
X