inşallah canım, bakalım daha 38s (sılaydı sanırım) ve sinem yok ortalıkta, inşallah iyi haberlerle gelir..![]()
![]()
![]()
![]()
kuzucum ben yarın sabah bi tane daha test yapacağım sonucunu sizlerle de payşlaşırım benim içinde dua eder misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım, bakalım daha 38s (sılaydı sanırım) ve sinem yok ortalıkta, inşallah iyi haberlerle gelir..![]()
![]()
![]()
![]()
canım ben 2 yıldır evliyim evlendiğim zaman 4 ay korunduk sonra bebek istedik korunmayı bıraktığım ayda hamile kaldım 8. haftada düşük oldu sonra tekrar korunduk uzun bi süre bu mart ayında yine hamile kaldım 6. haftada düştü şimdi 2 aydır denedik olmadı tabi bende yoğun vajinal mantar var tedavi oldum bakalım nasip:)
kuzucum ben yarın sabah bi tane daha test yapacağım sonucunu sizlerle de payşlaşırım benim içinde dua eder misiniz![]()
sende bebğin olma potansiyeli var öyleyse
tedavi olduğuna göre demekki heran tatlı bir süprizle karşılaşabilirsin
En kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle birlikte bebeğine kavuşursun inşaAllah
kuzucum ben yarın sabah bi tane daha test yapacağım sonucunu sizlerle de payşlaşırım benim içinde dua eder misiniz![]()
inşaAllah güzel haberlerle gelirsin
kaç gün oldu batın geçeli 38s
sağol canım artık hamile kalmak zor değil önemli olan bebeği sağlıklı bir şekilde doğurmak ben de kan pıhtılaşma sorunu var o yüzden olmuş düşükler rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inş tez zamanda bizde anne oluruz![]()
inş canım allah gönlüne göre bir evlat nasip eder bitanem herşeyden önce hayırlısı olsun göbğin bebişle büyüsün![]()
bugün 9 günüm![]()
maşallah süper yaaa :)
güzel haber vermek şart oldu sana canım :)
peki karnını hiç yokluyormusun bir his varmı öyle bebişle ilgili
inşaAllah canımm hayırlısıyla bizlerde alacağız kucağımıza bebişlerimizi..
ben böyle hayal edince bile öyle büyük öyle farklı öyle muhteşem geliyor ki
hayalini kurarken heyecan basıyo o derece kucağımda bebeğim
ayyy ne tatlı olurrr :)) dimi yaa
bizde Allahın iznyle anne olacağız :)
valla bilmem hiç öyle yoklamadan filan anlamam ki ben:26::26::26:
sağol bitanem hayırlısı olsun hakkımızda![]()
tabi canım herşeyin bir zamanı var demek ki daha zamanı gelmemiş olur bebişlerimizinanırmısın rüyamda hep bebeğimi görüyorum öpüyorum kokluyorum sonra uyandığımda onun kokusu üzerime sinmiş oluyor tabi sonra bir ağlama basıyor bana..
bende anlamam işte :)
merak ediyorum hissedebilmek mümkünmüdür felan diye..
2-3 aydan sonra sanırım bu dediğim..
hadi sen güzel haberlerle gel belki banada nasip olur bende gelir güzel bir haber veririm
dicem ve deee Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın diye dua edicemm :)
ben geldım nasılsınzzzz
kızlaaar evde değilim ben o yüzden yazamadım hemen..bebişde kalp atışıda göründü.7+3günlük Adetime göre ama bebiş 7haftalık çıktı..önceki bebeğim 8haftalıkken ôlduğu için 2hafta sonra tekrar çağırdı:)
inş canım benim olur bu sefer bıkarız bebiştenkıyamam yaa .. seni çok iyi anlıyorum bende 10 gün önce daha batım geçmeden önce
rüyamda bebeğim olmuş felan .. soruyorlar doğum nasıl geçti diye
çok rahat geçti hiç dikiş atmadılar felan diyorumbak ya bu kısmı net hatırlıyorum
sonra bebeğim annemin kucağında .. bakıyorum uykusunda gülüyror gamzesi var yanağında
oy diyorumm anne bak gülüyor melekler güldürüyor
çok tatlıydı yaaa :)
o sabah uyanmak istemedim uyanmak üzere olduğumda gözlerimi açmıyorum rüyanın etkisinden kurtulmamak rüyaya devam etmemek için
o kısacık rüyada tattığım annelik duygusu bile muhteşemdi...
Allahım gerçeğini nasip bizlere tüm isteyen hasretlik çekenlere inşaAllah