- 26 Ağustos 2013
- 1.054
- 46
- 108
ahhhh ahhh bende 60-65dim bi aralar :S
boy 1.70 72-74 kilo :S
sen bebişini sağlıkla doğurda emzirirken verirsin inşallah :) bi de azcık yaramaz olursa peşinden koşarken zaten spora gerek kalmadan verilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahhhh ahhh bende 60-65dim bi aralar :S
boy 1.70 72-74 kilo :S
Kiz kesin ben yürümek ten dusurdum o zaman cocugu haftada bir mi dediben hergu yururdum bi saat cahillik iste o zaman al bi bant ama cok yer kapliyo benim bi oda spor odasi tamamen
![]()
sen bebişini sağlıkla doğurda emzirirken verirsin inşallah :) bi de azcık yaramaz olursa peşinden koşarken zaten spora gerek kalmadan verilir![]()
![]()
![]()
![]()
Bebisim ne oldu umarim sikintili bir durum yoktur gecmisi okuysmadim
canım valla dün gittim tam net kese görünmedi eger keseyse dedi doktor cok asagıda tekrar kan ver dedi bugün tekrar gidicem kahverengi leke vardı dün adet tarihime göre 6+4 günlük am doktor net konusmadı bakalım bugün ne olacak hayırlısı artık
canım içini ferah tut iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah..
inş canım stres yapmamaya calışıyorum ama yinede insanın canı yanıyor.hayırlısı olsun diyorum.sende bebeşinin kalp sesini duymussun allah kucagına alacagın zamanıda göstersin inş sounsuz saglıklı bi hamilelik yasarsın inş
günaydın kızlaaar
Sinemcim gözün aydın bebişinin kalp atışını duymuşsun darısı benim başıma :)
tam kaçıncı haftandı ?
yok beeee ilişkiyi haftada bi ama kanama olmadığı sürece dedi..kanama olursa ilişki yasak dedi..
yürüyüşü sık yapman lazım dedi ama kış geliyo yokuşda amaaaaannnnnnn :S
Himm ben yuruyusu bi kere sanmistim![]()
yaaa sizin ordada mı hava kapalı yaa![]()
sivas da gayet güzel sen ankaradaydın degilmi sinem
yaaa sizin ordada mı hava kapalı yaa![]()
Yagdi yagacak durumunda tuhh camlarida yeni sildimdi:off babetler out topuklu in soguk caylar out sicak caylar in kisa kollar out kapri kollar in
![]()
Ama biz bu hafta sonu kizicahamama haftaya boluya gircektik piknige![]()
ben ne zaman cam silsem akşamına yağmur yağar..
eşimde ne zaman araba yıkayıp kapıları kitlese yağmur başlar..
Çok kısmetliyiz maşallahh bizee![]()