• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni hamislerinde gözleri aydin..insallah sagsaglim kucaklarina almayi nasip eder Rabbim

kızlar eczaneye uğradım folik asit almak için, ilk defa korunmayacağız sonuçta, önceden kullanayım diye ama doktor tavsiyesi olmadan veremiyoruz dedi, illa yazdırmak mı lazım bunu? :28:

kızlar eczaneye uğradım folik asit almak için, ilk defa korunmayacağız sonuçta, önceden kullanayım diye ama doktor tavsiyesi olmadan veremiyoruz dedi, illa yazdırmak mı lazım bunu? :28:

canım reçeteye filan gerek yok ki onu almak için.. keşke başka bi eczaneye de sorsaydın:26::26:

yok artık daha neler ben kaç kere aldım eczaneden doktor yazmadan kendi başıma..nerde oturuyosun sen canım?

o da ne demekmiş ben kaç kere aldım doktor yazmadan..saçmalık sonuçta bi vitamin gibi bişey..başka eczaneye söyleseydin:26::26::26:

canım reçeteye filan gerek yok ki onu almak için.. keşke başka bi eczaneye de sorsaydın:26::26:

ya hani normalde 3 ay önce başlansa iyi olur demişti bana da herkes, hatta hemen başla demişti annem, ama eczacı vermedi anlamadım :50:

slm kızlar gününüz aydın olsun bu bıçak makas meselesini bilen varmı ? Bide yapıldıysa tutan varmı ? :1::1:

kızlar ben kafayı yicem yaa :(
dün değil ondan önceki gece 4.30dan 6ya kadar uyanıktım ve zangır zangır titredim yatakta korkudan :(
bizim alt katta çok hoş iş yapmadığını duyduğum bi kadın ve dostu varmış :S
adam gece geldi kadının kapısını yumrukladı tekmeledi kapıyı kırmaya çalıştı ne küfürler etti duyunca inanamadım..
polis geldi adamı aldı gitti yarım saat sonra belki dha kısa bi zaman sonra adam tekrar geldi tekrar kapıya dayandı..
tekrar polis geldi adamı götürdü ondan sonra ses kesildi..
ama ben hala çok korkuyorum yaa :(
yarın bebek olunca napcam ben bu apartmanda :(

Bursa bebegin 10 cm diyo gecen hafta benim bebek ultrasonda 17 cm çıktı benimki baya bi büyük çıkcak herhal :1:

Back
X