- 16 Eylül 2008
- 2.288
- 18
- 683
sağolun kızlar bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim size:13::13::13::13::13::13:
Hadi insallahh :13:........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar bakalım inşallah güzel haberlerle dönerim size:13::13::13::13::13::13:
bi aksilik oldu güzelim yapamdım ama akşam kan vermeye gidecem![]()
yavrum ben çatladım burda sen nasıl dayanıyosun :)
afyo tebrikler bu arada allah kucagına sag salim almayı nasip etsin
sana bol bol dua edeceğim akşam kuzummm...hamişler ne olur sizde dua edin
dimi kız çatlattı bizi kaç gündür![]()
kızlar eczaneye uğradım folik asit almak için, ilk defa korunmayacağız sonuçta, önceden kullanayım diye ama doktor tavsiyesi olmadan veremiyoruz dedi, illa yazdırmak mı lazım bunu?![]()
kızlar eczaneye uğradım folik asit almak için, ilk defa korunmayacağız sonuçta, önceden kullanayım diye ama doktor tavsiyesi olmadan veremiyoruz dedi, illa yazdırmak mı lazım bunu?![]()
canım reçeteye filan gerek yok ki onu almak için.. keşke başka bi eczaneye de sorsaydın:26::26:
yok artık daha neler ben kaç kere aldım eczaneden doktor yazmadan kendi başıma..nerde oturuyosun sen canım?
o da ne demekmiş ben kaç kere aldım doktor yazmadan..saçmalık sonuçta bi vitamin gibi bişey..başka eczaneye söyleseydin:26::26::26:
ya hani normalde 3 ay önce başlansa iyi olur demişti bana da herkes, hatta hemen başla demişti annem, ama eczacı vermedi anlamadım![]()
slm kızlar gününüz aydın olsun bu bıçak makas meselesini bilen varmı ? Bide yapıldıysa tutan varmı ?![]()
Bursa bebegin 10 cm diyo gecen hafta benim bebek ultrasonda 17 cm çıktı benimki baya bi büyük çıkcak herhal![]()