• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayırlı cumalar canım, bugün nasip olursa Meryem suresini okuyacağım, isim isim inş. :54:
sağol tatlım bende okuyacağım bugün allah kabul etsin ağzına sağlık bebeğim:54::54::54:
aynen öyle sesi çıkmıyodu yeni aklı başına geldi aaa ben bu annemi niye hiç rahatsız etmiyorum kiii dedi başladı yaramazlığaaa :52::52::52::52:

abowwww bi başladıysa daha durmaz teyzesine çektiyse çok yaramaz olur:52::52::52::52::52::52:

hayırlı cumalar kızlar:16::16:bugün 313 tane ayyetel kürsi 1000 defa da ya evvel çekelim mi?

hayırlı cumalar kızlar:16::16:bugün 313 tane ayyetel kürsi 1000 defa da ya evvel çekelim mi?

hayırlı cumalar canım bugün yine Meryem suresini okuyacağız tabi müsait olanlar bu dediklerinide okuyabilirler

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar
Bende bebek beklemeye basladim bu ay ilk denememiz sat 25 agustos bat 28 eylul =) 1 hafta var ama daha bsey yok biraz siskinlik var onunda havalardan oldugunu dusunuyorum acikcasii belirtiler icin daha erken sanirim =)

Merhaba arkadaslar
Bende bebek beklemeye basladim bu ay ilk denememiz sat 25 agustos bat 28 eylul =) 1 hafta var ama daha bsey yok biraz siskinlik var onunda havalardan oldugunu dusunuyorum acikcasii belirtiler icin daha erken sanirim =)
mrb canım ben uzun zamandır seni topikte görüyodum ama hiç bişey yazmıyodun bende acaba nie konuşmuyor diyordum:1::1::1:
hayırlısı olsun bakalım hiç belirti arama derim ben sana rahat olmaya çalış:34:

ben arapça bilmiyorum az önce dinledim..sadece türkçesini okusam olur mu acaba?

olur canım neden olmasın yeter ki oku sen allah kabul etsin:54::54:

slm millet.

bugün ne bu bereket topikte :)) maşallah :nazar::nazar:

ya biz de çalışıyoruz haziran-temmuzdan beri ama şimdilik yok bişeyler. :1:

ben de hamile olmak istiyorum artık göbeğim büyümesin bebeğim büyüsün içimde :49::49::49: di mi ama! :3:

kızlar bu folik asit iştah açar mı sizce? 2-3 haftadır kullanıyorum da sanki çabuk acıkıyorum gibi :30: hamile kalmadan göbek yapmak istemiyorum :20: :20:

slm millet.

bugün ne bu bereket topikte :)) maşallah :nazar::nazar:

ya biz de çalışıyoruz haziran-temmuzdan beri ama şimdilik yok bişeyler. :1:

ben de hamile olmak istiyorum artık göbeğim büyümesin bebeğim büyüsün içimde :49::49::49: di mi ama! :3:

slm tatlım nasılsın bakalım yoktun bayadır:34:

Back
X