• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hele diyorum tanıdıksın.. kız desene ben çoktandır yoktum nasılsın die.. hiç tanıtmıyosun da kendini :4::4: bende de durumlar aynı güzelim bi süre için bebek fikrimi rafa kaldırdım kafa dinliyorum sen nasılsın?

bilirim o bekleyişleri tatlım kolay değildir o umut insanı çok değişik bi ruh haline sokuyor..

Aynen evimle bile ilgilenmedim aman bisi olmasin diye ev isi hak getire
artik yarindan sonra yapcam bauada toz olmus evim

hayırlı cumalar , bende bu ay çok beklediim ama olmadı adet oldum . 3 aydır çok stres yaptım herhalde bırak kafana takma o zaman olur diyorlar. Bakalım bu ay öyle yapıcam.çalışınca günleri takip etmekte zor oluyor. Birde 5,5 yaşında kızım var o uyumuyor offf yaaa. Zor bu işler arkadaşlar allahım herkesin çok bekletmeden isteğini versin inşallah.

amin canım amin doktorlar gün aşırı ilişki öneriyor bu ay da geçsin öyle deniycem bakalım benim de 10 aydır olmuyor maalesef sen daha önce iğneyle hapla felan korundun mu ?canım

offff yaa bi kahvaltı keyfi yapayım dedim burnumdan geldi :43::43::43::43::43::43:
büyük bi bardak dolusu sütten sadece 2 yudum almıştım olduğu gibi halıma döküldü içine kakao atmıştım biraz leke çıkmadı yaaa :2::2::2::2::2:

ahh cnm bu halde silmekle uğraş şimdi kıyamam :19: eee napıyon anlat bakim son durumların nsl tatlım

canım doktor antbiyotik iğne verdi içim rahat olsun diye yaptırdım:14::14::14::14::14::14:

canım sen hamile olduğunu öğrenene kadar rabbim onu korur sen neden bu kadar üzerine düşüyorsun bak kızarım sonra sana:20::20::20::20:
$untitled.webp

38s cim kız sen ne kıpır kıpır bişeysin öyle çokta sempatiksin öyle hissettim valla:1:

aman yaa benm derdim çilem hiç bitmez ki k.v. doktordan sonra buraya gelecek ben bi evi süpüreyim hadi görüşürüz hatunlar..
kolay gelsin bebeğim çok öpüyorum:54::54::54::54:
Aynen evimle bile ilgilenmedim aman bisi olmasin diye ev isi hak getire
artik yarindan sonra yapcam bauada toz olmus evim

valla her hamile kalan hiç beklemedim diyor biz boşuna bekliyoruz:52::52::52::52::52:

eşimi soruyosun sanırım tatlım..dediğinizi yaptım gelince ilgilendim öptüm sarılıp uyuduk ama hala tık yok aramadı hiç :S

hemen kötü düşünme bitanem bugün hafta sonu işleri yoğundur belki hem cuma namazı var gitmişse anca fırsat bulur

evet canım amin inş. ama ben artık umudu kestim bu ay için çünkü maalesef test yaptırdım çıkmadı 2-3 gün önce olsa çıkardı ya da şüphesi çıkardı hakkımızda her zaman hayırlısı olsun:8::8::8::8:

canım erken yapmışın testi yha kan testi değil dimi.

bende 14 mayısta kürtaj oldum doktorum korunmanıza gerek yok dedi meleğim çok bekletmeden geldi..3.ayda hamile olduğumu öğrendik..dualarım seninle :34::34:

sağol bende aynı gün kürtaj oldum biliyormusun. Ama bana 3 ay korun dedi doktor. 2 aydır korunmadık olmadı inşallah benimde bu ay olur . Ya günlerinide denk getirmeye çalışıyorum ama olmuyor. Allah büyük .

isyanımmmmm senin o banını yerim kız ben :16::16::16::16::16:
seni çekemeyenler utansın sen o beğene bastıkça emi:47::47::47::47::47::47::47::47:

hele diyorum tanıdıksın.. kız desene ben çoktandır yoktum nasılsın die.. hiç tanıtmıyosun da kendini :4::4: bende de durumlar aynı güzelim bi süre için bebek fikrimi rafa kaldırdım kafa dinliyorum sen nasılsın?

bilirim o bekleyişleri tatlım kolay değildir o umut insanı çok değişik bi ruh haline sokuyor..

öyle oldu dimi :1: bende bu ay klomen içtim.yumurtam büyümüştü bakalım canım ayın birini bekliyorum işte off off kafadan atamıyom ben malesef.ben rafa kaldırsam tekrar başıma düşüyo bebişş :)) sende 2010 da evlenmiştin dimi hatırladım:)

canım erken yapmışın testi yha kan testi değil dimi.

kan testi canım hastaneye gitmiştim gidince de yaptırdım işte ilacımı rahat kullanayım diye ama 38s içimi rahatlattı biraz sağ olsun yani rabbim bilir nasip deyip beklemek daha doğru :34:

kan testi canım hastaneye gitmiştim gidince de yaptırdım işte ilacımı rahat kullanayım diye ama 38s içimi rahatlattı biraz sağ olsun yani rabbim bilir nasip deyip beklemek daha doğru :34:

hayırlısı tatlım yinede dikkat et bakalım belli olmaz

Back
X