- 17 Eylül 2013
- 791
- 59
- 123
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooo çaayy bayılırım :)) ay inşallah kuzum rabbim versin bizlere bebişlerimizide öbür aya hamileyizzz deriz inşallah.bizle evlenenler 2. yi doğurdu![]()
canım kornunan çiftlerde korunmayı bırakınca 1 yıla kadar normal dedi doktor o tür tedaviler de çoğul gebeliklere yol açıyor genelde o yüzden biraz daha doğal yollardan denemek istedim 1 yıl dolsun eşimle gitmeyi düşünüyorum
doğursunlar doğursunlar genç nüfus azalıyormuş zaten
niye güldün kıssss![]()
Allahım ya :)) neyse sonra görüşürüz inşallah canım iş güç beni bekler :)) herkese hayırlı günler tatlı bebişlerrr ehe ehe :))
okadar şeyi gerçekten yapıcak mısın? neyse bu ay sen dene işe yararsa bi dahaki aya senden tariflerini alayım...![]()
kızlar sohbetinize doyum olmuyo ama kaçmam lazım basım agrıyo bugün bi duş alıyımda kendime geliyim acıktımda ne yesemki neyse grüşürüz dayanamaz gelirim zaten![]()
okadar şeyi gerçekten yapıcak mısın? neyse bu ay sen dene işe yararsa bi dahaki aya senden tariflerini alayım...![]()
iyi araştırsaydın canım.. bütün herşeyi anlat test sonuçlarını da al yanına.. bakalım ne diyecek haberlerini bekliyorum tatlım![]()
bütün tablolarımı testlerimi aldım. yarın götüreceğim kısmetse. haber veririm. diğer doktorla aynı şeyleri söylerse beklemekten başka yapacak bişey kalmayacak :)
hhahahha kız sen çok akıllısın işe yararsa alırım hıııı![]()
napalım umut dünyası
sende durumlar nasıl canım, tedavi görmüşsün sanırım . bu ay için umut var mı bebiş için?
ayyyy bi sürü iş yaptım bebişimle veee geldikk :)
amma kaynatmışsınız ben yokken oku oku bitiremedim yahuu![]()
yok canım ben bu ara kendimi resetlemekle meşgulüm kafamı dağıtıyorum.. bi süre için bbek fikrimi rafa kaldırdım... bu ay batımı bile hesaplamadım.. sürpriz olacak kırmızılar
![]()
ben hiiiçççç konuşmadım kiii![]()
aynen öyle bebeğimhayırlısı neyse öyle olsun hepimiz için senin için de canım benim.
Rabbim dilerse ol demesi yeter, bizimkisi merak işte![]()
hadddiiiiii canımmmm..
aynen öyle bebeğim
he yaa ağzımı bile açmadım ben kuzucummmmmm